www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 24 lip 2025 14:06

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 584 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 59  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 12 ruj 2008 13:30 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Isuse...otvori moje uši...da mogu čuti i upijati svaku riječ koju čujem ovaj vikend....hvala Ti....

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 ruj 2008 18:18 
Odsutan

Podijelio: 152 zahvala
Zahvaljeno je: 118 zahvala
Zagrli me..molim Te..Hvala Ti..

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 ruj 2008 19:32 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Ruzo Otajstvena ,dodjoh Ti reci i sapnuti ,kako mi je potreba Tvoja pomoc..i kako me boli u dusi.
Gospodine Isuse Kriste,evo ponovno iskrena srca , se potpuno predajem u Tvoje Svete ruke.
Zao mi je zbog mojih grijeha. Molim Te, oprosti mi. Uzmi me u Tvoje Svete ruke ,u Tvoj zagrljalj ,u Tvoju svetu i milosrdnu volju.
To cinim iz ljubavi i u ljubavi Duha Svetoga i u snazi Duha Svetoga.. koje su ,zasluge Tvoje velike milosti..i Tvoje ljubavi.
Predajem se po Bezgrijesnom Srcu Djevice Majke Marije,Tvoje Majke i moje majke, po njezinim precistim rukama i po njezinom mocnom i milosrdnom zagovoru po Njezinoj velikoj dobroti ,trazim da me zagovara i uslisi moje vapaje ,da mi bude pomocnica i Zagovornica
Zagovorom Ruze Otajstvene i Njezinoj velikoj ljubavi, i po njezinom mocnom i milosrdnom zagovoru,neka me uzme u svoje okrilje...
Gospodine Isuse Kriste, evo me pred Tobom, onakva kakva jesam. i ako se nemam s cime pohvaliti.. Zao mi je zbog mojih grijeha.
zbog mojih propusta, zbog mojih sumnji i zabluda..zbog moje manjkavisti ljubavi,i slabe vjere..
Milostivi i milosrdni Boze, vjerujem i uzdam se u Tebe. Sada Te zauvijek pozivam u svoj zivot koji si mi dao kao najveci dar,
da ti sluzim cista srca zauvijek.Nisam uvjek sposobna nositi ,tesko breme moga zivota,ali dobro znam da moja Majka Majcica,uvjek bdije i djeli mi velike milosti..Daje mi snagu i hrabri me na putu mojem..i nikada me ne ostavlja samu.

Molim Te, moj Gospodine Isuse oprosti mi, oprosti ovo moje bezakonje.. Isuse u Tvoje ime oprastam svima,koji su me ranili i duboko povrijedili, koji su ucinili nesto protiv mene, koji su nehotice i nesvjesno nanijeli bol. Odricem se tame,i zabluda zla i svega sto me dovodi u napast..svega onoga cega sam svjesna i cega nisam svjena..svega onoga sto je loso u mojem zivotu ,odstrani od mene.
Predobri moj,Gospodine Isuse...
Milostivi i milosrdni Boze, vjerujem i uzdam se u Tebe i.u Tvoju Svetu Majku...koja je i moja majka... pozivam u svoj zivot koji si mi dao kao najveci dar,
da ti sluzim zauvijek,i molim Te ostani zauvjek uz mene...i ne dozvoli da me zahvati mracni zivot zabluda..
Gospodine Isuse,Ti su moj Gospodin,moj Bog i Spasitelj. Iscijeli me i ozdravi. Predobri moj Isuse, ja molim Tvoje smilovanje,i trazim Tvoju pomoc. Posalji Svetoga Duha,da izlije rosu Bozjeg blagoslova na mene..da Duh Sveti obnovi i da me obrati..i prosvijetli.
Daruj mi duhovni vid ,da vidim onako kako jeste.,a ne kako ja zelim da vidim,. i duhovni posluh,da cujem i vjerno sluzim ,svoj zivot, s puno vjere,ljubavi i nade..da budem ,strpljiva, i ponizna...i da uvjek, mislim samo na Tvoju Svetu Volju...
Promjeni moj zivot..Preobrazi me ,daj mi snage i ojacaj mi tijelo,ojacaj mi duh, dusu i srce ,i podari mi srce puno ljubavi..
Dodji, Gospodine Isuse i zastiti me svojom Predragocjenom Krvi ,operi sve moje grijehe..i ispuni me puninom darova Duha Svetoga.
Da budu, meni i drugima na korist.. Isuse, Ti znas da sam slaba,ozdravi moje tijelo,ovu moju bolest ...pomozi mi u ovim mojim danima ispitivanja…ne dozvoli da dodjem u zabludu ,i neka se vrsi Tvoja Sveta volja. ,daj da prepoznam,sta zelis od mene.. Molim Te ,za nutarnji duh i dusu, pamet i razum, organske,psihicke i fizicke bolesti, da se vrsi jedino Volja Tvoja...
Isuse, izlijeci moju savjest, moje ranjeno srce, moju krv i moju narav. Gospodine,ucini me vjernom i casnom sluzenju samo Tebi i Tvojoj presvetoj Majci…Ruzi Otajstvenoj..mojoj Zagovornici..
Ja Ti se cijela darujem i sva posvecujem, imam osjecaj da to ne cinim doljno dobro,pa trazim od Tebe..da mi pokazez, puteve koje si mi namjenio..., a koje ja uvjek na vrijeme ne prepoznajem... Isuse, ja te ljubim, ja sam tvoja grijesna mala ovcica..koja uvjek ceka na Tvoju pomoc i smilovanje.
Hvalim Te ,Slavim Te i zahvaljujem sto me primas u svoje Milosrdno Srce,sto mi poklanjas toliku brigu i ljubav,i svijetilis...dok sam ja u tami...
da se vratim ,na put obracenja... Hvala Ti moj dragi Isuse..
Zelim da Te slijedim , svakoga dana svga zivota,ne dozvoli da me zavede zlo i napast..nego da Tvoja Svijetlos,uvjek bude kompas, mojemu zivotu.
Isuse vodime, svojom jakom rukom u Tvojoj istini i na Tvome putu i ne dozvoli da me oluje bacaju na drugu stranu..
Molim Te Gospodine Isuse, ne ostavi me nikada bez svoje ljubavi i milosrdja. Isuse, Ti si moj Spasitelj i Otkupitelj,moj vjerni cuvar... i zato se cijela predajem , Tvojoj milosrdnoj volji i ljubavi. Isuse, prihvacam Te kao svoga Gospodina Boga i Spasitelja.
Iscijeli me i ozdravi. Ozdravi moje tijelo, duh i dusu, pamet i razum, psihicke i fizicke bolesti.
Isuse, izlijeci moju ranjenu dusu ,koju predajem samo Tebi. Ja Ti se darujem i posvecujem i Milosrdni Isuse, ja se uzdam u Tebe, i znam da brines, za ovu moju bolest i posao...ovo tesko vrijeme,mojih nejasnonoca....i tegoba..
Gospodine vapijem Tebi i predajem Ti i posvecujem ovu molitvu.moj zivot i samu sebe..
Iz ljubavi moga srca i u snazi Duha Svetoga darujem Ti svoj zivot ,svoju bolest umora..i sve druge bolesti..i sve ono sto se veze uz to...
Ruzo Otajstvena.. Bezgrijesno Srce Djevice Majke Marije, i sigurno utociste Tvojeg Bezgrijesnog Srca,zagovaraj me kod Tvojeg Sina..Gospodina Isusa Krista...
Kroz plamen Tvoje majcinske ljubavi, preko Tvojih bezgrijesnih ruku, stavljam svoje predanje kao dar u Tvoje Srce, Isuse. Isuse, otvaram ti svoju nutrinu, svoje srce i svoju dusu .. Udji u svaku ranu u meni, u svaki kutak tame, da osvijetli sve ono.. sto ceka na Tvoje Smilovanje, i Milosti...
Isuse Dotakni me , Isuse, svojom svetom desnom rukom i svojom milosrdnom ljubavi,svojim Blazenim Pogledom...
Gospodine Isuse, oslobodi me i ozdravi me jer sam Tvoje dijete i zelim sva ostati tvoja zauvjek...
Gospodine Isuse, osposobi me da Ti sluzim zauvijek,daj da na vrijeme prepoznam ,kako mogu doprinosti ,vise i vise. Tvojoj milosrdnoj ljubavi, u cast Tvoga Bozanskoga Srca, na Hvalu i Slavu Tvojeg Svetog Imena..
Neka bude kako si rekeo, "Ti si svijetlo ovomu svijetu"
Daj upali svijetlo u mojem srcu,i da ga nikakva bura i oluja,nikakvi valovi,nikakva strast i grijeh ne utrnu... Zelim svijetlom ,kojeg sam dobila od Tebe ,raspljivati nova svijetla, da ne bude vise tame u nasim srcima..i medju ljudima... Zelim da nosim mir i ljubav ,koju sam dobila od Tebe... Isuse u Ruke Tvoje predajem zivot svoj...
Gospodine Isuse Kriste, evo me pred Tobom, onakva kakva jesam.sa svim onim sto je samnom u ovom trenutku i zao mi je zbog mojih grijeha, i uvreda koje sam Ti nanijela , zbog mojih propusta, zbog mojih sumnji i zabluda..zbog moje manjkavisti ljubavi,i slabe vjere..
Milostivi i milosrdni Boze, vjerujem i uzdam se u Tebe.

Ruzo Otajstvena, Bezgrijesna Dijevice Majko Marijo...Ti Si me uzela u Svoju sluzbu , budi mi zagovornica,i zaogrni me Tvojim Plastom Ljubavi.
. Sada Te zauvijek pozivam u svoj zivot moj Isuse, koji si mi dalo kao najveci dar,
da ti sluzim zauvijek.Hvala, Ti moj Gospodine Isuse ,Hvala Ti moja Majko Marijo ,Hvala Ti Ruzo Otajstvena
Hvala Isuse ,Hvala Ti Bezgrijesno Srce Marijino.Amen...ALELUJA,ALELUJA

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 ruj 2008 14:23 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
O moj dobri Isuse,sve ove molitve,
Tebi su upucene,za moje najmilije.
Za sve one koje mi saljes na put,
za sve one cije sam ime spomenula,
za sve one za koje Ti zelis da molim.
Mnogi su u zabludi i na krivome putu,
mnogi su na Tebe zaboravili ili se od
Tebe opet udaljili,mnogi spominju Tvoje
sveto Ime uzalud.Mnogi imaju usi ,ali Te
ne cuju,svi imaju oci,ali te ne vide,zive
u zabludi,u drogi,opijanju,neurednom zivotu,
u neradu,u krivim vjerama,u ludim glazbama.
Ali Ti si Milosrdan svima pa budi i njima.
Ja te molim Isuse u Tvoje sveto Ime,
izbrisi svako zlo koje vlada u njima,jer Ti
to mozes i hoces Gospodine moj i Boze moj.
Znam i vjerujem da ces po mojim molitvama
osloboditi svaku ovu dusu koju Ti spominjem,
svako ovo Tvoje dijete koje Ti predajem.
Istjeraj svako zlo iz svake ove duse i iskorjeni
psovku u onima koji uzaludno spominju Tvoje
presveto Ime i ja Te molim kao sto si i Ti svoga
Oca molio "Oprosti im Oce,jer neznaju sto cine "

Hvala Ti Isuse -ja vjerujem u Tebe ! Amen !

Za Kapelana Karla da dobije svoju Zupu-
Za Milicu i Roberta-droga ,alkohol,kocka
Za Silviju i njenog momka
Za Berislava i njgovu djevojku
Za kseniju i mladica
Za casnu sestru Antoniju
Za Josipa i Slavicu-stresovi i depresije
Za obitelj Vizjak-zloduh psovke i nemiri u kuci
Za Zdenka u depresiji
Za jednu obitelj u teskim financijskim problemima
Za Martina,Maricu i Vesnu
Za obracenje moga oca Vinka i da se ide ispovjediti
Za moju djecu i njihovo obracenje
Za moju sogoricu i obracenje njene djece Kristijana i Kristijane

Ove su mi molbe upucene sada dok sam bila na godisnjem pa ako netko od vas zeli samnom za njih moliti bit ce mi jako drago jer potrebe su velike a Gospodin ce nam biti milostiv i uslisati nase vapaje i prosnje.Bog vas sve blagoslovio i hvala vam svima vec sada. :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 15 ruj 2008 10:52 
Odsutan

Gospodine moj i Boze moj......Evo me i sada pred tobom,
u poniznosti svoga srca predajem Ti sve clanove ove nase
molitvene zajednice TTa,sve clanove moje obitelji,moje
prijatelje i poznanike i sve one koji su se opet udaljili od
Tebe.Tebi je Oce moj sve poznato,Ti znas sve moje misli
i sve moje zelje.Ti znas najbolje kome si sada od nas svih
najpotrebniji.Dodirni nas jednog po jednog svojom svetom
i blagoslovljenom rukom i privuci nas na svoje grudi pod
svoj plast neizmjerne ljubavi i Milosrda.Ti si nas jedini Otac
i Spasitelj,samo Ti Gospodine nam mozes pomoci,samo Ti
mozes izljeciti nase rane i obrisati nase suze,samo Ti Isuse.
Tebi zahvaljujem na svim darovima koje nam dajes i sto
uslisavas nase molitve,samo Tebi Isuse hvala za sve...Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 15 ruj 2008 13:15 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Hvala Ti, voljeni Isuse, što se u moj život vratio normalan san!! :D :D
Hvala Ti što se moja cimerica zaposlila i što više nije budna i glasna dokasno u noć...
Hvala Ti što tako sretno i sveto spavam zadnjih desetak dana i što opet spavam onako kako sam spavala kad bijah dijete - čim legnem i pomolim se - zaspim...i ne budim se ujutro do alarma!!! :D :D :D

HVALA TI, moj Oče, samo Ti znaš koliko mi to znači!!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 16 ruj 2008 08:01 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

o Hvala ti Bože za sve dobro
a danas mi je nesto...nenajbolje
al nema veze Ti izvedi na dobro
Hvala

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 16 ruj 2008 09:31 
Odsutan

Dragi moj voljeni Isuse !!!

Evo me i sada pred Tobom kao i svakoga dana !

Ti vec znas sve moje zelje,sve moje molitve !

Isuse i sada Ti zelim ipak predati sve svoje mile

i drage sestrice i bracu ovoga FORUMA-TEBE TRAZIM !

Blagoslovi nas sve dragi Isuse,sve nase misli,zelje i

molitve koje Ti upucujemo Ti uslisi po volji svojoj.

Nedaj da Duhom klonemo,nedaj da Tebe zaboravljamo,

vec nam daj snage da se medusobno ljubimo ,kao sto

i Ti nas ljubis. Tvoja Sveta Krv neka nas cisti od svakoga

zla i Tvoja Sveta ruka neka nas vodi u Tvoj zagrljaj.

Spomeni se i nase djecice,nasih najmilijih i daj nam

snage da i svoje neprijatelje ljubimo kao sami sebe.

Daj nam snage da se za sve molimo,da osmjeh nasega lica

bude radost i utjeha svima koje sretnemo i da svakome

od njih Tebe donosimo. Ljubim Te ISUSE. !!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 ruj 2008 07:01 
Odsutan

Gospodine moj i Boze moj !

Evo i sada Te molim da se proslavis kroz nase molitve
u onim dusama za koje Te sada upravo molimo.
Ozdravi one koji su ozdravljenja potrebni,dodirni one
koji su slabi,nemocni i bez nade,ulij vjeru i nadu u svako
to bice i pouzdanje u Tvoju veliku ljubav kako bi Te sto
bolje upoznali.Odagnaj sve zle misli i slutnje od svih nas,
od nasih najmilijih i nasih susjeda,prijatelja,poznanika i
svih ljudi poznatih i nepoznatih sirom nase domovine i
cijeloga svijeta,jer Ti si nas jedini Bog,nas jedini Gospodar,
nas milostivi Otac,nas prijatelj i brat,nase sve.
Gospodine Isuse,Boze moj samo Tebi vjerujem,samo
Tebi se klanjam,samo Tebe molim i samo u Tebe se
pouzdajem sada i u sve vjeke vjekova...A M E N !

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 ruj 2008 10:18 
Odsutan

Oče Sveti..

tvojoj slavi nema kraja... velik si...

otkrio si nakane srca u mojoj obitelji i Hvala Ti na tome...

samo Te molim dobri Oče da po Krvi svoga Sina, po cijeni Njegova otkupljenja, nađeš i smilovanja za Marka i Ivanu i Karla...

izbavi ih Oče iz kanđi zloga.. neka kapljica svete Krvi padne na njih... neka po Tvojoj ljubavi od njih ode svako zlo i svaka navezanost na grijeh..
neka odstupi Oče i ode pod Noge Raspetog Spasitelja pod sv.Križ da On sa njima raspolaže...

spasi tu obitelj Oče Svemoguči... Hvala Ti što to već sad i ćiniš....

peri ih Krvlju svoga Sina, našega Otkupitelja i Spasitelja... :a1250:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 584 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 59  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]