www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 24 lip 2025 17:32

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 584 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 59  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 29 ruj 2008 18:31 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
Gospodine Isuse Kriste Ti si rekao na križu kada si bio gol i odbacen od svih: Oce oprosti im jer neznaju sto cine... i tako oprostio svima onima koji su te mrzili i odbacili... molim Te Gospodine daruj mi milost da i ja uspijem oprostiti onoj osobi koja mi neumorno nanosi zlo bez ocitog razloga... molim Te Gospodine ucini srce moje po srcu svojem da napokon oprostim i da se ne spominjem toga vise... Gospodine Ti znas kako je to tesko i svjestan sam da i treba vremena i da me borba ceka ali samo Tvojom miloscu mogu pobjediti... samo Tvojom... a pobjeda ce biti potpuni oprost kojeg zelim kao zedan vode u pustinji...

hvala Ti Isuse sto svakoga dana mjenjas moje srce... hvala ti Blazena Djevice Marijo na svim zagovorima...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 01 lis 2008 08:00 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Neka se sveti Ime Tvoje Isuse po cijelome svijetu.
Neka Te hvale i slave sva stvorenja,neka Ti pjevaju.
Tebi Gospodine ,neka se prigne svako koljeno,jer Ti
si Gospodar nasih zivota i svih stvorenja.Ti uslisavas
nase vapaje,Ti cinis cudesna djela-samo Ti Isuse Kriste.
Ti otvaras vrata Svoga Srca svakome koji Te zaiste u
svakom trenutku.Ti odagnjas tamu i boli,Ti ljecis i danas
kao i nekada svako bice koje Te moli i koje Ti vjeruje.
Po vjeri smo spaseni Gospodine,daj nam cvrscu vjeru.
Daj da ljubimo jedni druge kao sto i Ti nas ljubis.Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 01 lis 2008 13:28 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Voljeni Oče..Tvojoj najboljoj očinskoj brizi prepuštam Maria...Mario je Tvoje divno Božje dijete koje ponekad dođe u moj život... Blagoslovi njegov duh, dušu i tijelo i učini ga djetetom koje zna da je voljeno i ljubljeno...Otvori njegovo srce da primi sve blagoslove koje si za njega pripremio...

Stavljam u Tvoje ruke naš odnos i daj da dobro surađujemo, Tebi na slavu...Hvala Ti, Oče naš!! :grlim te:
Slavim te i kličem Ti: Sva zvona i katedrale u moju dušu bi stale kad vidim pogled Tvoj na nama!! :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 03 lis 2008 19:48 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Slika

Gospodine Boze Oce...
Molim te,posalji svoju vojsku Andjela da zauzme svoje bojne polozaje u mojem svakidasnjem zivotu ,i u citavom svijetu.Cvrsto vjerujem u ono sto ja ne mogu,da mozes TI. Ono sto ja ne znam, znas TI . Povjeravam Ti se i hocu biti poslusana, jer znam da mi ich Ti saljes.
.Da bi mogla spoznati velicinu Tvoje ljubavi, upravo ovoga trena hocu preci na "drugu obalu".Hocu da cujem rijeci : "Volim te!",hocu da postanem novo stvorenje ,dijete Tvoje.. "Ne boj se! Ustraj u radosti i nadi koja je tako blizu ispunjenja! "I pored svega,jos uvjek imam straha,molim te oslobodi me,jer strah mi koci na mojem putu,koji zelim ici k tebi.
Takodjer cujem rijeci Tvoje:
"Pogledaj onu na koju sam ja pogledao i ispunio je svojim Duhom Svetim".Gledam ,i molim Njezin sveti zagovor,kod Njezina Sina,jer mi Ona uslisi mnoge molbe i posla mnoge milosti,u svim mojim potrebama..
"Pogledaj na mocnu i snaznu zenu koja satire glavu paklenom zmaju. Pogledaj na svoju nebesku Majku i budi siguran u njenu majcinsku ljubav. Raduj se novom radoscu"
O Majko moja ,hocu da budem sigurna i danas ,da je sve pod Tvojim Svetim Plastom,zagrnjeno Tvojom ljubalju..Moja obitelj,moj muz,moja djeca,moji roditelji i ja..Pouzdajem se ,kao i uvjek u tvoju pomoc ,i sve predajem u Tvoj Zagovor..
Ti si prihvatila bol, trpljenje i muku svoga Sina, primila si plodove njegova uskrsnuca. Ti si Majka Njegova ,Ti si Majka moja,uroni nas bijednike,i sve nase grijehe u Krv Predragocijenu Tvojeg Preljubljenog Sina ,da nas opere od bezakonja nasega,i da postanemo djeca Bozja i djeca Tvoja..Tebi Majko moja povjeravam cijeli moj zivot, zivot mojih najmilijih i onih koji su u najvecoj potrebi,i iscekuju tvoju pomoc..... Evo predanjem Ti ,jer Ti si . Uzvisena i proslavljena.Ti me tako cesto i usrdno majcinski zagovaras tako da ne mogu,nista vise bez Tvoje Pomoci..Jer znam da Ti ne odbijas moje molbe,i uvjek cujes vapaje moje i svoje djece…...Hvala Ti Majcice moja,Hvala..Amen
.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 lis 2008 08:22 
Odsutan

Ljubljeni Isuse-evo me i opet sa molbama i prosnjama pred Tvojim nogama.
Klanjam Ti se Kriste i blagoslivljam Te,jer si svojom svetom smrcu otkupio
svijet...Predajem Ti i sada sebe i sve svoje...Ti znas sve moje misli i moje
zelje..Tebi,samo Tebi Gospodine predajem svoju djecu...dodirni ih i povedi
putem koji si za njih odredio..Ti ih poznajes bolje nego ja..znas njihove
slabosti..podigni ih dragi moj Boze i nedaj da lutaju svjetom bez cilja.Odagnaj od njih sve ono sto nije od Tebe i budi im milostiv..Operi kapljicom svoje svete Krvi njihove grijehe i pozovi ih Ti na put obracenja...
Tebi je sve moguce...stog Te molim uslisi moje vapaje i oslobodi ih
svih zarobljenosti njihovih grijeha i podaj im snagu za molitvu,za ljubav medusobnu,za korak prema Tebi...Hvala Ti Gospodine...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 lis 2008 15:48 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Tvoja Rijec Oce i Tvoj glas cujem kako mi govori Ljubljeno moje dijete,da moj Oce cujem Tvoje rijeci ," za tebe neprestano cinim neizmjerno velika djela"..Da ..uvjerila sam se u to.
Koliko god da trpim od oluja i vjetrova zla, zbog nerazumijevanja drugih, zbog nepravde, zbog dusevne i tjelesne boli ,nemogu da zaboravim da Si Ti moj Otac. Znam da sam uvjek pod tvojim nadzorom i onda kada osjecam da nisi tu...Znam da ne smijem nikad ni pomisliti da si me Ti zaboravio .Ti zelis da budem vesela, hrabra i odlucna.,a ja to nisam uvjek.Ali ja se uvjek uzdam u svoga nebeskog Oca.i ponosna sam sto sam Tvoje dijete. Izvedi me iz bezakonja moga ,jer zelim da se sto vise predam, i upavo evo ovoga trenutka zelim da to ucinim... Sada vidim samo iskrice od neizmjerne vatre. Sada osjecam samo kapljice od neizmjernog oceana. Sada samo naslucujem Tvoju blizinu, a ja zelim zivot bozanske vatre. Molim te ,dajmi izljev Duha Svojega.. Ucini me strpljivom i ustrajnom u molitvi,i u zivotu.
Molim te Bdij za one koje volis, bdij nadamnom i mojom obitelji,mojom bracom i sestrama i za one koji nista od ovoga ne mogu spoznati i prihvatiti. Bdij za cijeli svijet.Pogotove one koji su robovi zloga,a da sami nisu svjesni toga. Nasa svakidasnja sljepoca ,nasa malovjernost danasnjeg svijeta je djelo zloga. No, njegova su djela ipak mala,kada Ti sve uzmes u svoje ruke.Zelim biti hrabara i ponosana jer u ovoj borbi sigurno i zauvijek pobjedjuje moj Abba , moj Otac, moj dragi Tata!

Hvala za sve,Hvala na svemu.. :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 lis 2008 06:48 
Odsutan

Zahvaljeno je: 4 zahvala
Smiluj se Gospodine ,po milosrđu svome
proslavi se :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 lis 2008 08:12 
Odsutan

Gospodine Isuse evo me i opet tu pred Tobom sa svim svojim brigama ,brigama za svoju djecu,svog muza,svoje bliznje,svog oca,bracu i sestre.Sve te brige i probleme stavljam sada u Tvoje svete ruke,sve to sada predajem Tebi Gospodine moj i Boze moj...Ti mozes sve,Ti upravljaj samnom i sa svima osobama koje Ti sada predajem...Ti ih Gospodine dodirni i Ti im pokazi put kojim moraju poci jer ja sam nemocna Gospodine,zato Ti ih sve predajem i molim te za sve njih...Od svega zla -oslobodi nas Gospodine,a nama podaj samo Tvoj sveti Mir...Hvala Ti za uslisane molitve-hvala moj Isuse.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 lis 2008 12:50 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Isuse prikazujem ti jednu meni dragu osobu kaja danas ima rođendan... Isuse budi joj blizu i kada joj bude teško i kada je sretna... pomozi joj u njenim kušnjama... blagoslovi svaki njen korak i blagoslovi sve njoj drage osobe... Hvala ti Isuse za tu osobu

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 lis 2008 10:01 
Odsutan

Gorucim srcem i sada ceznem za Tobom moj Isuse...Samo za Tobom,samo Tebi se potpuno predajem sa svime sto jesam i svime sto zelim...Ti si Gospodar moga zivota i svega sto imam,sve je Tvoje i sve je od Tebe...Rado ostavljam sve ovozemaljsko da se jednog dana mogu radovati s Tobom i u Tebi u Kraljestvu nebeskom...Amen.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 584 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 59  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]