www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 30 lip 2025 00:14

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 854 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 86  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 14 svi 2012 14:05 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 15 zahvala
Lucija :) napisao:
Evo jedno pitanje!
Ovih 15 molitava moramo izmoliti "u komadu" ili možemo, naprimjer, pola ujutro - pola navečer?
Za 2 dana će biti mjesec dana što ih molim, na početku je išlo lagano, doslovno kao da sam osjećala Isusa, ali sada nije više. Imam zaostatak od 2 dana koji ću nadoknaditi na kraju (moliti ću dva dana više), ili ako se može, svaki dan bih izmolila po 2-3 molitve više (koliko stignem), pa kroz kroz nekoliko dana nadoknadila.

Trenutno imam problema u obitelji, i dok ih ne molim, stalno, a pogotovo sada osjećam neku slutnju da one ne mogu pomoći nekim osobama iz moje obitelji, i užasno me strah što će biti s njima nakon njihove smrti! A dok se molim, najčešće mislim na one osobe kojima ta molitva pomaže, i zbog toga osjećam radost a u isto vrijeme i tugu zbog Isusovih boli.

I u zadnje vrijeme sam primjetila da dok ih molim (ali samo tada) osjećam mučninu i ne znam kako bih ju protumačila. Možda kao kušnju ili kao suosjećanje prema bolima na križu?

Evo jedan odgovor! :wink:
Mozes rasporediti molitve kako god hoces tijekom dana, vazno je da ih izmolis...
U knjizici s molitvom pise da ako iz nehoticnog zaborava ili opravdanih razloga preskocis jedan ili vise dana moliti da onda mozes sljedeci dan moliti za taj jedan ili vise preskocenih dana...

Ustraj, ne daj se!! Pokusaj sto manje misliti na te neke kusnje i razmatraj muku Isusovu, sto je sve ucinio za nas i otkupljenje nasih grijeha....

BTB

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 15 svi 2012 21:00 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 10 zahvala
Zahvaljeno je: 33 zahvala
Četri mjeseca molitve ovih molitvi....

Isuse hvala ti.... :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 16 svi 2012 07:28 
Odsutan

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
I ja sam pocela moliti 30. 4.
Nadam se da cu ovaj put uspjeti. Vec sam jednom pocinjala, prije nekoliko godina i izdrzala nekoliko mjeseci pa odustala zbog osjecaja da samo citam ove molitve.
Ima li netko iskustva da mu je vremenom postalo lagano moliti ove molitve? Meni zasad ide ok, al osjecam da nemam onaj pravi polet, premda imam volju.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 17 lip 2012 09:08 
Odsutan

Podijelio: 10 zahvala
Zahvaljeno je: 33 zahvala
5 mjeseci molitve ovih molitvi....uz mnoge kušnje i želje da odustanem od molitve,ostala sam ustrajna jer je On sa mnom...

Isuse hvala ti!!!!!!! :a1250: :a1250: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 17 lip 2012 09:10 
Odsutan

....i kod mene još malo pa pet miseci....hvala Bogu što mi daje snage da ustrajem.... :a1250:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 20 lip 2012 08:01 
Odsutan
Novoregistrirani korisnik

Podijelio: 3 zahvala
Zahvaljeno je: 4 zahvala
Ja evo već 4 dana molim. Ovo je predivna molitva. Osjećam se tako smireno i sretno nakon dugo vremena. Nisam ružno sanjala otkad molim, a inače imam velikih problema sa noćnim morama.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 20 lip 2012 08:03 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 15 zahvala
zvrkic napisao:
Ja evo već 4 dana molim. Ovo je predivna molitva. Osjećam se tako smireno i sretno nakon dugo vremena. Nisam ružno sanjala otkad molim, a inače imam velikih problema sa noćnim morama.

Kako lijepo....
Hvala Ti sv. Brigito!!!

Samo ustrajte i dalje u molitvi!

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 20 lip 2012 08:28 
Odsutan

Koliko su mocne ove molitve! Svaka je molitva jaka kad se moli srcem i vjerom...
Ali ove su mi bile posebne, jer svatko dozivljava drugacije i svakome nesto donese bilo osobno ili bilo drugom. Jos mi je najdraze sto su upucene nasim pokojnima.
Samo triba uporan biti ma koliko nekad tesko bilo, jer kad ih izmolis u biti skuzis da nije bilo tako tesko i da godina prode prebrzo...
Slava Isusu!!! :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 23 lip 2012 22:27 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Evo, 6 mjeseci je prošlo kako ih molim i veliku sam milost dobila u proteklom vremenu. Ono što je jako veseli je to da sam od kad molim upoznala neke drage ljude, istinske vjernike koji su nakon mog svjedočenja i sami počeli molim ove molitve. Moram priznat da ne molim svaki dan istim žarom i predanošću, da nekad izmolim jer sam se zavjetovala a ne zbog toga jer se tako osjećam, ali onda ponovit taj dan. Puno mi je ljepše od kad sam ih naučila napamet.
Svima koji se dvoume da li da krenu :KRENITE JOŠ DANAS, JOŠ SAD!!!!!!!!!!!
Molila sam dragog Boga da mi po tim molitva pokaže put ka ozdravljenu kad su doktori rekli da lijek ne postoji. Nisam tražila čudo da bolest nestane sama od sebe, nego ako je Njegova volja da mi pokaže put i stvarno, čudni su putevi Božji. Hvala ti moj dobri Isuse :r086:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 23 lip 2012 23:07 
Odsutan

Mene zanima smijem li te molitve namjenit za odredjene osobe koje nisu moj rod za njihovo obracenje?

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 854 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 86  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]