www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 25 lip 2025 17:25

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 974 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 98  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 13 pro 2009 21:53 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 15 zahvala
Zahvaljeno je: 32 zahvala
Draga Daria,
ne boj se.Nemoj imati straha,jer imamo najboljeg kormilara,s njime se sigurno nećemo nasukati.On je tu s nama,i zna šta nas muči.Bit će sve u redu,ja to znam.

:grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 pro 2009 15:57 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
:)
na ovaj hladnjikavi, kišni i mrzovoljni dan ja ti šaljem jedan veliki osmijeh ... možda sunce ne zasja sutra, ali ja virujem i znam da će zasjati možda prikosutra ili za par dana ili za misec dana...jednom već hoće i virujem da će i Nini zasjati sunce,ne znam kada točno ali virujem i znam da hoće...
Hvala ti Daria što svojom hrabrošću i vjerom svima nama pokazuješ put koji treba slijediti...
:D

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 pro 2009 16:17 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Hvala tiii, Marinice moja!! :grlim te: :grlim te: :grlim te: Dirnuta sam... HVALA VAM SVIMA, jer mi je preko vas Isus poručio da me nikad neće ostaviti!!! :grlim te: :grlim te: :grlim te: VOLIM VAS!!!! smajlic22 BVB

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 15 pro 2009 16:24 
Odsutan

Predragi, Nina nam danas cijela trnE... :( Tako sam tužna otkada sam je vidila I OPET NEKI STRAH... No, odjednom mi je u glavu došla pjesma: Ne boj se jer ja sam te otkupio...to je jedna od mojih naj pjesama... Sad sam puno vedrija!! :) Vjerujem Ti, Isuse!!! Znam da ćeš napraviti ono što je naša sreća!!
BVB smajlic22

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 15 pro 2009 16:30 
Odsutan

Tko će me rastaviti od ljubavi Tvoje, Bože moj?

Tko će me rastaviti od ljubavi Tvoje, Gospodine Bože moj?

Da li nevolja? Da li tjeskoba? Da li bol?

O moj Isuse, utjeho moja!

Što je nevolja, što je tjeskoba i što je bol, kad Ti, Čovjek boli uzeo na se si sve moje nevolje i tjeskobe. Kad zbog mojih grijeha proboli su Tebe i zbog opačina mojih Tebe su satrli. Umjesto mene Ti kaznu si podnio i Ranama Svojim mene si iscijelio. I oslobodio me za život u ljubavi svojoj, za život u slobodi djeteta Božjega.

Tko će me rastaviti od ljubavi Tvoje, Isuse?

Da li progonstvo? Da li glad?

O moj Isuse, utočište moje!

Što je progonstvo i što je glad, kad Ti, okrjepa si moja i hrana moja. Ti si kruh života i tko dolazi k Tebi sigurno neće ogladnjeti i tko vjeruje u Te sigurno neće ožednjeti. I u svakom mome umoru i opterećenosti Ti me krijepiš. I otvaraš svoje blago i ponizno Srce da u njemu nađem odmor i utočište. Da u Tvome Presvetom Srcu nađem okrjepu duši svojoj.

Tko će me rastaviti od ljubavi Tvoje, Kralju srca moga?

O moj Isuse, ljubavi moja!

Ništa me od Tebe rastaviti neće. Jer Ti si me vezao konopcima svoje ljubavi. Ljubavi koja je za mene prolila i posljednju kap Svoje Predragocjene Krvi. Raspete Ljubavi koja mi sa Križa govori: Žedan sam, žedan sam ljubavi tvoje. I kako da Te ne ljubim, Kralju srca moga? I kako da ne otvorim srce svoje da u njemu sagradiš svoje prijestolje? Gospodine moj i Bože moj!
Ljiljana

draga daria :grlim te:

Zadnja izmjena: anapaula; 15 pro 2009 16:59; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 15 pro 2009 16:43 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Oče, koji si po Krvi svoga Jedinorođenca otkupio svijet, uzdrži u nama djelo svoga milosrđa, da bi sjedinjeni s Isusom, posrednikom Novoga saveza, postizali plodove svoga otkupljenja. Po Kristu Gospodinu našem. Amen.

Oce,pogledaj na ovo svoje dijete i operi ju Svojom krvi da zacjeli svaka rana i svaka bol u njenom tijelu.Podigni ju Gospodine opet na noge,molimo Te.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 pro 2009 14:58 
Odsutan

Predragi, dugo me nije bilo... Bila sam na sve strane. Danas me prizemljilo kad sam čula da je Nina razgovarala s curom iz SAD-a koja je u sličnoj situaciji. Rekla joj je da ukoliko ne kontrolira mokrenje sama, neće tu biti pomaka na bolje. Tako smatraju liječnici gore u Americi. Sad smo svi utučeni... ali, ja ne želim to - tražim i gledam Isusa, Onoga koji nam je obećao TRAŽITE I NAĆI ĆETE... koji se i Nini objavio...
Isuse, srce će nam se svima raspuknuti, ali ne damo se - imamo Tebe!! Isuse, Sine Davidov, smiiluuuj seeee!!!! :a1250: :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 pro 2009 16:57 
Odsutan

Podijelio: 15 zahvala
Zahvaljeno je: 32 zahvala
Daria1987 napisao:
Predragi, dugo me nije bilo... Bila sam na sve strane. Danas me prizemljilo kad sam čula da je Nina razgovarala s curom iz SAD-a koja je u sličnoj situaciji. Rekla joj je da ukoliko ne kontrolira mokrenje sama, neće tu biti pomaka na bolje. Tako smatraju liječnici gore u Americi. Sad smo svi utučeni... ali, ja ne želim to - tražim i gledam Isusa, Onoga koji nam je obećao TRAŽITE I NAĆI ĆETE... koji se i Nini objavio...
Isuse, srce će nam se svima raspuknuti, ali ne damo se - imamo Tebe!! Isuse, Sine Davidov, smiiluuuj seeee!!!! :a1250: :a1250: :a1250:

:a1250: :a1250: :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 pro 2009 22:38 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Isuse, srce će nam se svima raspuknuti, ali ne damo se - imamo Tebe!! Isuse, Sine Davidov, smiiluuuj seeee!!!! molite molitelj molitelj :twisted:
Draga Daria s vama smo i molimo za Ninu!
Neka se na njoj izvrši volja Očeva!
Za život joj snage daj kao i za sve vas oko nje! Neka se Isus rodi u njenom srcu! Volim vas!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 pro 2009 22:49 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
:a1250: :a1250: :a1250:

Isuse maleni,proslavi se kroz nase molitve
i ucini sve kako Ti zelis da nam Nina opet ozdravi.
Budi joj milostiv i izbavi ju od svih bolesti koje su ju snasle.
Ti Isuse sve mozes,neka u Tvoje Ime ozdravi sve sto je bolesno.

Nina :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 974 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 98  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]