www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 24 lip 2025 17:14

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 223 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 23  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 24 ruj 2009 14:07 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
Ti sve mozes Gospodine Isuse...
Ti poznajes svoju kcer Baricu,obrisi joj suze...
Utjesi ju i ozdravi po Svom Svetom Imenu...
Neka se vrsi volja Tvoja Gospodine i neka bude
kako Ti mislis da je najbolje za cijelu obitelj...
Tebi vapijem,ako zelis ozdravi ju Gospodine...
U Tvoje Sveto Ime neka ozdravi sve sto je bolesno...

:a1250: :a1250: :a1250: :a1250: :a1250: :a1250: :a1250:

Hvala Ti Isuse,neka je blagoslovljeno Tvoje sveto Ime.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 ruj 2009 09:25 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Dragi moji, prije svega sve vas :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te:
Hvala vam svima od srca za sve molitve i podršku, hvala mojoj Elici :b206: što vam piše i poziva na molitvu...
Moram biti brza jer posao zove i moram se iskopčati...
Htjedoh vam samo reći da ćemo danas valjda čuti preliminarno kakve su snimke (potpuni nalaz tek za nekih 10ak dana) pa vas molim budite i danas i dalje s nama u molitvama :a1250: , Isus se još uvijek može predivno proslaviti jer Njemu je baš sve moguće!
Zahvaljujući vašim molitvama i našem predivnom Isusu ja sam trenutno čak i dosta mirna i, možda i prenaivno, i dalje vjerujem u mogućnost Njegove proslave i dar života, untaoč tome kako stvari izgledaju i kako nitko oko mene više ne vjeruje u Dobro :cry: ....
Znam da kako god bilo, Isus je sigurno tu i On zna najbolje...a i vas imam.. :grlim te:
A i kako Tomislav Ivančić kaže da ponekad i možemo utjecati na Očevu volju da nas usliši...jer Njega i samo Njega želimo slaviti i radosno svjedočiti! Naš Bog je silan Bog i Njegovo je Kraljevstvo i slava i moć u vijekove!
Volim vas i hvala vam! Hvala našem Isusu i Mariji i svim svetim zagovornicima!
Neka Otac naš veliki obilno saspe na vas svoje najdivnije blagoslove i milosti i usliši molitve vaših srca!
:a1250: :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 ruj 2009 10:18 
Odsutan

Gospodine Isuse...vidis kako Te Tvoja djeca srcem mole,
kako Ti vapiju za ozdravljenje nase Barice,uslisi predobri
Oce sve nase vapaje i nase prosnje,jer Ti si svemoguci Bog.
Tebi je sve moguce i ucini sve ne po nasim zeljama ,vec po
Svojoj svetoj volji...Mi vjerujemo u dobar ishod ove bolesti..
Proslavi se Gospodine po nasim molitvama.Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 ruj 2009 15:31 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Dragi Isuse koji si tako rado pomagao bolesnima, te ih Svojim cudesnim rijecima i djelima ozdravljao, svrgni sada Svoj preblagi pogled na nasu sestru Baricu i drzeci ju za ruku izlij milost svog Presvetog Srcu na nju, te ju ozdravi..Isuse uzdamo se u Tebe i Tvoje beskrajno milosrde.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 29 ruj 2009 06:03 
Odsutan

Trojedini Boze !

Ona koju ljubis zeli da ju ozdravis...
Uslisi Gospodine njene vapaje :a1250: :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 29 ruj 2009 11:15 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Sveti arkanđele Mihaele....nismo dovoljno svjesni ni tebe ni tvoje svetosti, ni tvoje moći, ni tvoje ljubavi prema Bogu...

Ali i kroz to malo što smo svjesni - znamo i vjerujemo da si poseban zaštitnik i da nam puno možeš i želiš pomoći svojim zagovorom...

Molim te, u ime obitelji naše Coccinelle i gđe Barice, molim te, u ime svih molitelja koji mole za ovu nakanu, da zamoliš Oca da se proslavi kroz ovu bolest i patnju na način na koji to svim srcem najdublje želi naša premila Coccinella... Ti jedini vidiš dubinu njene boli i tuge, ali isto tako i otvorenost njenog srca prema Tebi... Samo Ti znaš koliko vapije za Tobom i koliko bi htjela i svoj život dati samo da mama živi još neko vrijeme ovdje na zemlji....
Sveti Mihaele...molim te, učini sve što možeš!
Pokušajmo svi zajedno zamoliti Oca da, ako je i odlučio pozvati Baricu k sebi, ipak pogleda na naše želje i uskladi svoju volju s našim željama...
..Da Barica ne ode k Njemu prije negoli se izmiri s Njim i svima svojima i prije negoli njeni najdraži smognu snage za taj trenutak...
Sveti Mihaele, ti vidiš neizmjerne boli, duhovne, duševne i tjelesne koje trpi Barica...Vidiš koliko je napasti salijeće iz sekunde u sekundu i kako joj ponestaje snage..Ne ostavljaj je i pošalji sve čete anđela da je podignu i da joj razbistre pogled...Da joj probude vjeru...Otmite je neprijateljskim anđelima i ne dopusti da joj se približi itko osim svetih Božjih anđela...

Hvala tebi, anđele nad anđelima, Tebi - trojedini Bože i tebi - kraljice svete krunice, Majko naša Marijo!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 29 ruj 2009 14:15 
Odsutan

Danas se molim!

Danas se molim za sve one ljude,
koje sreća zaobilazi u velikom krugu.
Za one koji praštaju i one koji sude,
za sve što su osjetili tugu...

Danas se molim, za sve ljude one,
koji Ljubav nikad nisu upoznali.
Za stotine, tisuće ili milione...
što su sebe nekom darovali.

Danas se molim i za one duše,
kojih se nikad nitko ne sjeti
za one što mostove dobrote ruše,
molim za one, što bolest im prijeti.

Danas se molim za sva bića draga,
kojima u duši nemiri vladaju..
Za sve koje izdala je snaga
I za one, što se više ne nadaju.

Molitvom dobre želje šaljem njima,
za sreću, ljubav, dušu punu mira.
Danas se molim za svako dobro svima.
Širom ovog beskrajnog svemira

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 02 lis 2009 14:25 
Odsutan

Premili moji,
Prije svega :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te:
Ne znam što reći, nalaze nije moguće jednostavno i stoposto točno očitati pa smo ih ovih dana nosili na nekoliko mjesta...i sa sigurnošću se ne može ništa tvrditi već imamo samo mišljenja...ukratko, dvije su moguće situacije - prva kako smo dobili na nalazu uz snimke je da se na jednom drugom mjestu pojavio novi tumor, i druga moguća situacija, a kojoj se priklonilo nekoliko stručnjaka, da ta tvorevina, koja uzrokuje sve ove tegobe koje mama nažalost prolazi već skoro četiri tjedna, nije novi tumor već komadić odumrlog tkiva uzrokovan zračenjima koji ne bi trebao biti opasan i trebao bi proći sam po sebi, a kažu da u području koje je operirano nalaz čist što je super...no treba ponoviti snimanje vrlo brzo da se ipak ne bi nešto loše razvilo..
Ne moram vam niti reći u što ja vjerujem, a vjerujem i svi vi!!!!! smajlic20
Ovih dana mora nastaviti s posljednjom kurom kemoterapija, iako je tako slaba no uz neke lijekove koje prima počela je jesti, pa neka dragi Bog blagoslovi taj lijek i neka Mu bude saveznik!
Hvala vam za sve divne molitve, vjeru i podrške, divni ste, sve vas volim! :b206: smajlic13 Predivno je kolika je vaša vjera i kako su snažne iskrene molitve i naš Otac koji nas je poslao jedne drugima!
Neka vas sve obilno blagoslivlje i na svojim putevima čuva! :grlim te: :a1250:
Vjerujmo i molimo dragi moji čvrsto i dalje jer 'bit će nam kako smo vjerovali'! :a1250:
Mama uskoro ima ima rođendan i znam da bi joj najljepši poklon u životu bio upravo Njegova proslava kroz dar života njoj, Njegovoj vjernoj, požrtvovnoj i poniznoj ovčici koja bi Ga s radošću svjedočila!
Neka Gospodin predobri ublaži ove tegobe i kušnje koje sada proživljava, i duhovne i tjelesne, i da se natrag dobro oporavi!! Pa da možemo i otići na Mariju Bistricu kojoj se tako jako i ona sama veseli i kojoj se Majčici Božjoj Bistričkoj oduvijek jaako utječe, a što nismo uspjeli kad je ovako pala u krevet s ovim mukama...
Hvala Mu i slava najveća dovijeka! Pjevajmo Mu i slavimo Ga dragi moji jer On čini djela čudesna! :r086:
Naš Bog je silan Bog!!! smajlic22 smajlic22

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 02 lis 2009 16:22 
Odsutan

Draga coccinella, ovo su zaista dobre vijesti i svi se radujemo s tobom,
i dalje vjerujemo i molimo Gospodina da se proslavi kroz ovu bolest koju tvoja majka proživljava.
Neće se Gospodin oglušiti na naše molitve i tvoje vapaje, nego će još jednom pokazati moć
koju ima molitva njegove djece koje mu upućujemo puni vjere i pouzdanja.
Hvala ti Gospodine što ozdravljaš i pridižeš Našu Baricu!
Hvala ti Gospodine i slava dovijeka!
smajlic22 :r086: smajlic22 :r086:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 lis 2009 00:04 
Odsutan

Draga sestrice Mia, hvala od srca za molitvu i vjeru! :grlim te: :b206:

Nalaz je izgleda na granici, može biti jedno, a može biti i drugo, liječnici nagađaju i daju samo mišljenje, no zasad osjećam neku radost i mir, olakšanje i veliku zahvalnost, pa vjerujem da je ovo jedna velika kušnja i možda i posljednje padanje pod križem do one najveće i predivne proslave našeg Gospodina!

Isto kad je mama dobila onu upalu pluća i bilo joj je isto baš teško, i dok su doktori pričali da je to vjerojatno zbog tumora i svojim riječima i prognozama usađivali strah, ja sam, iako nažalost isto grezala u taj strah i nemir, ipak u sebi ponavljala ne znate vi što sve može naš Bog, On je iznad svih nas...

Liječnici su oprezni i zato će trebati vrlo brzo ponoviti snimanje, no uistinu vjerujem da će naš Bog koji nas ljubi uslišiti naše molitve i vapaje, odagnati sva zla i proslaviti svoje presveto Ime da zauvijek ušutka sve one koji pričaju da 'tu niti sam Bog ne može pomoći' i da se 'uzalud nadamo' ili 'zašto ne probamo s alternativom'... da nas bude što više koji ćemo ispisivati stranice svjedočanstava našeg živog Boga po ovoj Njegovoj divnoj TT zajednici i svim drugim moliteljima, po svim molitvama i vjeri koje Mu upućujemo i po Njegovom beskrajnom milosrđu i svemoći!! :a1250: :r086: smajlic22

Nažalost, uslijed svih lijekova koje mama uzima, osim što je tjelesno jako oslabjela, ona je dodatno i duhom jako nemirna i zbunjena, čovjek ne može ni zamisliti dok ovako ne vidi na svojoj koži što može neki lijek učiniti iz psihe čovjeka, možemo mi stoput reći, kad je sve u redu, da ne bi mi nikad ovako, ali kad nas neka kemija ovako smete i preuzme jednostavno nismo svoji i ne možemo vladati razumno svojim mislima i ponašanjem... :cry: :twisted:

No uistinu vjerujem i željno iščekujem dan kada će je Isus podići iz ovog stanja, vatiti joj snagu vjere i tijela i nepobitno joj pokazati koliko je ljubi i koliko joj želi darovati život i da bude i ona ovdje za Njega!

Hvala Ti Gospodine ljubljeni jer vjerujem da se već proslivljaš i radujem se konačnoj objavi Tvoje vječne slave! :r086:
Hvala Ti moj Isuse, baš za sve... smajlic22
Hvala Ti Majčice naša Nebeska, hvala vam svi sveti naši vjerni zagovornici i svi anđeli što nas sve budno čuvate! smajlic22

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 223 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 23  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]