www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 27 lip 2025 22:40

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 974 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 98  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 30 srp 2009 21:56 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 14 zahvala
Zahvaljeno je: 3 zahvala
:grlim te: :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 01 kol 2009 21:08 
Odsutan

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
dok si ti u molitvi majčici predragoj...mi i dalje molimo za Ninu...pa neka joj i u ove večernje sate milosrdna ruka miluje dušu i ublaži tjelesne boli...Isuse mili podaj joj miran san i bezbolnu noć kako bi se njeno tijelo odmorilo da skupi snage za novi dan posvetiti tebi

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 02 kol 2009 16:58 
Odsutan

O Gospodine pogledaj na
nasu Ninu koja je iscrpljena i
nema snage vise .
Neka bude volja tvoja a ne moja.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 02 kol 2009 19:58 
Odsutan

Predragi, evo dolazim od naše Majke... smajlic8 Tako me zagrlila... toliko sam ljubavi dobila!!! smajlic8 Teško je riječima opisati sve što sam doživjela... Istaknula bi kako sam jutros, moleći ispred kipa Majčice, dobila nadahnuće da molim zajedno s njom krunicu Božanskog Milosrđa za našu Ninu... Samo je došlo... a to nikad prije nisam osjetila...uvijek sam ju molila za zagovor, a nikad s njom nisam molila Isusa... zapravo, nisam si nikad posvijestila da ona moli sa mnom... Sve sam joj prikazala... i vas ljubljeni moji... :grlim te: :grlim te: :grlim te: O, da se nikad ne izgubi ova ljubav koju sam dobila... smajlic22 Sada sam sigurna da će Gospodin učiniti ono što je najbolje...
Danas nam je Nina dobila i bakteriju u krvi, pa joj svaki sat vade krv... :( Seka moja mila... otkupljenik naše obitelji... O, Bože, daj joj snage po zagovoru svoje presvete Majke!!
A u petak su doktori rekli mami: Sad ćete s njom u toplice, a nakon toplica u dom? Kad sam to čula... nije bilo tužnije osobe na svijetu kako me to u srce pogodilo... :( ALI MAJKA LJUBI SVAKU NAŠU RANU I DAJE NAM NADU!!! ZATO MAJKO, BDIJ BEZ PRESTANKA NAD NAMA!! ŽELIM TI REĆI HVALA, HVALA MAJČICE!!!! smajlic22

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 02 kol 2009 20:09 
Odsutan

Samo draga vjeruj i sve ve izici na dobro .
Neka bude volja Bozja.
Hvala sto si i nas tt prikazala.Veliki ti zagrljaj od mene :grlim te:
Bozji blagoslov .molimo se i dalje za nasu Ninu Bog vam plati

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 03 kol 2009 16:22 
Odsutan

Seko Maria :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: Evo danas su je s bakterijom u krvi isprašili za toplice jer na odjelu nema mjesta. :twisted: O, Majčice, čuj naše vapaje, ne ostavi nas nikada!!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 03 kol 2009 16:51 
Odsutan

Molim Te za zdravlje i za novo svjetlo za Nininu dušu, da Ti moze bolje služiti. Želim biti takoder spreman i na daljnja trpljenja, ako je to potrebno da se ispuni Tvoj plan za mene i za druge.

Hvala Ti za sve one koji pomažu Nini svojom prisutnošcu, primjerom, raznim službama ili molitvom. Neka Tvoja milost koja vodi u novi život, njima bude nagrada.Hvala ti isto sto je Daria i njeni roditelji uz Ninu.

Molim Te takoder za pomoc svima drugima koji su bolesni i za sve koji proživljavaju krize i poteškoce. Daj mi vece razumijevanje za njih i pokaži mi na koji im nacin mogu pomoci, utješiti ih i tako olakšati njihovo trpljenje. Želim ih prije svega dati Tebi, koji si najbolji Lijecnik i koji kroz bolesti i poteškoce više darivaš nego uzimaš i vodiš nas do života vjecnoga. Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 03 kol 2009 16:58 
Odsutan

Nemoj očajavati...u velikom broju slučajeva promjene koje se dogode u po nama neprikladnom trenutku mogu polučiti rezultate bolje no što možemo i misliti da su mogući...ne znam u kakvom je stanju tijelo tvoje seke ali u toplicama treba obratiti pozornost na njegu kože koja može biti izloženija oštećenjima jer je deficit osoblja veći nego u bolnici...pa obratite pažnju na stopala, pete, laktove, trticu, na zgužvanu posteljinu i sve što bi moglo prouzročiti rane...
...što se bakterija u krvi tiče naravno da situacija nije idealna ali ne moraju se sve baktrije tretirati u bolničkim uvjetima...često puta i sami antibiotici uzrokuju pad imuniteta pa se time opasnost od superinfekcije pojačava...treba tijelu ma kako slabo bilo dati šansu da se samo oporavlja...paziti na prehranu i tekućinu...
...a ono najvažnije stanje je našeg duha koji je najbolji poznati antibiotik ovoga svijeta...njega treba njegovati...pokažite Nini ljubav, još više i jače nego do sada...pokažite joj da vam nije teret...smijeh i dobro raspoloženje neka vlada u njenoj blizini...jer tko traži taj i nađe...tko kuca tome se i otvara...
...ostanite pribrani jer ono što dobijemo često je jače bolje i veće od onoga što tražima, samo je problem u tome što ga često puta ne prepoznamo kao dobiveno jer se ne poklapa s očekivanim...
...prepustimo Gospodinu neka odluči što je to što je najbolje...
...u jednom si postu rekla da su vam liječnici rekli prvo toplice pa onda dom...nisam to razumjela-zašto dom i tko je to tražio, jer dom je dobar izbor samo ako ne postoji način njege osobe kod kuće...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 03 kol 2009 17:57 
Odsutan

Isuse smiluj se :a1250: :a1250: :a1250: :a1250: :a1250: :a1250: :a1250: :a1250: :a1250: :a1250: :a1250: :a1250: :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 kol 2009 22:39 
Odsutan

Gospodine, molim te i danas za milost snage i ozdravljenja za moju seku Ninu... :a1250: :a1250: :a1250: Danas mi je u mislima koju Kalvariju su ona i mama prosle samo dok su dosle do Varazdinskih toplica (puno komplikacija)... i kako dalje i sto ce biti... :cry: Prije me uhvatila bas neka tuga... bila sam kod nje u stanu... sve tako uredjeno stilski i puno zivota... netom prije nego ju je MS bacila u krevet...i mislim se... pa da ju je Bog htio uzeti ne bi ona prebolila rak... joooj, kao da mi ponestaje snage... Hvala vam svima na podršci, ne znam što bi bez vas... Seko Ajtera, dom su oni predložili ako ne bi mogla doći kući... :twisted:
BVB :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 974 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 98  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]