www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 22 lip 2025 20:15

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 584 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 59  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 20 lip 2008 09:13 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
Gospodine moj ,moj Isuse,moje sve.Sada ovog trena predajem Ti sebe,svoju obitelj,svoje prijatelje,poznanike i rodbinu,predajem Ti sve nas iz ove male zajednice TEBE TRAZIM. Trazimo Te Gospodine Isuse Kriste iz dana u dan i zahvaljujemo Ti na svemu sto je od Tebe i molimo Te otkloni od nas svih sve ono sto nije od Tebe.Ti si onaj kojeg svi zelimo,Ti si onaj za kim svi ceznemo,Ti Gospodine Isuse Kriste.Ti nas ispuni i sada svojim svetim Mirom i blagoslovom i daj da samo u Tebi i po Tebi sveto zivimo i po Tvojim svetim nadahnucima.Ne daj da nas ikakvo zlo odjeli od Tebe i daj da jednog dana ugledamo Tvoje Kraljestvo nebesko i mjesto koje si nam pripravio.Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 24 lip 2008 20:19 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Gospodine Isuse,naucime da ceznem za savrsenom ljubavlju…
Jedino od Tebe Gospodine Isuse mogu dobiti savrsenu ljubav.
Zelim cuti Tvoje rijeci,Vrijedana si, dragocjena si u mojim ocima.
Ti si moje ljubljeno dijete,i dragocjeni biser na mojem dlanu. Zaista vjerujem u to ,da me Ti ljubis nadasve,,i sve ono sto sam dozivljavala i mislila da nisam dovoljno vrijedana, zelim nadoknaditi..
Osjecam sebe u Tvojem narucju i osjecam Tvoju toplu ruku,kada mi pruzas..Gospodine Ti me volis ,to osjecam…
Nista drugo nije vazno.Zelim se osloniti sada na tu sigurnost Tvoju i sigurnost Tvoje ljubavi.Topim se u Tvojem pogledu..
Ja danas vjerujem da postoji netko tko zna vise ,a to je Isus iz Nazareta.To si Ti moj Gospodine..
Ti si se rodio zbog meine , dosao na ovaj svijet zbog mene, dosao upravo zato da mi kazes istinu o Tebi , o Bogu , i ta istina ce me osloboditi.Moj zivot je vrijedan i dragocjen. Isuse Ti si sisao radi mene.

Ti dolazis zbog mene, na neki nacin se odrice svog Bozanstva, postao si covjekom. Dao si se ograniciti vremenom i prostorom -Ti koji si bezgranican, Ti koji si vjecan, Ti koji je Alfa i Omega,
Ti koji si sama ljubav dao si se ograniciti jer si se htio pribliziti,
jer si zelio da Te upoznam, zelis srusiti u meni sve one krive slike o Bogu
zelis mi reci koliko me volis i zelis mi dati to iskustvo.
Tebi je stvarno stalo da ja dodjem do tog iskustva da dozivimo tu Tvoju ljubav.
Isuse Ti dolazis svakom covjeku, nikoga nisi odbio.
Tko god je dosao, svakoga si prihvatio, i bolesne lijecio.
Isue,zelim da budem kao onaj slijepac koji Ti je dosao.da vjerujem i da Ti stavis svoju ruku na me,da me dotaknes i da me promjenis .
Ta ruka je sada na meni , tapsa me I cujem rijeci dijete moje ne daj se, uz tebe sam.
Ti zelis moje povjerenje i vjeru probuditi
Ti me razumijes.Tako si njezan, zivi primjer one price o izgubljenoj ovci,koju stavljas oko vrata.
Ti dolazis radi mene i dolazis u mojim poteskocama,gdje mi kazes; Dopusti da ja sidjem u tvoj grm u koji si se zaplela,
da ja sidjem u ponor u kojem jesi,
dopusti da te ja izvucem ,d ate uzimem u svoje ruke, bacas mi se u narucjaje, i grlis me.
Ti postojis i Ti si tu kraj mene Ti me volis , vjerujem u to. Ta Tvoja ljubav me prozima.
Znam da me volis , zbog mene si dosao i Ti si taj koji lijeci moje rane, koji me oslobadja, koji me cuva, koji mi govori: Ne boj se , s tobom sam , tu sam , vjeruj mi da te volim. Da Isuse ja vjerujem da me Ti volis , a kad me toliko volis onda Ti se potpuno predajem, onda Ti dopustam da me vodis , da mi Ti govoris. Radujem se s Tobom ,zelim te slijediti ,i pored mojih propusta ,uvijek si uz mene , zato jer me Ti volis..
cujem kako mi kazes; Mir tebi.Ne boj se.Ne ljutim se na tebe.Ja rado prastam i oblacim u nove haljine..
Ja sam dijete Tvoje, a Ti si Otac moj...
I kada su nekada neki protiv mene , cujem gdje mi kazes; Ne boj se , tu sam.Sretna sam sto postojim ,i sto se mogu na tebe osloniti,zelim Ti zahvaliti, sto i bez obzira sto se u zivotu dogodilo imam pravo racunati na Tvoju milost i Tvoju zastitu i Tvoju snagu,Tvoju ljubav i Tvoju pomoc.
Amen..

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 24 lip 2008 21:06 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Isuse, danas se osjećam tako tužno..osjećam da sotona pokušava na sve načine utjecati na moje osjećaje, želi da budem tužna, unosi u moje biće osjećaj samosažaljenja, a ja to ne želim... Dragi Isuse, sama nisam dovoljno jaka da bih mu se oduprla - zato zazivam Tvoje Moćno Ime da mi pomogneš u ovoj borbi! Tebi pripadam Isuse i želim biti radosno Božje dijete!

Predragocjena Krvi Kristova, zaštiti me od svakoga zla!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 srp 2008 14:41 
Odsutan

Gospodine Isuse...

volim Te i sad Te molim...

za početak moga odmora... i oprosta sa poslom i Zagrebom...

molim Te jedina Utjeho i Nado moja.. da blagosloviš moje puteve.. moje ljeto i more...

sve koje ću susretati..sve koje ćeš mi staviti na put...

budi uvijek uz mene..ne dopusti da se ikad odijelim od Tebe...

blagoslovi moga šefa i kolegu...

sve forumaše...

ostavljam ih sad u Tvoje svete Ruke.....

čuvaj ovaj Forum... i dopusti mi da zavirim negdje nekom internet cafeu na TT....

Isuse.. stavljam sebe i sve "svoje" i što "imam" u Tvoje svete RUKE i pod Tvoju zaštitu SVete Krvi naše Otkupiteljice..

blagoslovi i onu dragu ženu koja mi se obratila na cesti... blagoslovi je i pošalji joj Svoga Duha....

Isuse Volim Te!!!!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 srp 2008 12:31 
Odsutan

Podijelio: 152 zahvala
Zahvaljeno je: 118 zahvala
Isuse moj Predragi..u Tvoje Svete Ruke predajem svoju obitelj..
Svojom Presvetom Krvi blagoslovi nas ..

Isuse..neka svaki nemir napusti naše obitelji..sve svađe i sve ono što razara..
Uđi Gospodine u naša srca i daj nam Svoj Sveti Mir..
To Te moli Tvoja Marija Nada..

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 srp 2008 12:38 
Odsutan

Isuse,

u Tvoje Ruke Svete polažem svoj brak...

molim Te za Tvoju volju u mom braku...

proslavi se u srcu moga muža baš kao što si se i u mome..

ali ne moja volja, nego neka bude Tvoja volja ISUSE !

Ti ipak sve bolje znaš! :wink:

Volim Te! smajlic13

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 srp 2008 13:33 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Molim Te Isuse povedi me onim putem koji mi je odreden po Bozjem naumu jer sam nazalost krenuo svojom voljom i osjecam jaki nemir i oluje u svome srcu...

hvala Ti sto si mi progovorio danas na misi sa rijecima: Tko ne ponese svoj kriz nije Me dostojan i te rijeci su razdrmale cijeli moj svijet i probudile me iz dubokog sna

oprosti mi sto sam tvrda i ohola srca jer sam odbio tvoj sveti plan ali Ti i Otac me neumorno zovete a ja samo odbijam... molim Te oprosti ovoj ovcici koja luta ovim svijetom :twisted: :twisted:

neka bude volja Tvoja :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 srp 2008 13:45 
Odsutan

Zahvaljeno je: 4 zahvala
Mili Lordić :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 srp 2008 13:59 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Gospodine i Bože moj!
Isuse moj...Pošalji mi Duha Svoga, molim Te, da bih uvijek mislila i činila samo ono što je Tebi drago... :grlim te:
Sačuvaj me i poštedi svakog osjećaja koji nije od Tebe, molim Te!

Utvrđuj i jačaj moju vjeru i radost...Vodi me u sve većem spoznanju da je moje pouzdanje samo u Tebi...

Vjerujem u Tvoj plan s mojim životom i hvala Ti i slava i čast u vijeke vijekova, voljeni moj Bože! Neka Tvoje svjetlo rasvjetlava sve ono što mi je za sad još pomalo skriveno... Vodi me tamo gdje me trebaš i onima koji me trebaju...

I evo, predragi Bože, napokon mogu moliti i za svoju Ljubav...Koju si mi namijenio ovdje na Zemlji..Molim Te, voljeni i jedini Bože, upravljaj moje korake prema njemu... I njegove prema meni...
Oprosti što nikad nisam molila ni za svog dečka niti za svog muža i što sam oholo mislila da za to ne trebam moliti..
Sad u Tvoje ruke predajem onoga koga si mi namijenio...Molim Te, daj da se što prije prepoznamo....Ako je to ovaj mladić koji je trenutno na poseban način u mom srcu - o voljeni Bože, HVALA TI! Neka u svemu bude Tvoja volja! :grlim te:

Pouzdajem se u Tebe, jedini moj!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 srp 2008 18:37 
Odsutan

Abba, gledam u plavo nebo i moje usne izgovaraju dobro poznatu pjesmu 'O, Bože, zar si pozvao mene...zar Tvoje usne stvarno rekoše moje ime... Eto me, Oče...svoju lađu sad ostavljam žalu i odsad idem kamo šalješ me Ti...'

Oče, hvala Ti što si me izabrao :a1250: :a1250: :a1250:

Majčice, hvala Ti smajlic22 smajlic22 smajlic22

ISUSE LJUBIM TE

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 584 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 59  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]