www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 24 lip 2025 20:29

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 584 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 59  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 19 lis 2008 17:43 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 46 zahvala
"Zašto se nepotrebno uznemirujete? Prepustite meni brigu za vaše stvari i sve će biti dobro, sve će se smiriti. Zaista vam kažem da svaki čin pravoga, slijepoga, potpunog predanja meni rješava najzamršenije situacije. Predati meni neku situaciju ne znači ljutiti se, mučiti i očajavati obraćajući mi se uznemirenom molitvom jer ja vas pratim i mijenjam nemire u molitvu. Predati se znači blago zatvoriti oči duše i ne misliti na žalost, nanovo se predati u moje ruke, kako bih vas ja sam prebacio kao zaspalu djecu u majčinu krilu na drugu obalu.
Vaše razglabanje i razmišljanje o problemima, vaša zaključivanja, vaše želje da se sami uhvatite u koštac s onim što vas muči, uznemiruje i žalosti, to je velika napast. Zašto meni ne predate svoje brige i probleme?

Gospodine Isuse...prepustam svu moju brigu,sve moje potrebe,
sve moje bolesti i predajem se Tebi u tvoje ruke ..
Ti dobro znas moje potrebe,moje vapaje ...pa ucini onako kako mislis da je za mene najbolje....Amen...

Slika

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 lis 2008 19:34 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova
Korisnik s više od 100 postova

Zahvaljeno je: 0 zahvala
U ruke tvoje, presveta Majko polažem srce i dušu, život malenog dječaka...Štiti ga od svakoga zla. Što mogu ljudski sudovi, njihove pretpostavke, njihova znanja? Sve je ništa, sva ljudska predviđanja, kad se u tvoje ruke stavi, u tvoj sveti zagovor, ovo maleno djetešce! Vjerujem u tvoju ljubav, u molitvu koju upravljaš svom Sinu za ovog dječaka. Vjerujem, kad se u tebe pouzdam, on je sasvim siguran.
Isuse, sine Davidov, smiluj nam se! Svaki dan koji mine, dobitak je, bliže smo cilju. Isuse, učini da ovaj maleni borac izdrži sve bitke, kao što ih je i do sad izdržao, i molim te, neka bude kroz život borac za vjeru, za tebe, neka te slavi i donosi svjetlo tvoje kud god prođe. Gospodine, ako hoćeš, ti možeš ozdraviti njegovu majku, i ja znam da od nas tražiš djelotvornu vjeru, zauzetu ljuabv i postojanu nadu. Ti znaš da ona koja svaki dan kleči pred tobom i vapije, za dječaka i njegove roditelje, sve to ima i sve to čini za njih. Gospodine, pogledaj koliko je njezina vjera djelotvorna u činima služenja svojoj obitelji, pogledaj koliko je njzina nada postojana u svim protivštinama, Gospodine, pogledaj koliko je zauzeta ta ljubav koju im daje svakodnevno. Smiluj se Isuse, tebi je sve moguće, ja ti vjerujem bezgranično, pouzdavam se u tvoje milosrđe i ljubim te jer primaš naše molitve i ljubiš nas do kraja.
Hvala ti majko Marijo, hvala ti predobri Isuse...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 lis 2008 20:09 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Majko Marijo i danas ti prikazujem sve meni drage osobe, sve ih zaogrni svojim plaštom ljubavi i zaštiti ih. posebno ti prikazujem Tadiju i cijelu njegovu obitelj, blagoslovi ih mirom i blagostanjem. Hvala ti majčice

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 lis 2008 20:28 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Duše sveti,dotakni nas,pogurni nas,"baci iskru koja će se rasplamsati" budi nam nadahnuće u trenutcima kada svojim primjerom moramo pokazati snagu Gospodina Boga našeg!!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov: ..
PostPostano: 21 lis 2008 07:28 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Velike su potrebe onih slabih i nejakih,onih cija vjera jos nije tako cvrsta i jaka,onih koji gube samopouzdanje u sebe pa i u Tebe Gospodine Boze moj.Smiluj se svima koji su slabi i nemocni,a tako Te jako trebaju,smiluj se svima bolesnima i nemocnima Gospodine moj,Boze moj.Sada Ti posebno predajem malu Anju i njenu obitelj,Ivanu trudnicu,snahu nase Magdalene...pogledaj ju Gospodine i dodirni svojom Ocinskom rukom i zaustavi zauvijek te njene epilepticne napade i daj joj zdravlje duse i tijela.Daj da se sretno i na zakazani termin porodi te da to jos nerodeno djetesce bude na slavu Tebi i njima svima u obitelji...Gospodine Boze moj,tolike su potrebe onih za koje Te iskreno ponizna srca sada molim,Ti sve znas koji su to..mnoge obitelji bez vjere,a potreban si im Gospodine..dodirni ih molim Te kako bi Te upoznali i prihvatili...Pozovi na obracenje sve odjelene od Tebe jer nemocni su Gospodine...oprosti im sve njihove grijehe i propuste i daj im snage za novi pocetak,daj da Te upoznaju i uzljube...Vjerujem Gospodine da ces i sada uslisati moje prosnje za koje Te molim u velikoj poniznosti,ucini i moje srce jos vecim i cistijim da Te mogu uvijek tako ljubiti i moliti kao i sada,da Ti se mogu u svim potrebama potpuno predati...Hvala Ti Gospodine Isuse...hvala Ti moj Boze..ja vjerujem u Tebe...Neka je blagoslovljeno sveto Ime Tvoje sada i u vjeke vjekova..A M E N !

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 22 lis 2008 10:34 
Odsutan

Gospodine Isuse-Tebi kojemu je sve moguce i koji nas sve jednako volis

i sada preporucam u ovoj molitvi nasu dragu Ivanu i malog nerodenog

Mihaela u majcinoj utrobi-uzmi ih Oce u svoje Ocinsko krilo i ljeci od svega

onoga sto nije od Tebe.Ti ih Isuse zelis imati zdrave...Vjerujem samo u

Tvoje iscjeliteljske ruke koje sve mogu.Podaj doktorima znanje da pronadu

pravi lijek za Ivanu...Pogledaj i na nasu bolesnu sestricu Elizabet i ljeci Isuse

i njene dusevne i tjelesne boli...vjerujem da i nju upravo sada lijecis i

dotices svojim svetim rukama...Pomozi Isuse i nasoj maloj IL DIVI tvom

malom andelu i daj joj snage da Te i dalje moli i da Ti i dalje vjeruje kao

i do sada,ojacaj njenu vjeru i obrati njene najblize zasto Te i ona moli.

Ozdravi i nasu sestricu Marija Nadu koja Ti se potpuno predaje u svemu.

Tebi je Gospodine sve moguce,uslisi ove moje molitve sada i molitve

sve moje brace i sestara ovoga foruma TT....Ti Isuse znas sve nase

slabosti i padove pa Te stoga velikim zarom srca molim ,ne gledaj

na nase grijehe vec na nasu vjeru i nase vapaje koje Ti iz dana u dan

upucuju Tvoja djecica...Ljubim Te Isuse i vjerujem da ces me uslisati...

Hvala Ti Isuse i za ovaj dan i za sve sto cinis za sve nas...A M E N.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 23 lis 2008 08:19 
Odsutan

Iz dana u dan Tebi Isuse preporucam sve one koji Te sada najvise trebaju,

koji gube tlo pod nogama i neznaju kuda sa sobom,a Ti si im tako blizu.

Ti znas Gospodine koje su to duse,koje lutaju jos u tami i traze,a nemogu

naci...Prihvati njihove rucice Gospodine i povedi ih pravim putem,putem

do Tebe...Ulij vjeru-nadu-ljubav-snagu-hrabrost i razboritost u njihove duse

da konacno shvate da bez Tebe nista nemogu..Da povjeruju da se samo Tebi

moraju obratiti i samo s Tobom krenuti u novi dan,novi pocetak svoga

zivota samo s Tobom da zapocnu i pocetog s Tobom da dovrse....Isuse-

toliko je jos toga za reci, toliko toga za izmoliti, ali Ti sve znas Isuse i prije

nego li Ti ja sve kazem..Ti znas moje misli i sve moje molitve razumijes

jer Ti me poznajes i bolje od mene same. Stog Te i sada molim-uslisi i

sada ove moje molitvene vapaje koje Ti upucujem za svu ovu Tvoju

djecicu, a moju bracu i sestrice za koje Ti zelis da ja molim...Oslobodi

Ivanu -buducu majku od svih njenih epi-napada i podaj joj snage da do

kraja iznosi to malo Tvoje stvorenje,malog Mihaela...Izljeci i nasu sestricu

Elizabet i nasu Trini i Marija Nadu i podaj snage nasoj maloj IL DIVI da

ponosno kroci ovim zivotnim putem kojeg si joj Ti Isuse odredio.Dovedi

ponovno na ovaj Forum sve one nase clanove kojih vec dugo nema i daj

nam svima dar razuma i ljubavi kako bi Ti se svi zajedno kao braca i

sestre mogli moliti iz dana u dan...Pogledaj Isuse i na moju obitelj i

pozovi ih sve na obracenje...Ljubim Te Isuse svim zarom svoga srca

i zahvaljujem Ti na daru moga zivota i na svim darovima koje sam

dosada primila...Hvala Ti Isuse na uslisanim molitvama i vjerujem da me

i sada uslisavas...Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 24 lis 2008 08:38 
Odsutan

Gospodine Isuse-snago moja i zastito,spasitelju i ozdravitelju moj-Evo me i sada ponizna srca pred Tobom Oce moj...Zahvaljujem Ti od sveg srca za moje zdravlje koje si mi opet podario,hvala Ti na ljecnicima koji su bili u najtezim trenucima moga zivota uz mene...Hvala Ti sto si im dao mudrost da izaberu najbolji lijek koji je pomogao mome ozdravljenju...Blagoslovi i svu onu bracu i sestrice koji su za mene molili i sve svecenike kod kojih sam bila dosada na duhovnim obnovama i na jednodnevnim seminarima,blagoslovi njihove ruke po kojima Ti djelujes i ljecis i sada one kojima si najpotrebniji...Hvala Ti Isuse da se mogu zvati Tvojim djetetom...Hvala Ti sto i sada uslisavas moje vapaje koje Ti iz dna duse upucujem da pomognes i ozdravis sve ove drage nemocne bolesnike,sve ove obitelji u neurednim zivotima koje Ti iz srca donosim pred Tebe,jer znam da ih samo Ti Isuse mozes spasiti i pomoci im kao i meni sto si pomogao...Vjerujem Isuse da si i sada tu medu nama i da nas Tvoja sveta ruka vodi putem do Tebe...Oslobodi Isuse sve one koji su zlim vezani,sve one koji tonu u dubini svojih grijeha,unisti psovku na jeziku psovaca koji su zarobljeni duhom psovke...Ti sve mozes Isuse,stog Te molim najglasnijim vapajom oslobodi svezane,odrjesi epilepticne napade onih koji su njima zarobljeni,izljeci alkoholicare od zloduha alkoholizma,izljeci ovisnike od zloduha droge i opojnih sredstava,izljeci sve one koji boluju od raka i drugih teskih neizljecivih bolesti...Isuse u Tvoje Sveto Ime sve to predajem pa Ti raspolazi svim tim bolestima...Izbavi opsjednute od panda zloga jer Ti si nas lijecnik i nas Spasitelj...U Tvoje svete ruke predajem sve i sebe samu da me cuvas i pratis sada i do kraja moga zivota do vjecnosti...U Kraljestvu nebeskom zelim se jednoga dana s Tobom sresti i gledati se s Tobom oci u oci...Potpuno Ti se predajem i svu svoju obitelj,sve sto imam i posjedujem Tvoje neka bude.Daj mi snage Gospodine da nikada duhom ne klonem i da se u svim poteskocama samo Tebi obratim...Budi uvijek uz mene sa svojom i mojom Majkom Marijom i Duhom svojim cuvaj me i brani od svakoga zla i sve one za koje Te molim...Hvaljen i slavljen budi u sve vjeke vjekova .Amen.
visnja

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 lis 2008 07:48 
Odsutan

Zahvaljeno je: 3 zahvala
Psalam 147
Aleluja! Hvalite Jahvu jer je dobar, pjevajte Bogu našem jer je sladak; svake hvale on je dostojan! 2 Jahve gradi Jeruzalem, sabire raspršene Izraelce. 3 On liječi one koji su srca skršena i povija rane njihove. 4 On određuje broj zvijezda, svaku njezinim imenom naziva. 5 Velik je naš Gospodin i svesilan, nema mjere mudrosti njegovoj. 6 Jahve pridiže ponizne, zlotvore do zemlje snizuje. 7 Pjevajte Jahvi pjesmu zahvalnu, svirajte na citari Bogu našem! 8 Oblacima on prekriva nebesa i zemlji kišu sprema; daje da po bregovima raste trava i bilje na službu čovjeku. 9 On stoci hranu daje i mladim gavranima kada grakću. 11 Mili su Jahvi oni koji se njega boje, koji se uzdaju u dobrotu njegovu. 12 Slavi Jahvu, Jeruzaleme, hvali Boga svoga, Sione! 13 On učvrsti zasune vrata tvojih, blagoslovi u tebi tvoje sinove. 14 On dade mir granicama tvojim, pšenicom te hrani najboljom. 15 Besjedu svoju šalje na zemlju, brzo trči riječ njegova. 16 Kao vunu snijeg razbacuje, prosipa mraz poput pepela. 17 On sipa grÓad kao zalogaje, voda mrzne od njegove studeni. 18 Riječ svoju pošalje i vode se tope; dunu vjetrom i vode otječu. 19 Riječ svoju on objavi Jakovu, odluke svoje i zakone Izraelu. 20učini tako nijednom narodu: nijednom naredbe svoje ne objavi! Aleluja!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 lis 2008 08:04 
Odsutan

Gospodine Isuse u danasnjem Evandjelu nas ucis ljubiti bliznje svoje...

Gospodine ,daj nam svima snage da se medusobno ljubimo i da prastamo

jedni drugima sve nase slabosti...Ti znas kako je tesko ljubiti one koji nam

nanose nepravdu,...Ti znas Isuse kako su velike kusnje i kako im se je tesko

oduprijeti...Ti znas Isuse koliko je medu nama ranjenih i bolesnih...Nije

uvijek lako bliznjega ljubiti...Nije uvijek lahko moliti i reci oproeti mi,jer

dusa boli i mnogo je nezaboravnih rana koje jos krvare...Tesko je Isuse

moliti kad te sve boli,kad nemozes vise vjerovati-tesko je....Ti Isuse zato

povij ranjene,oslobadaj zarobljene, ljeci bolesne...daj snagu nemocnima i

podigni pale...Ti Gospodine sve mozes...Svojom svetom krvi peri nasa

ranjena srac,otkloni nase zle misli,ozdravljaj bolesne i patnike...izvadi

iz nas nasa kamena srca i podaj nam srce od mesa da mozemo slobodno

reci NE-neljubavi,a prihvatiti ljubav i mir i zagrliti svakoga brata i sestricu

i reci svakome-VOLIM I LJUBIM TE-bas tako kao sto nam Tvoje Evandjele

danas porucuje-LJUBI BLIZNJEGA SVOGA KAO SAM SEBE !!!

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 584 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 59  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]