www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 23 lip 2025 22:19

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 974 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 98  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 10 lip 2009 13:43 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
:grlim te:
Sveta Rito, ti si svetica nemogućega, zaštitnica bespomoćnih i beznadnih slučajeva! :roll: Evo nas k tebi da te zamolimo za nemoguću i pretešku milost - ozdravljenjenaše drage NINE! Ona je u teškoj tjelesnoj nemoći i pati puno...obraćamo ti se s povjerenjem da ćeš snagom svoga zagovora, moliti Gospodina za Ninu i njeno ozdravljenje! A ti kao majka koja voli, hitro odgovori na naše molitve!Znaš da nas tuga jako pritišće jer ne nalazimo izlaza iz ove teške situacije.Isprosi nam milost Nininog zdravlja a mi ćemo tebe i tvoje kreposti širiti po cijelom svijetu.
PPPPPPPPPOOOOOOOOOOMMMMMMMMMOOOOOOOOZZZZZZZZZZIIIIIIIIII NNNNNNNNNIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNIIIIIIIIIII i zagovaraj za nju da joj se vrati zdravlje!!!
UUUUUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPPPPPPPOOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMOOOOOOOOOOOOĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆ, SVETA RITO!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 lip 2009 16:16 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Dragi Isuse....onako kako znaš da mi srce kuca za moju dječicu...tako kuca i za ozdravljenje moje sestrice Nine...
Ne gledaj moje grijehe nego moju ljubav koju imam zahvaljujući tebi...
Znam da ju možeš i želiš ozdraviti...proslavi se nad njom Isuse, proslavi se nad njom Braco i ja ću godinu dana svaku sridu postiti tebi u čast...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 lip 2009 20:28 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Daria1987 napisao:
Predragi moji, evo danas su nam Nini, iako ima visoku temperaturu (39 C), počeli s tom strašno iscrpljujućom terapijom koja je zadnja od zadnjih šansa. O Bože, čije grijehe ona nosi svojom patnjom?

Nikada ne mozemo znati da li je to zista zadnja sansa,kakva sansa i sta znaci ta sansa...i u kojem smislu..

Nitko ne može podnositi (primiti tuđi grijeh) Svi osobni grijesi i sve kazne za grijehe (tako uči Crkva) brišu se krštenjem. Niti nekoga Bog KAŽNJAVA zbog tuđeg grijeha
Tako da Nina ima veliku milost kod Gospodina,i ON je s njom...!

Kad zelis moliti za bolesnika

Oprosti mu.Trazi Bozju volju i Bozji plan s tim covjekom.
Pokusaj tako moliti da ne trazis bezuvjetno njegovo ozdravljenje od Boga,Bozji je plan s tim covjekom bolji od zdravlja koj trazis za njega.

Zahvaljuj Bogu za njegov plan,njegovu volju za tog bolesnika(ne za bolest)Grijeh je misliti da Bog zeli tu bolest...On samo dopusta bolest jer ima nesto savrseno i dobro u planu s tim covjekom.On zeli tom dati novu snagu,novu vjeru,novu svetost.

Bolest nije cilj,nego samo Bozji zov za tim covjekom.Zato nemoj "Pobozno" reci:"Mozda to Bog zeli" Nemoj nikada vjerovati u negativno.Kad god places,tuzis se,samog sebe sazaljavas,tada drzis da je zlo svemocno.Negativno je uvjek slabo

Trazi Bozju volju i Bozji plan za NINU

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 lip 2009 10:18 
Odsutan

Draga sestrice Rebeka, nema sumnje da je svak odgovaran osobno pred Bogom za svoja djela. Međutim, Biblija donosi i ovakav tekst: "Bog milosrdan i milostiv, spor na srdžbu, bogat ljubavlju i vjernošću, iskazuje milost tisućama, podnosi opačine, grijeh i prijestup, ali krivca nekažnjena ne ostavlja, nego kažnjava opažinu otaca na djeci -čak na unučadi do trećeg i četvrtoga koljena" (Izl 34, 6-7) (prema Bolobanić, 2000.). Zato sam ja rekla "O, Bože čije grijehe ona nosi?"... a kad je naša Nina bila kod velečasnog Sudca, rekao joj je da netko u obitelji ima zlu krv. To me strašno uplašilo... Otada molim krunicu predragocjenoj krvi Kristovoj da se zlo makne od nje!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 lip 2009 10:23 
Odsutan

draga Daria ne boj se nego se moli za onoga koji tu zlu krv nosi...moli se i sve će biti u redu...
I u mojoj je obitelji zle krvi...ja ju tako vidim, pa se molim za njih i zaštitu od njih....
Volin te, ne daj se...
Nina je već dugo radi tebe u Božjoj milosti, zašzićena od svake zle krvi...
Tako ja volim virovat.. :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 lip 2009 10:31 
Odsutan

Gospodine, Bože naš, Gospodaru vjekova, svemogući i svemoćni, ti koji si sve sazdao i sve preobražavaš jedino sa svojom voljom; Ti koji si učitelj i liječnik naših duša; Ti koji si spasenje onima koji se tebi obraćaju, molimo te i zazivamo, uništi, istjeraj, natjeraj u bijeg svaku đavolsku silu, svaku sotonsku prisutnost, svaki zao utjecaj i čaranje i zlo zlih i opakih ljudi koji su učinjeni nad tvojom službenicom Ninom! Daj da umjesto čaranja dođe obilje dobara, snaga i ljubav. Ti, Gospodine, koji ljubiš ljude, pruži svoje svemoćne ruke i svoje uzdignute i moćne mišice, te dođi u pomoć i pohodi Ninu, i pošalji joj Anđela mira, snažnoga, da zaštiti njenu dušu i tijelo i da udalji i potjera svaku zlu slu, svaki otrov i urok pokvarenih ljudi; tako da ti, pod tvojim okriljem, tvoja proseća šticenica može pjevati: "Gospodin je moj pomoćnik i neću se bojati onog što bi mi mogao učiniti čovjek "; po zagovoru više nego blagoslovljene, slavne Gospe, Majke Božje i vazda Djevice Marije, sjajnih arkanđela i svih svetih tvojih. Amen+!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 lip 2009 10:32 
Odsutan

Amen+ sestro!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 lip 2009 10:58 
Odsutan

Zahvaljeno je: 3 zahvala
Sveti Mihaele arkanđele, brani nas u boju protiv pakosti i zasjeda đavolskih budi nam zaklon.
Neka mu zapovjedi Bog, ponizno molimo, i ti vojvodo vojske nebeske,
sotonu i druge duhove zlobne koji svijetom obilaze na propast duša,
Božanskom jakošću u pakao protjeraj.
Amen!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 lip 2009 17:00 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Slika

O moj Boze, zajedno sa bezgresnim srcem Marijinim Tebi prikazujem predragocjenu krv Isusovu, sa svih oltara svijeta i ujedinjujem s njom prikazanje svake misli, rijeci i djela ovoga dana, o moj Isuse danas zelim dobiti milost te prikazati zajedno sa bolesnom sestrom Ninom Mariji Bezgresnoj, da bi ona mogla to namjeniti u interesu svojeg presvetog srca, predragocjena krvi Isusova, smiluj Nini , Bezgresno srce Maqrijino moli za Ninu.AMEN.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 lip 2009 10:18 
Odsutan

Predragi moji, Ninu nam danas sele na Rebro jer su liječnici u Vinogradskoj od nje skroz digli ruke. :twisted: Naime, prekidanjem terapije nakon 3. primljene (od 7 koliko ih je trebala dobiti) zbog toga što kao "nema pomaka", pokazali su da im je stalo do toga da uštede (što su skoro otvoreno i rekli jer to je skupa terapija), a ne da spase mladi ljudski život. Strašno! :twisted:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 974 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 98  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]