www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 22 lip 2025 11:08

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 575 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 58  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 07 kol 2008 10:14 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Dragi i dobri Isuse,

hvala Ti na daru molitve u jezicima. I hvala Ti na svemu sto cinis za mene iako mi nekad nisu jasni Tvoji planovi sa mnom... Molim Te da moje srce bude uvijek otvoreno za ljubav. Ljubim Te, Isuse.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 kol 2008 21:10 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Isuse...hvala Ti za moju molitvenu zajednicu...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 kol 2008 13:32 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Hvala ti dragi moj Isuse za sve što si učinio za mene... za moju obitelj i za moje prijatelje... Hvala ti što si uvijek uz nas... što nas čuvaš i što na ljubiš... :grlim te: Hvala i našoj dragoj majčici Mariji... što me je opet pozvala u Međugorje... i što sam tamo opet susrela Tebe i doživjela nezaboravne trenutke... :grlim te:

:b232:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 kol 2008 22:22 
Odsutan

Isuse, hvala ti za današnje sakramente koje sam primila, što si me putem njih ohrabrio i dao mi snage za dalje, što si mi ponovno na put stavio prijatelje, koji su mi nedostajali i bez kojih mi je bilo teško...
ali pak, imam ja tebe Isuse moj, a ti si najbolji prijatelj, najjači zaštitinik a i najmučeniji jaganjac i Bog koji nas voli više od svoga života, presvetog izvora radosti i nauka, najuzvišenijeg života, kojeg je samo prestigla tvoja preslavna gorka smrt koja nas je odkupila i Tvoje preslavno uskrsnuće, po kojem si nas sve pozvao k sebi.
Isuse, hvala ti što ćeš se uskoro proslavti u mojoj obitelji!
Isuse, lutala sam mnogo ovih dana, vratila sam se u stare okvire, a ti si me opet pozvao k sebi!... zašto sma toliko čekala da prihvatim tvoj poziv? ali tebi to nije važno. Hvala ti što me tako neizmjerno voliš Isuse moj!

ISUSE, HVALA TI!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 kol 2008 09:48 
Odsutan

Isuse,hvala Ti što me dižeš nakon svakog pada i što me toliko voliš i kada te mnogo povrijedim.Hvala Isuse!

Sa neba sišao se da pokažeš put,
Na križ otišao si grijeh platiti.

Od križa do groba,
Od groba do neba,

Slavim Tebe Isuse.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 kol 2008 13:49 
Odsutan

Bože Oče hvala Ti što mi svaki dan daješ da vidim koliko me ljubiš i da sam tvoja ljubljena kćer...
Hvala ti Gospodine Bože moj što si silan i velik Bog, Gospodar života mog.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 kol 2008 13:59 
Odsutan

Zahvaljeno je: 4 zahvala
Hvala ti moj Isuse, Učitelju moj...što si me uzeo za ruku i pokazao da sam ljubljena.
Hvala ti za ovu godinu na TT-u...za sve te divne ljude koje si stavio u moj život.
Preko njih si mi bio potpora, oslonac, ptijatelj, brat....preko njih si me ljubio.
Hvala ti mili Isuse za svako srce koje ti se prepustilo da zagospodariš njime,
Hvala ti za TT jer ovo nije samo forum....ovo je obitelj, ovo su braća i sestre...tvoji učenici koji te ljube, koji te zazivlju, koji se u te uzdaju.

Hvala ti za sve.....Isuse.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 kol 2008 00:58 
Odsutan

ISUSE,
HVALA TI NA VELIKOJ POMOĆI MOME STRICU. HVALA TI STO SI GA U ZADNJI ČAS SPASIO I DOVEO NA PRAVO MJESTO. HVALA TI BOZE STO SI ISPRAVNO VODIO RUKE KIRURGA DA TEŠKA OPERACIJA USPIJE. MOLIM TE DA TAKO OSTANE I UBUDUĆE I DA SE NIŠTA NE POGORŠA.
HVALA TI ISUSE, SLAVIM TE ISUSE
HVALA OČE SVEMOGUĆI NA SVEMU

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 kol 2008 13:23 
Odsutan

Hvala Ti Isuse Gospodine moj što si mi danas pokazao svoju volju, što si me učvrstio u odlukama koje ne bih donijela da nije Tvoje pomoći..
Hvala Ti Isuse što me vodiš i što mi daješ snage da te slijedim
Hvala ti što mi pokazuješ kako je tvoj put težak i trnovit ali ispunjen radošću...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 kol 2008 16:20 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Evo me, dragi Isuse.... Evo me...Pokušat ću biti što manje slatkorječiva!! :wink: :grlim te: :grlim te:
..Jer Ti ionako ....SVE ZNAŠ!!! I znaš da nema tako slatkih riječi (barem ne u mom srcu i u mojoj glavi) kojima bih Ti na ičemu mogla dostojno zahvaliti....

Hvala Ti na mom boravku u Međugorju..
Hvala Ti što sam imala mogućnosti i milost provesti tamo nekoliko prelijepih zemaljskih dana...
...Hvala Ti na svakoj svetoj misi, na svakom klanjanju, hvala Ti na svakome trenutku u kojem sam Ti barem malo mogla izraziti svoju Ljubav...
Hvala Ti na Onoj koju si nam ostavio svojom oporukom..Hvala Ti na našoj i Tvojoj Majci... Hvala Ti što je toliko blaga i nježna sa mnom... Hvala Ti što nas toliko ljubi i sve više privlači k Tebi....

..Hvala Ti na svim divnim ljudima s TT-a s kojima sam tamo provodila vrijeme..Hvala Ti na svakome od njih, samo Ti znaš koliko su mi dragocjeni i koliko često si me preko njih podignuo kad se negdje poskliznuh..Koliko puta si me preko njih učvrstio da ustrajem na Tvom putu...
..Još mi odzvanjaju završne riječi svećenika u Međugorju:
"Razmislite...Što je sve Isus učinio za vas ovaj tjedan...Zahvalite Mu na svemu...Zahvalite mu na svakoj osobi koju je ovaj tjedan doveo na vaš put..Zahvalite mu na onom čovjeku koji vam se nasmiješio u prolazu.Zahvalite mu na onoj djevojci...Na onom bračnom paru..."

Isuse moj, zahvaljujem ti na svim prijateljima s TT-a s kojima se družih tamo, ali isto tako zahvaljujem ti i na onima koje je moje srce također zavoljelo, a srela sam ih na ulici, u prolazu, na Križevcu...na štandu...na Podbrdu...
Hvala Ti na braći Tomić...Hvala na Eugenu... Hvala Ti na onom divnom bračnom paru koji nam se pridružio na Križevcu..Hvala Ti na onim zalutalim ovčicama na Podbrdu, na Bracinim sljedbenicima za koje vjerujemo da ćeš ih dotaknuti svojom milošću...Hvala ti na Mileni..Hvala na našim domaćinima..Hvala na divnom svećeniku koji me ispovijedio...Hvala Ti na Paddyu Kellyiu koji je taaako lijepo pjevao i slavio Tebe!!! Hvala na svima koje sad zaboravih spomenuti...Preporučam ih sve Tvom Božanskom Milosrđu i čuvaj ih, voljeni Oče!
Čuvaj svoju dječicu!

HVALA TI, Vječni Oče, što sam nekoliko dana bila na mjestu gdje sam najviše osjetila blizinu Neba! :grlim te:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 575 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 58  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]