www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 21 srp 2025 13:11

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 3341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180 ... 335  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 25 svi 2009 10:26 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 2 zahvala
MOLIM VAS,... iskreno vas molim... da se pomolite za me,.. za mog supruga,..

pred teskim smo kusnjama,... sotona se okomio na nas,.. jer sluzimo za primjer mnogima.... jer javno svjedocimo Krista,.. i primjer Ljubavi i Zivota,.. kusnja je toliko jaka, da padamo,.. tonemo,..

svjesni smo kusnji, svjesni smo ljudi preko kojih se pokusava nasladiti neprijatelj,.. ali, mi sami nismo dovoljno ni jaki, ni mudri, ni svjesni,...

NEK VAS BLAGOSLOVI SVEMOGUCI BOG,..

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 svi 2009 10:47 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Vjecni Oce danas Ti prikazujem Rebeku,Rebekine roditelje,Lauru,Matyjesus i supruga od Maty i moje roditelje koji te trebaju tjelesno i dusevno,i molim Te po Tvojoj prolivenoj Krvi,da ih
uzmes u svoje krilo ,spasi ih,tvoji sinovi i kceri su bolesni ,ozdravi ih.
Ublazi bolove Rebekinog tate,Rebeki daj snage da izdrzi sve,maloj Lauri popravi krvnu sliku a Matyjesus i supruga ozdravi od kusnji velikih napada a Maty i suprug su primjer drugima ,a mojim roditeljima ublazi bolove nogu .Ti znas Isuse najbolje njihove boli, ne ostavljaj ih same,molim Te donesi mir i ljubav,
zdravlje u njihove obitelji,da svi budu sretni i radosni i da sve bude kao nekada.Po pregorkoj muci Isusovoj ,Budi milosrdan nama i cijelome svijetu.
To te molimo po Kristu Gospodinu nasemu .Amen

:a1250: :a1250: :a1250: :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 svi 2009 11:38 
Odsutan

Zahvaljeno je: 3 zahvala
Milost, milost Gospodine, Sveti Oče za moje sestre i braću na kušnjama, Rebeku i obitelj, Matyjesus i obitelj, čvrsto ih prigrli Gospodine i ulij im svoju iscjelujuću snagu i silu Duha Svetoga da svjedoće svoju ljubav prema tebi. Zaštiti ih od svake navale zla. Sveti Mihovile arkanđele brani ih u boju, protiv pakosti i zasjeda đavolskih, budi im zaklon, neka mu zapovjedi Bog ponizno molimo i ti vojvodo vojske nebeske sotonui i druge duhove zlobne koji svijetom obilaze na propast duša, Božanskom jakošću u pakao protjeraj. Amen!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 svi 2009 11:41 
Odsutan

Matyjesus napisao:
MOLIM VAS,... iskreno vas molim... da se pomolite za me,.. za mog supruga,..

pred teskim smo kusnjama,... sotona se okomio na nas,.. jer sluzimo za primjer mnogima.... jer javno svjedocimo Krista,.. i primjer Ljubavi i Zivota,.. kusnja je toliko jaka, da padamo,.. tonemo,..

svjesni smo kusnji, svjesni smo ljudi preko kojih se pokusava nasladiti neprijatelj,.. ali, mi sami nismo dovoljno ni jaki, ni mudri, ni svjesni,...

NEK VAS BLAGOSLOVI SVEMOGUCI Bog,..

Bog nek vas zaštiti od svakog zloga ,nek vas blagosovi i da snage ,nek ponesete pobjedu nad svim kušnjama tako da se Isus proslavi te bude ponosan na vas.Amen.BVB

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 svi 2009 12:40 
Odsutan

[quote="Matyjesus"]MOLIM VAS,... iskreno vas molim... da se pomolite za me,.. za mog supruga,..

NEK VAS BLAGOSLOVI SVEMOGUCI Bog,..[/quote]

U IME ISUSA KRISTA NEKA SVAKA NAPAST I ZLO ODSTUPI OD VAS...
NEKA SVAKO ZLO BJEŽI PRED IMENOM TVOJIM ISUSE.. :a1250:
s vama sam u molitvama...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 svi 2009 17:10 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Matyjesus napisao:
MOLIM VAS,... iskreno vas molim... da se pomolite za me,.. za mog supruga,.. pred teskim smo kusnjama,... sotona se okomio na nas,.. jer sluzimo za primjer mnogima.... jer javno svjedocimo Krista,.. i primjer Ljubavi i Zivota,.. kusnja je toliko jaka, da padamo,.. tonemo,.. svjesni smo kusnji, svjesni smo ljudi preko kojih se pokusava nasladiti neprijatelj,.. ali, mi sami nismo dovoljno ni jaki, ni mudri, ni svjesni,...
Dovoljno je prepustiti Gospodinu puteve svoje draga Maty...

MOLITVA ZA OBITELJ

Bože, od kojega nam dolazi svako očinstvo na nebu i na zemlji, Oče, koji si ljubav i život, učini da svaka ljudska obitelj na zemlji, po tvome Sinu rođenom od žene i po Duhu Svetom, postane izvorom božanske ljubavi za uvijek nove naraštaje. Učini da tvoja milost vodi misli i djela roditelja, za dobro njihove obitelji i svih obitelji na svijetu. Neka mladi naraštaji u obitelji nađu snažnu potporu za čovječnost i rast u istini i ljubavi! Neka ljubav osnažena milošću sakramenta ženidbe, bude jača od svake nemoći i beznađa, koje zahvaćaju naše obitelji. Na kraju te molimo za zagovor svete nazaretske obitelji, da Crkva u svim narodima na zemlji, može plodonosno ispuniti svoje poslanje u obitelji i po obitelji, po Kristu našem Gospodinu, koji -je put, istina i život, u vijeke vjekova. Amen. (Ivan Pavao II)

Bog koji ravna planovima našeg života na najbolji mogući način. Čija je volja spasenje naše i zdrav razvoj naš u odnosu na Njega, na sebe, međusobno i prema prirodi.

Zato nam valja biti trajno kušan novim izazovima da nam vjera ne malakše. Jer čuvati vjeru ne znači ne dati joj da raste nego upravo obratno. Kroz krize da sve više obuhvaća stvarnost koja nas obuhvaća, te da je nadilazi. I to je sveta Obitelj Isusa, Marije i Josipa na zemlji, a na nebu Sveta Obitelj - Bog Otac, Sin i Duh Sveti.

Kad kažemo da je kriza obitelji to je samo poziv da provjerimo svoje korijene. Provjerimo na što oslanjamo svoju osobnost i međusobnost. Je li Bog glavni unutar vaše obitelji ili je to gospodin televizor. Jesu li to mediji, jesu li to ljudska mišljenja – mentalitet svijeta ili mentalitet evanđelja.

Na čemu počiva vaš život, draga ljudska obitelji, bračni parovi koji ste sklopili savez međusobni na stijeni koja se zove Isus iz Nazareta. Provjerite i provjetrite svoju ljubav kako bi mogla rasti. Ne dajte se zaustaviti na razini zaljubljenosti - prijeđite u ljubav.

.

S vama je Nebo i s vama je provjereno iskustvo svete nazaretske Obitelji, Draga Maty PREPUSTI GOSPODINU PUTEVE SVOJE U NJEGA SE UZDAJ I ON CE TE VODITI...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 svi 2009 17:14 
Odsutan

Veži Isuse krvlju svojom Svetom svako zlo koje se na moju braću i sestre okomi i u duboke ponore pakla ih zauvijek baci!!!!

Da nisam na poslu sad bi to i vikala!!!!

Od srca sam uz tebe draga Maty....i molit ću se za tebe...i tvog supruga..
Samo vjeruj i sve će proći...BTB

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 svi 2009 08:03 
Odsutan

Zahvaljeno je: 3 zahvala
Za moju sestru Maty i njenu obitelj molim te ponizno Gospodine Isuse Kriste, sakrij ih u svoje svete rane i osnaži ih nanovo za svjedočenje Tebe. Amen!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 svi 2009 09:40 
Odsutan

Prečisto Srce Marijino, prepuno dobrote svojom ljubavlju zaogrni našu voljenu sestricu Maty i njenog voljenog supruga.
Prečisto Srce Marijino svojim plaštem ljubavlji zaogrni ih, utisni u srca njihova ljubav sad kad čeznu za Tobom.
Majčice naša čuvaj tu obitelj i budi njihov oslonac, spas i ljubav jer oni Te vole, Tvoja su djeca.
Silno te vole i njihova potreba za Tvojom zaštitom je velika.
Prečisto Srce Marijino budi im na pomoć i spas.
Budi uz njih i ne ostavljaj nikad.
To Te molim po Kristu Gospodinu našemu Isusu Kristu . AMEN

ZDRAVO MARIJO milosti puna, Gospodin s Tobom, blagoslovljena Ti među ženama i blagoslovljen plod utrobe Tvoje Isus.
SVETA MARIJO, Majko Božja moli za nas sada i na času smrti naše AMEN

:a1250: :a1250: :a1250: :a1250: :a1250: :a1250: :a1250: :a1250:

Dobri sveti Josipe
Molim Te, sveti zaručniće Blažene Djevice Marije, zaštiti svojom ljubavlju tu obitelj koja te sada treba.
Obitelj naše sestrice Maty i njenog supruga,
zaštiti u svojoj ljubavi.
Još nikad se nije čulo da si ikoga napustio i ostavio koji je zamolio za
tvoju zaštitu.
Preporučio i u tebe tražio pomoć.
S tim pouzdanjem te molim i preporučam ih u tvoje molitve i tvoj sv zagovor. Nemoj molim te prezreti moje molitve.
Poočime Isusov, nego ih milostivo primi i uspliši. AMEN

:a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 svi 2009 16:13 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
anchi_zagreb napisao:
Goranov i Anin tata jako kriticno. Kraj je sve blizi :twisted: :twisted: :twisted:
molitva vise nego potrebna..
Molim vas... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

eto... jucer u 15h popodne Goranov i Anin tata je preminuo...
pa bih molila da se pomolite za njegovu dusu, a i njihova srca... da izdrze ovu tugu... :twisted:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 3341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180 ... 335  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]