www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 04 kol 2025 00:06

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 116 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 01 pro 2008 19:51 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 46 zahvala
ela bredi napisao:
Niko je dobro, sve je trenutno u redu - krajem tjedna će se vidjeti jel tijelo dobro prihvatilo nove stanice.

HVALA ISUSU koji je uz malog Niku i svima vama koji tako zdušno molite!! :grlim te: :grlim te:

BOGU HVALA...Po uslisanim molitvama,vidi se koliko nas Bog uslisava...

MOLIMO ZAJEDNO,MOLIMO ZA DRUGE...

krajem tjedna će se vidjeti jel tijelo dobro prihvatilo nove stanice.
Molimo i dalje ,za zdravlje Nike,neka se Gospodin proslavi u njegovoj bolesti...Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 02 pro 2008 07:24 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Osmi dan

Isus: „Danas mi dovedi one duše, koje su u tamnici čistilišta i uroni ih u bezdan Mojeg milosrđa. Neka rijeke Moje Krvi ohlade njihov oganj. Te duše Ja posebno ljubim. One ostvaruju zadovoljštinu Mojoj pravednosti. U tvojoj je moći donijeti im olakšanje. Uzmi iz blaga Moje Crkve sve oproste i prikaži ih za njih…O, kad bi poznavala njihove muke, neprestano bi prikazivala duhovnu milostinju za njih, i otplaćivala njihove dugove Mojoj pravednosti.”

Premilosrdni Isuse, Ti si Sam kazao da želiš milosrđe. Eto, uvodim u stan Tvog Premilosrdnog Srca duše iz čistilišta koje su Ti jako drage, ali koje se ipak moraju otkupiti iz Tvoje pravednosti. Neka rijeke Tvoje Krvi i Vode, što su utekle Tvome Srcu, ugase žar vatre čišćenja, da se i tamo proslavlja moć Tvojeg milosrđa.

Iz strašne topline čistilišnog ognja
Uzdiže se jecaj Tvome milosrđu.
I doživljavaju utjehu, olakšanje i ohladu
U izlivenom mlazu krvi i vode.

Vječni Oče, pogledaj milosrdnim očima na trpeće duše u čistilištu, a koje su zatvorene u Premilosrdnom Srcu Isusovu. Molim Te, po bolnoj muci Isusa, Sina Tvojega, i po gorčini kojom je bila obuzeta Njegova Presveta duša, iskaži Svoje milosrđe dušama, koje su pred očima Tvoje pravednosti. Ne gledaj na njih drugačije nego samo preko Isusovih rana, Sina Tvoga Ljubljenoga, jer mi vjerujemo, da Tvojoj dobroti i smilovanju nema kraja. Amen.

Krunica božanskog milosrđa

Dragi Isuse molim Te da milosrdno pogledas i sada na ovo svoje malo dijete,svoje ljubljeno stvorenje i da ga oslobodis njegove bolesti i potpuno izljecis njegovo tijelo po svojoj svetoj milosti.Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 03 pro 2008 07:47 
Odsutan

Danas molimo zadnji dan Devetnicu za maloga Niku i njegovu obitelj ,ali ostanimo i dalje zajedno u molitvi za njih...Hvala svima koji ste se pridruzili ovoj molitvi i neka vas dragi Bog sve blagoslovi. :grlim te:

Deveti dan

Isus: „Danas Mi privedi ohladnjele duše i uroni ih u bezdan Mojeg milosrđa. Te duše najbolnije ranjavaju Moje Srce. U Maslinskom vrtu Moja je duša doživjela najveću odbojnost od ohladnjele duše. Hladne duše bile su razlogom Mojim riječima: Oče, ukloni taj kalež, ali samo ako je to Tvoja volja. Njihovo posljednje sidro spasenja jest bijeg Mojem milosrđu.”

Premilosrdni Isuse, Ti si čisto smilovanje. Dovodim u stan Tvojeg Premilosrdnog Srca ohladnjele duše. Neka se te zaleđene duše, što sliče mrtvim tijelima i ispunjaju Te takvim gađenjem, zagriju na vatri Tvoje čiste ljubavi. O Premilosrdni Isuse, upotrijebi svemoć Tvojeg milosrđa i uvedi ih u sam žar Tvoje ljubavi i podari im svetu ljubav, jer Ti sve možeš.

Vatra i led ne mogu biti spojeni,
Jer ili se oganj ugasi, ili će led biti rastopljen.
Ali Tvoje milosrđe, o Bože,
Još i većoj nevolji pomoći može.

Vječni Oče, pogledaj milosrdnim očima na ohladnjele duše, a koje su zatvorene u Premilosrdnom Srcu Isusovu. Oče milosrđa, molim Te po gorkoj muci Tvoga Sina i po Njegovu trosatnom umiranju na križu, dopusti da i one slave bezdan Tvoga milosrđa. Amen.

Krunica božanskog milosrđa

Isuse vjerujem Ti i Uzdam se u Tvoje Milosrde,vjerujem da ce mali Niko potpuno ozdraviti po nasim molitvama jer velik Si Boze nas...Hvala Ti Isuse na uslisanim molitvama,bdij i dalje nad ovim malim andelom Nikom.Neka je Blagoslovljeno Sveto Ime Tvoje sada i u sve vjeke vjekova .Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 pro 2008 21:30 
Odsutan

Dragi mali Niko,neka ti danas sveta Barbara bude u pomoci i tvoja zastitnica i zagovornica kod nebeskoga Oca ,da tvoje malo tijelo potpuno ozdravi i da dobijes puno snage za novi i bolji zivot...Isuse uslisi sve nase molitve i pomozi malome Niki -molimo Te i hvala Ti.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 pro 2008 13:56 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Mili moji!! :grlim te: :D :D

Naš mali Niko je odlično!
Nema nikakvih komplikacija, tijelo odlično reagira na nove stanice, liječnici su jako zadovoljni...

HVALA našem presvetom i predobrom Isusu što se proslavlja kroz svoje malo stvorenje i hvala Mu što tako lijepo i s radošću uslišava naše molitve, molitve svoje djece koja Mu vjeruju i koja znaju da nam neće odbiti naših molbi!! :grlim te: :grlim te:

Hvala vam svima na molitvi, dragi moji prijatelji!! :grlim te: :grlim te:

Nek je slavljen Bog jer On bješe, jest i bit će!!!! :D :D

Sv. Nikola, tvom posebnom zagovoru i Ljubavi preporučam malog Niku!! :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 pro 2008 14:19 
Odsutan

:lol: :P :D Hvala dragom Bogu da je sve u redu...Aleluja Isusu i tebi Elice hvala za radosne vjesti...Sveto Srce Isusovo budi mu spasenje i Sveti dragi Nikola budi njegov zagovornik. :a1250: :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 pro 2008 09:16 
Odsutan

Sretan imendan malom Niki i neka mu Sveti Nikola
isprosi potpuno ozdravljenje od Boga :a1250: :a1250: :a1250:
Da iduce godine radostan i zdrav proslavi Svetog Nikolu
i doceka rodenje maloga Isusa u svojem obiteljskom domu
uz svoje drage roditelje i ostalu rodbinu...hvala Ti Isuse...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 pro 2008 09:41 
Odsutan

Isuse za nmaloga Niku i sada Te od sveg srca :a1250: :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 pro 2008 18:14 
Odsutan

Isuse znam i vjerujem da si i sada uz malog Niku i da mu pomazes da se nosi sa svime sto ga je snaslo i cvrsto vjerujem da ce uskoro biti potpuno zdrav i trckarati sa svojim vrsnjacima u igri zadovoljan i sretan Ti zahvaljivati sto si mu podario zivot...Hvala Ti Isuse.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 pro 2008 21:30 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Isuse, hvala Ti što tako lijepo čuvaš malog Niku...Hvala Ti za svako liječenje koje provodiš u njemu svakim trenom...O, Oče, mi ti se klanjamo...mi Te ljubimo.... :grlim te: :grlim te:

Mali Niko je i dalje odlično! :D Tijelo lijepo surađuje s novim stanicama! Naš Isus sve to okreće na Dobro!!!

Hvala Ti, Oče!! :grlim te:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 116 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]