www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 19 lip 2025 17:16

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 126 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 08 stu 2008 19:58 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
hvala svima koji mole
Bog vam platio

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 09 stu 2008 07:32 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 1 zahvala
4. dan

“I Petar sidje s ladje te hodeci po vodi podje k Isusu. Ali kad spazi vjetar, poplaši se pocne tonuti te krikne: “Gospodine, spasi me!” Isus odmah pruži ruku i dohvati ga.” Matej 14,29

MEDITACIJA

Petar je prelazio preko vode sigurno sve do kljucnog momenta, dok nije dopustio sebi da ga zbuni stvarnost žestokog vjetra i talasa. Strah ga je nadvladao i on upire svoje oci na Isusa i pocinje da tone. Ne uradimo li i mi to ponekad? Dopustimo da se uplašimo talasa sekularizma koji nas pokušavaju ugroziti? Gubimo srce usred plime napadaja na Crkvu. I zaboravljamo, tako brzo, obecanja koja nam je Isus dao: “Ja sam pobijedio svijet.”

MOLITVA

Spasi me, o Bože, od svih strahova i briga koje hoce zamraciti moju viziju Tebe i odvesti nekud u stranu. Kada se vrijeme komeša, pomogni mi da moje oci držim jedino na Tebi. I kad su vremena opasna, drži me u Tvojim rukama.

SVETO SRCE ISUSOVO, U TEBE POLAŽEM SVOJE POUZDANJE I MOLIM TE MILOST…
(ovdje navedi milost koju želiš zadobiti)

Isuse i sada Te od sveg srca molim da i sada dodirnes i omeksas srca onih koje Ti prinosimo u ovoj Devetnici.Pogledaj na nasu malu IL DIVU i njenog oca kojeg Ti posebno predajem,potreban si mu Isuse,omeksaj njegovo srce i izljeci u njemu sve sto ga sprjecava biti dobrim ocem i suprugom.Ljeci Isuse i nasu Ivanu i Danijelu.Neka Tvoje presveto srce bude njihovo utociste...Hvala Isuse.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 stu 2008 07:46 
Odsutan

5. dan

“Nakon toga odredi Gospodin drugih sedamdesetdvojicu ucenika i posla ih po dva pred sobom u svaki grad i u svako mjesto kamo je kanio ici. Evo šaljem vas kao janjce medju vukove. Ne nosite sa sobom ni kese, ni torbe, ni obuce.” Luka 10,1.4

MEDITACIJA

Crkva nastavlja da donosi Radosnu Vijest udaljenim dijelovima kroz misionare. Oni su muškarci i žene koji su se velikodušno dali da šire svjetlo Evandjelja živeci Kristov život: vjerujuci, iako siromašni, ustrajno u teškocama i odbacenosti, radije da služe nego da budu služeni, adaptirajuci se na mnoge neimaštine i lokalne kulture onih naroda gdje služe.

MOLITVA

Bože, pomozi nam da te velike misionarske pothvate podrži upravo i naša molitva i nek se i mi tako velikodušno i vjerno do kraja damo za Tebe.

SVETO SRCE ISUSOVO, U TEBE POLAŽEM SVOJE POUZDANJE I MOLIM TE MILOST… (ovdje navedi milost koju želiš zadobiti)

Sveto i milosrdno Srce Isusovo, molim Te i sada za obracenje obitelji nase male IL DIVE, udjeli svima svoj sveti MIR kako bi nasli zajednicki jezik u obitelji i progledali sa puno razuma i mudrosti da se samo kroz Tebe moze sve zadobiti...Isuse budi im milostiv i ljeci sve one koje Ti predajemo u molitvi i nasu Ivanu i Danijelu. Sveto Srce Isusovo primi ih i zagrli :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 stu 2008 14:59 
Odsutan

Podijelio: 1 zahvala
Draga Il Divo, ne znam da li si u prilici da čitaš forum, ali ako slučajno jesi, tada ti poručujem da budeš hrabra, uzdaj se u Gospodina i dopusti mu da te vodi. :b130: Nije lako živjeti među okolinom koja te ne podupire, ali nije ni Isusu bilo lako umrijeti na križu za nas, pa se uzdao u volju Očevu i učinio to zbog spasa nas koje je ljubio i tada i sada.
Molimo te Gospodine, daruj Il Divo snagu i strpljenje da može nositi svoj križ, blagoslovi ju obilno svojom beskrajnom ljubavi i daruj nadu u svrhu postojanja i dragocjenost ovozemaljske patnje.

Gospodine usliši nas!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 stu 2008 19:18 
Odsutan

Čuo sam se sa njom, naći ćemo se za par dana u Zagrebu.
Raduje se našem susretu.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 stu 2008 22:11 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Molitva Majci Božjoj

Marijo Majko Crkve, posvećujem se Tebi osobno i molim Te za pomoć.
Za pomoc IL DIVO i njenoj obitelji ,...dodirni i pogledaj i nasu Ivanu i Danijelu,i zaogrni ih svojeim plastom ljubavi..

Darujem Ti porod srca moga, čitavu svoju obitelj, rodbinu, prijatelje, sve molitvene zajednice i cijelu Crkvu.

Budi nam Majka i zagovornica.

Vodi nas sve pred prijestolje Tvoga Sina Isusa Krista, našega Spasitelja i Otkupitelja.

Posebno Ti preporučujem tvoje sinove - svećenike i redovnice vjerne Kristove zaručnice.

Stavi ih pod okrilje nježnog majčinskog srca i očuvaj ih od navala zla.

Izmoli nam kod svoga Sina Isusa čvrstu vjeru, postojanu nadu i goruću ljubav prema Presvetom Trojstvu.

Priteci u pomoć žalosnima, bolesnima i zalutalima.

Budi im zvjezda Danica i rasvijetli im put k Ocu.

O Marijo, čuvaj našu djecu neokaljanu i čistu!

Blagoslovi sve obitelji da postanu rasadište vjere novim pokoljenjima!

Priteci nam u pomoć na času smrti i daj da zajedno s Tobom, ugledamo Lice Tvog Presvetog Sina Isusa Krista!

Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 stu 2008 07:25 
Odsutan

6. dan

“Isus upita: “Što hoceš da ti ucinim?” Slijepac mu rece: “Ucitelju moj, da progledam.” Isus ce mu: “Idi, vjera te tvoja spasila!” I on odmah progleda i uputi se za njim.” Marko 10,51

MEDITACIJA

I tako je slijepac progledao i pogled mu se zaustavio na Isusu. Njegovo je traganje završeno, niceg više ne treba, vidio je Isusa i našao novi smisao svog života. Nek i mi, poput ovog slijepca, prionemo na Isusa i najprije tražimo Kraljevstvo Božje, a sve ostalo bit ce nam vec pridodano. Takodjer, u konfuziji života, jako je teško ponekad vidjeti put i što je važno, a što nevažno. Razluciti što je dobro i što je zlo. I nama je potreban taj dar vida, kako bismo vidjeli stvari u pravom svjetlu.

MOLITVA

Pozvani smo vidjeti Krista u našem bližnjem i siromasima. Bože, pomozi nam da ostanemo vjerni ovom pozivu.
SVETO SRCE ISUSOVO, U TEBE POLAŽEM SVOJE POUZDANJE I MOLIM TE MILOST… (ovdje navedi milost koju želiš zadobiti)

Gospodine Isuse ,kao sto si dao sljepome da vidi,daj molim te i obitelji male IL DIVE da progleda i dode na pravi put istine i ljubavi.Ujedini ih Gospodine u vjeri i ljubavi i otkloni sve zlo od njih koje ih prijeci doci do Tebe...Blagoslovi i nasu Ivanu i Danijelu i ozdravi ih-molimo Te.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 stu 2008 11:31 
Odsutan

Thompsonovac napisao:
Čuo sam se sa njom, naći ćemo se za par dana u Zagrebu.
Raduje se našem susretu.

postoji li ikako mogucnost da je i ja vidim?? 8)

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 stu 2008 11:44 
Odsutan

anchi_zagreb napisao:

postoji li ikako mogucnost da je i ja vidim?? 8)

ak ces im se ti skrpat onda cu se i ja hehe... samo thompsone javi kad da vam dodemo smetat :lol: :lol:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 stu 2008 19:14 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Za pomoc IL DIVO i njenoj obitelji ,...dodirni i pogledaj i nasu Ivanu i Danijelu..dragi Sveti Martinu...

Vatikan..
Draga braćo i sestre, ovaj milosrdni čin svetoga Martina pokazuje onu istu logiku koja je potakla Isusa na umnažanje kruhova za gladno mnoštvo, a još i više na to da sebe sama ostavi kao hranu čovječanstvu u Euharistiji, najvišem znaku Božje ljubavi, Sacramentum caritatis. To je logika dijeljenja, kojom se na autentičan način izriče ljubav prema bližnjemu. Pomogao nam sveti Martin da shvatimo da samo putem zajedničkog djelovanju u dijeljenju možemo odgovoriti na veliki izazov našega doba: da izgradimo svijet mira i pravde u kojem će svaki čovjek moći dostojanstveno živjeti. To se može dogoditi prevlada li svjetski model autentične solidarnosti, koji će biti u stanju jamčiti svim stanovnicima ovog planeta hranu, vodu, potrebnu medicinsku skrb, ali i posao i energetske izvore, kao i kulturna, znanstvena i tehnološka dobra.

Obratimo se sada Djevici Mariji, da pomogne svim kršćanima da budu, poput svetog Martina, velikodušni svjedoci Evanđelja ljubavi i neumorni graditelji solidarnoga dijeljenja.

Slika

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 126 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]