www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 21 lip 2025 21:50

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 584 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 59  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 13 tra 2008 21:52 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
ISUSE MOJ DOBRI MOLIM TE, OPROSTI MI STO TOLIKO PUTA NISAM CULA TVOJ GLAS, STO NISAM OSJETILA TVOJ ZAGRLJAJ, OPROSTI STO SAM TAKO SLIJEPA BILA I NISAM VIDJELA TVOJE PRELIJEPO LICE, RUKE TVOJE KOJE SU TOLIKO DOBRA UCINILE ZA MENE. BOZE MOJ KAKO SAM SAMO GRESNA, SEBICNA KAKO SAMO MISLIM NA SEBE . KAJEM SE BOZE MOJ ZA SVE SVOJE GRIJEHE, SLABOCE IZ SVEG SRCA SE KAJEM JER ZELIM BITI BOLJA, POSLUSNIJA, PONIZNIJA , ZELIM VRSITI VOLJU TVOJU I ZATO TE MOLIM OTVORI OVE MOJE SLIJEPE OCI, DODIRNI ME ISUSE MOJ SVOJIM PROBODENIM RUKAMA I OBNOVI ME. MOLIM TE ISUSE MOJ UCVRSTI MOJU VJERU, OPERI ME U SVOJOJ PREDRAGOCJENOJ KRVI I OCISTI OD SVAKOGA GRIJEHA. OPROSTI MI ISUSE I MOLIM TE DA UVJEK OSJETIM BLIZINU TVOJU.VOLIM TE MOJ DOBRI ISUSE. :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 tra 2008 22:33 
Odsutan

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Molim te...za osmjeh na mome licu...dok prolazim putem, kojim ti imam doci...putem koji je stvoren bas za mene...bez obzira na tezinu kojom njim prolazim...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 tra 2008 23:51 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 13 zahvala
Zahvaljeno je: 9 zahvala
katica napisao:
Molim te...za osmjeh na mome licu...dok prolazim putem, kojim ti imam doci...putem koji je stvoren bas za mene...bez obzira na tezinu kojom njim prolazim...

..osmjeh za katicu....

:D :D :D :D :D :D :D :D :D smajlic13 smajlic13 smajlic13 smajlic13 smajlic13 smajlic13 smajlic13 smajlic22 smajlic22

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 15 tra 2008 07:13 
Odsutan

Podijelio: 152 zahvala
Zahvaljeno je: 118 zahvala
moya napisao:
katica napisao:

..osmjeh za katicu....

:D :D :D :D :D :D :D :D :D smajlic13 smajlic13 smajlic13 smajlic13 smajlic13 smajlic13 smajlic13 smajlic22 smajlic22

evo i od mene...
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
smajlic22
samo za Katicu.-.-BTB Katice moja draga..

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 15 tra 2008 18:24 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
O Boze Duse Sveti, Ljubavi ,Bozanskog Zarucnika Preciste Djevice Marije.
Ponizno Ti zahvaljujemo i hvalimo Te za Puninu Milosti i ljepotu vrlina ,narocito ti zahvaljujemo za Milost Bezgrijesnog Zaceca ,kojom si ukrasio nasu Ruzu Otajstvenu!
Ruzo Otajstvena...molimo Te, ozari Katicino lice osmjehom,
ispuni njeno srce s ljubavi, daj joj cvrstu vjeru i snagu,
izvedi je na pravi put, koji joj je Tvoj Sin namjenio...
Po Njenoj cistoci i nepovrijedjenosti,vapijemo k Tebi,
ocisti takodjer nasa srca od svakoga traga grijeha i zastiti nas od razbornog duha necistoce.Iz ljubavi prema Tvojoj bezgrijesnoj Zarucnici,pokloni nam ponovno onu istu neduznost kojom si nas odjenuo kod svetoga Krstenja..
Smiluj se Eleonorinoj sestri Ivani, u njenim poteskocama, i bolesti...
udjeli joj milosti,i povjerenje...predajemo je Tebi u Tvoje Ruke...
Ucini da njena obitelj i drustvo, pokazu razumjevanje, i pokazu joj ljubav, i brigu,te da joj budu na korist....
Pomozi im zastitom Tvoje Milosti,i Bezgrijesna Marijo ,ozdravi bolesne..i
daruj nam radost na zemlji..Amen

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 tra 2008 15:39 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Isuse..
Hvala Ti Gospodine sto me oslobadjas od svih mojih zabluda. Hvala Ti Isuse sto me uvijek iznova izvlacis iz mojih provalije,mojig padova i vracas me u visine ,vracas me da stamen ponovno,, na pravi put, na Tvoj put, jer je to jedini ispravni zivotni put
Hvala Ti dragi Isuse sto me prihvasas ovakvu kakva jesam,sa svim mojim propusima I nemarnosti..
Shvatila sam da se ne trebam mijenjati da bi me Ti volio,ali zbog mojeg bezakonja , i radi Tvoje ljubavi zelim se mijenjati, da budem bolja, jer uvijek mogu biti bolja !
Hvala Ti dragi Isuse sto me unatoc mojim grijesima i krivim putovima ljubis svojom Bozanskom ljubavlju.
Gospodine, samo Tvoja ljubav jaca i nikada ne razocarava.
Hvala Ti Isuse sto si mi kroz moje padove, moj slabi zivot., otvorio oci da uvidim gdje grijesim,
i sto si me oslobodio svih mojih grijeha i krivih putova.
Nista u mojem zivotu ,sto dolazi od tebe , nije slucajno, to je po Tvojoj volji za moj zivot.
Molim Te da me vodis na pravi put i slobodu, jer jedina prava sloboda je s Tobom, ljubljeni Isuse!
Ti kucas na vrata moga srca ,a ja uh uvjek ne otvoram . Kada osjecam da si u mojem srcu,i dopustam da udjes u moje srce,
dozivljavam veliku srecu i radost koja se ne moze usporediti ni sa jednim uspjehom iz zivotnih okolnosti ovoga prolaznog svijeta.
Hvala Ti Isuse sto ispunjas moje srce i sto lijecis moje rane, sto mi kroz moje bolisti ,zelis pokazati svoju ljubav..
Ceznjom za sjajem nacina zivota ovoga svijeta, vezivala sam se na prolazne stvari,mislila samo na mene.
Za Tebe sam Isuse ostavljala samo "tugu I potrebe" svoga vremena, onako usput.
Slobodu i ljubav na krivi nacin, sam pokazivala , ulazeci u zamke prolaznostima ovoga svijeta.
Isuse dragi, Ti znas za sve moje teznje i brige. Hvala Ti sto si sa mnom u svim mojim zivotnim situacijama.
Hvala Ti Isuse sto si mene i sve nas oslobodio svojom Uskrsnucem.
Bila sam ovisna , mnogim stvarima. Nisam bila ni svjesna da sam izgubila slobodu i postala rob losih navika i grijeha
. Hvala Ti Isuse za ljude koje susrecem na svome zivotnom putu,u mojoj obitelji I na mojem poslu.
U mojim zivotnim situacijama.. i koji mi pomazu u mome duhovnom rastu, kako bih bila sto blize Tebi,moj Ljubljeni Isuse!
Oprosti mi Isuse sto sam toliko bila slijepa na Tvoje zapovjedi,i Tvoje rijeci….
Oprosti sto sam toliko puta padala i padam na grijehe,oprosti sto sam Te zatajila , sto Te nisam prepoznala, -u zamkama ovoga svijeta.
Molim Te za oprost za sve moje zivotne situacije u kojima sam se udaljavala od Tebe,Isuse ,i danas u situacijama, gdje ne znam sta da cinim…molim Te pokazi mi svijeto,Tvojega puta, da ne zalutam…
Molim Te Isuse da idem zivotnim putovima kojima cu ispunjavati Tvoju volju za svoj zivot.
Molim Te, pomozi mi da smognem dovoljno snage,za moj novi put i zivot,na koji me usmjeravs,,
. Molim te, daj mi snage,mudrosti i razboritosti da ispunjavam zadatke koje mi stavljas na mome zivotnom putu.
Posalji mi Svetoga Duha ,da me ispunjava i vodi…,na svim zivotnim situacijama…pogotovo sada u ovoj, ,sto se tice mojega posla ,i moje bolesti..,moje firme…i svega onoga sto se veze zu to…
Molim Te Isuse, pomozi mi da jacam svoju vjeru,da spoznam na vrijeme Tvoju Svetu Volju, da rastem u vjeri iljubavi,
da budem drugima na korist.,da u svakoj lijepoj rijeci prepoznam Tebe….
Isuse, molim Te za strpljivost ,i ustrajnost da ostanem na Tvome putu.
Hvala Ti moj Isuse, Volim Te Isuse!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 tra 2008 09:05 
Odsutan

Isuse, ja se uzdam samo u tebe...
a Ti znaš najbolje moje srce i šta je u njemu.. je jadno je, nikakvo, ali pripada Tebi !
Molim Te da svojom svetom Krvi štitiš mene, moga muža i mamu, da nam čuvaš naš duh, dušu i tijelo..
Slavim Te i veličam zbog prevelike ljubavi Tvoje,
o moj Isuse... :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 tra 2008 13:19 
Odsutan

Podijelio: 1 zahvala
Isuse, Gospodaru i spasitelju moj.
Ti poznaješ dubine moga srca, i što mi duši mira neda.
Ovoga ti trenutka predajem jednu blisku mi osobu, da ju dotakneš barem jednom milosrdnom zrakom iz svoga božanskog srca.
Dragi Isuse daruj joj novo srce, iscijeli je, daruj joj uvid u zlo i nepravdu koju drugima nanosi, kako bi se mogla iskreno pokajati i zavapiti Tebi.
Izlij na nju rijeke ljubavi i učini je novom glinenom posudom, kako bi mogla služiti Tebi na slavu i čast.

Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 tra 2008 22:15 
Odsutan

GOSPODINE BOZE MOJ, KAKO ME SAMO RADUJE KADA ZNAM, DA SI TU DA SI UZ MENE MA GDJE GOD BILA, KAKO JE DOBRO ZNATI DA IMAM TEBE , BOZE MOJ , JEDINI KOJI JE UVJEK TU KADA TE TREBAM , ZATO ISUSE, DOBRI BOZE MOJ, OSTANI UVJEK SA MNOM JER TI SI SVE ONO STO ZELIM, TI SI MOJA SNAGA, VJERA I NADA.
VOLIM TE MOJ ISUSE :grlim te: .

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 20 tra 2008 07:56 
Odsutan

Gospodine Isuse ! Od sveg Ti srca hvala za sve divne sestrice koje
si mi poslao u Ivanec na Duhovnu obnovu .Hvala Ti za fra. Ivu Pavica
i njegove produljene ruke preko kojih nam saljes svoje Milosrde.
preko kojih nas ljecis i oslobadas od svega sto nije od Tebe.Hvala Ti
za dragu moju kcerkicu Anusku,predivno djete koje zraci ljubavlju i
toplinom uz sve zivotne poteskoce koje je prosla i usprkos svega nije
izgubila vjeru u Tebe,jedinog naseg Spasitelja.Hvala Ti i za Draganu,
takoder Tvoje drago dijete koje ceka jos na Tvoje Milosrde da se ispuni
Plan koji imas za nju.Vjerujem Isuse da ces uslisati sve njene molitve
i podariti joj dar majcinstva za kojim vruce cezne.Hvala Ti Isuse i za
predragog brata Ivicu koji je uvijek spreman svakoga dovesti i odvesti
na njegovo odrediste.Blagoslovi njega i njegovu obitelj,a poseban blagoslov
izlij molim Te na njegovu kcerkicu Jasminu.Hvala Ti i za Marinu-fightericu ,punu
zivotne snage usprkos njenog invalideta,uslisi Isuse i njene molitve i
ozdravi ju kako je volja Tvoja.Hvala Ti i za sestricu Elicu koja zraci
posebnim zarom ljubavi za sve nas.Hvala Ti i za sestricu Jelenu koja
ima nevjerojatnu ozracenost Duha svetoga,jednostavno hvala Ti Isuse za svu bracu i sestrice ovoga foruma Tebe Trazim.Neizmjerno sam sretna sto smo se pojedini osobnoupoznali i ovaj susret ostat ce u vjecnom sjecanju sa zeljom da se svi upoznamo.Svi ste bili u nasim molitvama i vjerujem da ste preko nasih molitava primili blagoslov i Isusov MIR.Ljubim vas sve.Hvala Ti Isuse za sva Tvoja djela koja cinis za sve nas.AMEN.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 584 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 59  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]