www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 30 lip 2025 16:17

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 854 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 86  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 20 tra 2014 21:03 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
Medolino@ hvala na preporuci.
Sretan Uskrs!

Posebno preporucam molitve za one koji jos nisu svjesni grijeha. Vec sam svjedocila o tome. Prepoznati grijeh u svom svakodnevnom zivotu. Zivot je danas moderan i meni su oci bile ko presvucene maglom. Jednostavno spoznaja grijeha!
BVB

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 20 tra 2014 21:14 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 320 zahvala
Zahvaljeno je: 103 zahvala
Blago vama, ja nakon puno pokusaja i odustajanja pocnem ih molit negdje u prvom mjesecu i sve do prije jedno 10 dana sam molila :( .

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 20 tra 2014 21:40 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

fiduciia napisao:
Blago vama, ja nakon puno pokusaja i odustajanja pocnem ih molit negdje u prvom mjesecu i sve do prije jedno 10 dana sam molila :( .

Probaj nadoknaditi tih deset dana. Zamoli Isusa da ti da snagu i da prihvati tvoju zrtvu koju ces mu prikazati kroz te molitve. I ja sam imala dana kad nisam mogla moliti. Mozda mi je bilo i mucno, ali sad ide lakse. Mozda ce mi biti opet tesko, ali prisiliti cu se da molim, citam, samo da ne prevlada moj um, vec da Isusu dajem malu zrtvu za sve uvrede koje su mu nanijele moje uvrede.

BTB

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 20 tra 2014 21:53 
Odsutan

Mislim da fizicki to ne mogu stic nadokandit ovaj tjedan, jedino da sad nastavim a to nadoknadim kad stignem :( . Nije bas ni da ih uvijek molim bas razborito, misli odlutaju. Probat cu nastavit.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 20 tra 2014 22:09 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Probaj dvije dnevno ili kako stignes.
Ne posustaj!
Svi ovdje su pisali o kusnjama koje su prosli. Nitko nije bio bez toga. Jose Maria je rekao i kad ne mozes moliti, bas tad moli, koliko mozes, ali moli. Pobjedit ces kusnju tako.
Ici ce to.
Ja cu te spomenuti u svojim molitvama.
BTB

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 20 tra 2014 22:16 
Odsutan

Hvala ti!

BTB

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 24 srp 2014 17:01 
Odsutan

Podijelio: 25 zahvala
Zahvaljeno je: 50 zahvala
jedan copy/paste svjedocanstva s facebooka ( 15 molitava sv. Brigite )

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Preporučila bih svima da mole.Osobito onima koji su u vjeri mlaki.Ili je niti nemaju.I sama sam takva bila.Molila sam 15 molitava godinu dana po nakani za druge.Sve se završilo dobro,a mene je Gospodin po ovim molitvama potpuno preobrazio i obratio.Drugi put kad sam molila,molila sam sa puno jačom vjerom i spoznajom o Božijem milosrđu,providnosti i beskrajnoj ljubavi.Upoznala sam mnogo ljudi koji su se obratili.U familiji su se mnogi također obratili.Vjerujem da je Gospodin i mnoge duše iz čistilišta odveo u raj.Sada molim 7 molitava. Toliko napasti,kušnja,loših stvari se dogodi.Ali "što će nas rastaviti od ljubavi Božije........."?Budni budimo,ustrajni i sve Njemu predajmo i uvijek molimo.U pet godina od kad sam molila prvi put molitve sv,Brigite doživjela sam i najveću tugu i najveću radost.Ali s Gospodinom je radost puno veća,a tuga puno manja.Ovo je moje kratko svjedočanstvo koje ću završiti stroficom iz himna"Govoriti je uzalud,badava peru cio trud.Tko kuša,taj tek pravo zna što znači ljubav Gospodnja".Kušajte i vidite kako je dobar Gospodin.
M.M.
------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 24 kol 2014 17:11 
Odsutan
Novoregistrirani korisnik

Zahvaljeno je: 0 zahvala
I ja bih htjela posvjedociti o molitvama Svete Brigite. Skoro sam izmolila 15 molitava, iako su kusnje ponekad bile jake, posebno pri kraju molitava ( svađa sa bliznjima i jos puno toga ), zaista su ogromne milosti koje nam Gospodin daje preko njih. Moj odnos prema molitvi se promjenio. Moja vjera je ojacala, znam da nikada nisam sama. Gospodin je uvijek samnom. Promjenio se moj odnos prema bliznjima. Pocela sam prastati, iako nikada nikoga nisam mrzila. Usuđujem se reci moja dusa je mirnija, cesce se ispovjedam. Kao da sam pocela osjecati " glad" za Gospodinom.
Pri kraju molitava u moj zivot Bog je poslao jednog anđela. Covjeka koji me razumije, postuje, voli, kao i ja njega. Covjeka o kakvom sam oduvijek sanjala. Prvi put u zivotu iskusila sam pravu, istinsku Ljubav. Ljubav koja prasta. Prvi put u zivotu sam shvatila jacinu ljubavi kojoj je i zrtva za voljenu osobu laka. Onaj osjecaj kada vam Bog posalje bice sa kojim se tako dobro razumijete. Osjetila sam u dubini svoje duse da je On moj dar s neba. I ne prođe ni jedan dan da Bogu i Svetoj Brigiti ne zahvalim. Dragi moji Molite! Prastajte! Radujte se zivotu. I svima vam od srca zelim svako dobro, i da svi iskusite Bozju milost.
Bog Vas blagoslovio

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 15 sij 2015 10:28 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 23 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Već treći puta započinjem s molitvama svete Brigite i nadam se da ću ovaj puta izdržati do kraja...
Ne poznam nikoga tko ih je izmolio i ne znam da li se po toj molitvi dogodilo neko obraćenje,jako bih željela da se u mojoj obitelji dogodi.
Čitala sam tu vaša svjedočanstva možda mi je to promaklo a željela bih pitati da li ste doživjeli da se netko obratio iz vaše obitelji.
Hvala vam puno
Bvb

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 15 sij 2015 10:43 
Odsutan

Podijelio: 5 zahvala
Zahvaljeno je: 9 zahvala
Micek napisao:
Već treći puta započinjem s molitvama svete Brigite i nadam se da ću ovaj puta izdržati do kraja...
Ne poznam nikoga tko ih je izmolio i ne znam da li se po toj molitvi dogodilo neko obraćenje,jako bih željela da se u mojoj obitelji dogodi.
Čitala sam tu vaša svjedočanstva možda mi je to promaklo a željela bih pitati da li ste doživjeli da se netko obratio iz vaše obitelji.
Hvala vam puno
Bvb

Neznam baš je li ciljano ići u tim molitvama za obraćenje pojedinaca,po njima se dobivaju milosti,kod mene je sve nekako sjedalo na mjesto kako sam bila pri kraju molitava.
Meni osobno su došle velike promjene u životu,naravno na pozitivno,a i piše u molitvama:"Tko ih bude molio..."

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 854 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 86  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]