www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 18 lip 2025 10:37

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 100 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 07 svi 2008 12:25 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Jedva čekam bdjenje :D :D
Nema spavanja :lol: , moramo bdjeti u molitvi i u Isusovoj prisutnosti ostati :D
Elice draga, Ne boj se, jer ne tražiš ono što ti ne pripada.... :wink:
BTB :grlim te:
ps. ionako nikad nemaš vremena od posla i učenja, hehe, pa zaslužila si malu nagradu :wink:

" Kao što je Otac ljubio mene tako sam i ja ljubio vas; ostanite u mojoj ljubavi." Iv 15,9 :D

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 svi 2008 12:38 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Hvala vam, voljeni moji!!!!! :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Sutra ću ga pitati - danas je sav zauzet i pomalo loše volje - a i meni treba još malo molitve i pripreme, ali sam već puno hrabrija nego sam bila!! :wink: :D

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 svi 2008 07:25 
Odsutan

Predragi moji!! :grlim te:

Svima HVALA na molitvama za moju nakanu - da dobijem povišicu, ukoliko je to volja Božja!

Evo, razgovarala sam prije nekoliko minuta s direktorom i povišicu nisam dobila! :cry: :cry: Razlozi zašto je nisam dobila i nisu bili baš uvjerljivi (štednja), ali ipak sam mirna jer znam da sam pokušala i da se u svemu očitovala volja Božja jer puno sam molila da bude onako kako Isus želi. Rekao je da iduće godine (za godinu dana) mogu računati na povišicu.
No, ja se nadam da ću za godinu dana biti negdje drugdje, daleko od ove banke i da ću raditi posao u struci - u školi! :D

Iako po svim vanjskim čimbenicima nije bilo prepreka za to malo povećanje plaće i iako sam razočarana direktorovom odlukom jer znam da samo jedan catering koji organiziram za svoj sektor košta više nego 2-3 godine moje povišice.. :roll:
No, ipak nisam tužna i sad ću s još većim žarom obavljati svoj posao jer sigurno ima neki dobar razlog zašto je tako ispalo i vjerujem da ću podnošenjem svoje situacije pripomoći Bogu u ostvarenju Njegovog plana!
Zapravo, pomalo naslućujem razlog:
Da sam dobila povišicu, možda bih se teže odlučila na odlazak iz banke (ionako sam tu predugo i zavlačim s faksom), a ovo mi je sad poticaj da se primim knjige i da je moje radno mjesto negdje drugdje, kao što i osjećam cijelo vrijeme u srcu...

Dragi Isuse, Ti znaš zašto si odlučio baš ovako. Iako bi mene puno više razveselio drukčiji ishod - prihvaćam Tvoju volju jer samo Ti znaš što je najbolje za mene i što me približuje Tebi! I stoga - hvala Ti na tome!!

I oprosti mi što mislim da je moj direktor čudan čovjek :roll: koji uopće nema dobru mogućnost procjene ni situacije, ni osobe! I da je škrt!! :oops:

HVALA vam, predragi moji na molitvi i podršci! Mirna sam! :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 svi 2008 07:43 
Odsutan

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
[
Citat:
I oprosti mi što mislim da je moj direktor čudan čovjek :roll: koji uopće nema dobru mogućnost procjene ni situacije, ni osobe! I da je škrt!! :oops:

HVALA vam, predragi moji na molitvi i podršci! Mirna sam! :grlim te:
[/quote]

..eee..polako...mi jučer pisali..a ti odmah navalila...
..pričekaj..
..razjašnjenje :idea: :arrow: ..

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 svi 2008 07:49 
Odsutan

He he he he :D :D , morala sam, dragi Naggare "navaliti" odmah danas jer već me tjedan dana zovu iz kadrovske da što uopće misli moj direktor - zaboravio je da mi ističe ugovor - morala sam ga podsjetiti! A ugovor ističe za nekoliko dana... Tako da nije bilo vremena još čekati!

A to da je čudan čovjek - znam da je grijeh nekoga prosuđivati, ali - stvarno je - čudan! :wink: :wink: Ne samo zbog ove situacije, imam stotine drugih primjera gdje me začudio svojim ponašanjem...
No, nije u meni nikakva tuga niti bijes - samo malo razočaranje koje će brzo proći! :wink:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 svi 2008 08:02 
Odsutan

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
ela bredi napisao:
He he he he :D :D , morala sam, dragi Naggare "navaliti" odmah danas jer već me tjedan dana zovu iz kadrovske da što uopće misli moj direktor - zaboravio je da mi ističe ugovor - morala sam ga podsjetiti! A ugovor ističe za nekoliko dana... Tako da nije bilo vremena još čekati!

A to da je čudan čovjek - znam da je grijeh nekoga prosuđivati, ali - stvarno je - čudan! :wink: :wink: Ne samo zbog ove situacije, imam stotine drugih primjera gdje me začudio svojim ponašanjem...
No, nije u meni nikakva tuga niti bijes - samo malo razočaranje koje će brzo proći! :wink:

..da ..no on će promijeniti svoju odluku..
..dobar je on čojk..
..pričekaj..dejstvo..na ..poseban način :idea:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 svi 2008 08:11 
Odsutan

elice...eto... Njegova volja je ipak Njegova volja..... ZNA ON ŠTA RADI....

ja čak mislim da bi On tebi rađe SMANJIO plaću za 1000 kn SAMO da ti naučiš ta 3. ISPITA i što prije kažeš ADIO toj BANCI..... :P

i ja jedva čekam da počneš raditi u školi ko normalan čovjek :wink: , bit ćeš NASMJEŠENA PROFESORICA :grlim te:
(zamisli da radimo u istoj školi :P ) he..he...

vidiš, dobro si ti to zaključila... zna On šta radi :wink:

BTB!!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 svi 2008 08:16 
Odsutan

E moj Naggare - za takvo neko "dejstvo" mi ipak nedostaje vjere... :cry: :cry: :cry:

Pa eto - onda će mi i biti po mojoj (ne)vjeri... :cry: :cry:

Ali nema veze - vjerojatno ima jako dobar razlog zašto je tako moralo ispasti! Možda dobijem neki drugi posao, tko zna! Možda dobijem neki honorarni posao - tko zna!
Ma što bilo - mirna sam jer znam da sam pokušala i čini mi se da zaista nisam tražila ništa što mi ne pripada... I dalje ću ostati asistentica s najnižom plaćom... i s najvećim osmijehom..ha ha ha!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D

Izmolila sam sve molitve koje sam znala, iskreno, molili ste i vi sa mnom, i moja mama, zamolila sam zagovor cijelog Neba i eto - tako je ispalo... Sigurna sam da je baš onako kako je najbolje za mene, ma koliko mi se to činilo - čudnim... Danas će me cijeli dan pratiti riječ "Čudno..!" :wink:

No, čudni su putovi Gospodnji... :D
Često to kažemo u šali, ali tako uistinu jest...tako se često i osvjedočimo tome... I neću pitati: "Zašto baš ja??? :roll: :shock: :shock: " , nego evo, sretna sam što imam snage i Mira reći, kao što je netko lijepo negdje napisao: "A zašto ne baš ja?? :D "

HVALA VAM svima!!!! I Nebu i vama, predragi moji!

Pomolimo se sad za Anušku - ona je na razgovoru za jedan posao koji joj je također jako potreban!!!

O voljeni Isuse, proslavi se kroz našu Anušku i udijeli joj sve potrebno da Ti može još bolje služiti!!! Hvala TI!!! :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov: Molitva
PostPostano: 15 svi 2008 07:58 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

POzdrav svima!
Nisam puno čitala prijašnje postove pa e znam jesam li na pravim mjestu....
Uglavnom, mene poslednje vrijem obuhvaća takva tama da vam ja to rijećima ne mogu opisati!

Skroz sam sama, ne vidim izlaza ..godine nekako idu a sve mi se čini beskoristnim pa često mislim kako je nepravedno da sam živa jer mi se živjeti baš i ne da!:)

Ljudi moji, ne vidim izlaza ..čak i sada...Jako sam daleko od Boga trenutno jer mi se čini da me pušta samu a treba nekoga u svom životu .....!!!

Pozdrav i ostanite dobro!

Vrh
Citiraj  
 Naslov: Re: Molitva
PostPostano: 15 svi 2008 08:25 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
rozi5 napisao:
POzdrav svima!
Nisam puno čitala prijašnje postove pa e znam jesam li na pravim mjestu....
Uglavnom, mene poslednje vrijem obuhvaća takva tama da vam ja to rijećima ne mogu opisati!

mozda ovo nije pravo mjesto da ti odgovorim no nema veze... kazes za te tama obuzima... pa i ja sam imao takava slicna iskustva na samom pocetku obracanja kada se zli svim silama borio da se ne obratim i da ne spoznam Isusa... pao sam bio u duboku depresiju jer me stiskalo sa svih strana i doslo je bilo do toga da me tata morao poceti samarati doslovno i grliti kako bi dosao k sebi jer neprestano me zli provocirao i proganjao... no da sam tada znao rekao bi ovo: ISUS JE GOSPODAR, ISUS JE GOSPODAR MOGA UMA, MOGA TIJELA, MOJIH OSJECAJA MOGA DUHA, BJEZITE SOTONINE SLUGE JER JA SAM SIN BOZJI e tada se to nebi dogodilo... no Isus je taj koji je poduzeo prvi korak i pokazao mi da On postoji i da se mogu osloniti na Njega i tako je sve krenulo i rast u vjeri i postupno oslobadanje tame... jos nisam uspio u potpunosti zakopati ta ruzna sjecanja ali radim na tome...

Citat:
Skroz sam sama, ne vidim izlaza ..godine nekako idu a sve mi se čini beskoristnim pa često mislim kako je nepravedno da sam živa jer mi se živjeti baš i ne da!:)

Nisi sama!!! On je s tobom... samo Mu ti jos ne dopustas da ti se priblizi.. za pocetak bilo bi dobro da odes na neku duhovnu obnovu kako bi ojacala i da popricas sa nekim franjevcem ili svecenikom pa da ti da savjet... Tabor je odlicno mjesto za to pa ako si u mogucnosti obavezno odi!!

Citat:
Ljudi moji, ne vidim izlaza ..čak i sada...Jako sam daleko od Boga trenutno jer mi se čini da me pušta samu a treba nekoga u svom životu .....!!!

Da, ljudi dok lutaju ne vide izlaza pa tako ni ja cesto kada zalutam ne vidim izlaz iz svega ovoga i jednostavno zaboravim kolike sam milosti dobio i ispadem uzasno nezahvalan sto zaboli kasnjie dok shvatis sto si napravio... naporavi zivotnu ispovijed i pokusaj se pribliziti Bogu... evo ti jedan moj skroman savjet: Moli gospinu krunicu jer preko nje sam primio jako puno milosti i preko nje sam se i obratio jer dok me zli tlacio ja nisam prestajao moliti tu krunicu... to je zapravo bilo jedin sto sam molio tada a ni danas neznam zasto sam ju molio... to samo Gospa zna koja me je vukla iz dana u dan da molim...

molitve su te koje ce te izbaviti iz sadasnje zalosti i tame... samo vjeruj i moli sa SRCEM

evo nadam se da sam bar malo pomogao

Btb i poslao ti Svetoga Duha da pretvori tamu u svijetlost!!!!!

:grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 100 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]