www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 23 lip 2025 17:26

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 396 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 40  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov: Re: Joga
PostPostano: 15 ruj 2014 09:41 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
naggar napisao:
..prijateljski ..man se yoge..

Jok :P

Citat:
reikija..horpskopa...gatanja...dozivanja duhova...itd..

Nit me ne zanima :P

Ok, osim gatanja, to je vec ozbiljna stvar, posebno ono na TV-u 8)

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 15 ruj 2014 10:03 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
GoranM napisao:
naggar napisao:

..a gle to ti je ko u prometu...

.ja ti kažem" pazi auto."
..a ti ideš i dalje preko zebre..jer misliš da imaš pravo... 8)

yoga ti je čisti okultizam...fino zapakiran...
..a ti ...izvoli ..ak ti je volja..
..slobodno si biće 8)

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 15 ruj 2014 10:06 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

naggar napisao:
GoranM napisao:
naggar napisao:

..a gle to ti je ko u prometu...

.ja ti kažem" pazi auto."
..a ti ideš i dalje preko zebre..jer misliš da imaš pravo... 8)

yoga ti je čisti okultizam...fino zapakiran...
..a ti ...izvoli ..ak ti je volja..
..slobodno si biće 8)

Jos bi veca budala bio da stalno skacem na "pazi auto" kada se jednom uvjerim da 90% plasitelja plasi nepostojecim apstraktnim, zamisljenim i pretpostavljenim automobilima :D

Jedno vrijeme me se moglo prestrasit babarogama, ali je i to prestalo kad sam jedva iz pelena izaso (" ne lazi bako, to postoji samo u bajkama"). Jos neko vrijeme su me kasnije mogli mutit religijskim babarogama, al sad me vise manje boli briga za icije misljenje. Sto zivot cini neusporedivo jednostavnijim, jasnijim i normalnijim :P

Barem dok mi babarogu ne pokazu, ne daju da izmjerim, ispitam i seciram u laboratoriju. Inace svi imaju neko misljenje o svemu, gdje bi bili da svako uzimamo ozbiljno.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 15 ruj 2014 10:38 
Odsutan

:a1430:

..tebi riječi neće pomoći...samo praksa na vlastitoj vriti.. :a1407:

..javi se nakon preokreta... 8)

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 15 ruj 2014 10:53 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Zahvaljeno je: 18 zahvala
Kad se vec toliko prepirete, ajde neka svaki okaci svoju fotku, pa da usporedimo izgled nekog tko se bavi jogom 20 godina s nekim ko se ne bavi ;)

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 15 ruj 2014 11:09 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

naggar napisao:
:a1430:

..tebi riječi neće pomoći...samo praksa na vlastitoj vriti.. :a1407:

..javi se nakon preokreta... 8)

I javljam se nakon preokreta.

Preokreta sa ove religijske "babaroga faze" (stvarno ne znam sto mi je tada bilo s obzirom na uobicajeni ultraskepticizam) na religiju zdravog razuma 8)

A kako nije samostan u jednom periodu bio daleko da su vanjske okolnosti bile drugacije moglo se desit da sad ko Verlinde kukam nad istocnim ciribarijama :D

Sve ti je to isi mentalni sklop prika moj i zato najgori brijaci na jedno lako prebriju na nesto sasvim drugo jer - brijati se mora. Ne postoje krrscani i njuejdjeri, postoje samo lakovjernici, sujevjernici, podloznici, drustveno-autoritetni ovisnici i iracionalci s jedne i zdrav razum i izbjegavanje zivota u svijetu fantazije sa druge.

U svakom slucaju ako me ikad itko obrati to ce eventualno biti neki razumni Isusovac il tomiziran benedkitinac iz ovih liberalnijih ekumenskijih krugova, sigurno ne djetinjasti plasitelji babarogama i ostali koji iz petnih zila nastoje ljude uciniti nezrelijima, prestrasenijima, iracionalnijima i lakovjernijima mjenjajuci jednu fantaziju drugom umjesto poticanja razvoja kritickog misljenja.

Blazevici, Stojici, Pavici, Suci i ini (jedino je Linic bio podnosljiv od ovih "popera") mogu imat samo suprotan efekt 8)

Zadnja izmjena: GoranM; 15 ruj 2014 11:13; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 15 ruj 2014 11:12 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Ga-bri-el napisao:
Kad se vec toliko prepirete, ajde neka svaki okaci svoju fotku, pa da usporedimo izgled nekog tko se bavi jogom 20 godina s nekim ko se ne bavi ;)

Netko tko se bavi plivanjem ili fitnessom ili gimnastikom ili hrpom drugih sportova ce u vecini slucajeva izgledati bolje od prosjecnog jogicara.

A opet i medju jogicarima je bitna razlika u fizickoj zahtjevnosti pristupa i "stilova" pa ce opet u prosjeku bolje izgledati astangicar od klasicara.

U svakom slucaju je joga vjezba niskog intenziteta u vecini slucajeva (ima iznimaka i moze se vjezbati i fizicki zahtjevnije) i nije bas najbolji izbor za bildanje.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 15 ruj 2014 11:23 
Odsutan

Zahvaljeno je: 18 zahvala
GoranM napisao:
Netko tko se bavi plivanjem ili fitnessom ili gimnastikom ili hrpom drugih sportova ce u vecini slucajeva izgledati bolje od prosjecnog jogicara.

A opet i medju jogicarima je bitna razlika u fizickoj zahtjevnosti pristupa i "stilova" pa ce opet u prosjeku bolje izgledati astangicar od klasicara.

U svakom slucaju je joga vjezba niskog intenziteta u vecini slucajeva (ima iznimaka i moze se vjezbati i fizicki zahtjevnije) i nije bas najbolji izbor za bildanje.

Ma znam ja da je joga vise neki oblik ekstenzivne vjezbe. NIje to ni bitno.

Meni je zanimljivo da se ovdje redovno javi covjek koji ima 130kg i ponosan je na njih, te umjesto da kao pravi krscanin uvidi da je u teskom grijehu neumjerenosti u jelu i picu, i da mu realno prijeti neka teska bolest zbog grijeha kojem se predao, on se lovi za neke tipove poput tebe i upozorava te da ces nagrabusti jer se bavis jogom :)

Zato sam i predlozio da se fizicki usporedite, cisto da se jos malo nasmijem :D

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 15 ruj 2014 12:02 
Odsutan

Ga-bri-el napisao:
GoranM napisao:

Meni je zanimljivo da se ovdje redovno javi covjek koji ima 130kg i ponosan je na njih, te umjesto da kao pravi krscanin uvidi da je u teskom grijehu neumjerenosti u jelu i picu, i da mu realno prijeti neka teska bolest zbog grijeha kojem se predao, on se lovi za neke tipove poput tebe i upozorava te da ces nagrabusti jer se bavis jogom :)

to je uvreda..ako misliš na mene imam samo 125 :D

..a Toma Akvinski bio je još teži od mene...

..još imam lufta .. :a1490: :b101:

Zadnja izmjena: naggar; 15 ruj 2014 12:07; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 15 ruj 2014 12:03 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Ga-bri-el napisao:
GoranM napisao:

Ni musko ako nema bar sto, rekli bi stari :D

A sto je infarkt prema vjecnom prokletstvu usljed predavanja okultnim silama i prikrivenim zamkama zloga :shock: :twisted:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 396 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 40  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]