www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 28 lip 2025 22:48

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 854 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 86  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 18 vel 2012 19:56 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 1 zahvala
Zahvaljeno je: 7 zahvala
Divno brate, divno...

nek te Gospodin blagoslovi na ovom svjedočanstvu i dalje vodi na tvojim putevima.
smajlic4

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 20 vel 2012 22:05 
Odsutan

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Hvala na svjedočanstvu

Ja sam prestao moliti brigitine molitve...
doživio sam gubitak jedan u životu, i jedan dio mene je jednostavno umro pa zašto da molim i da se mučim... ionako smo svi u Božjim rukama

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 20 vel 2012 22:46 
Odsutan

dugi napisao:
Hvala na svjedočanstvu

Ja sam prestao moliti brigitine molitve...
doživio sam gubitak jedan u životu, i jedan dio mene je jednostavno umro pa zašto da molim i da se mučim... ionako smo svi u Božjim rukama

Žao mi je zbog tvoga gubitka, i sam sam često bio razočaran i na dnu, otac mi je umro još dok sam bio djete pa razumijem kako to može djelovati na čovjeka, ne bi se trebao prepuštati beznađu jer upravo nas molitva uzdiže Bogu, ono što ti ja preporučam je da nastaviš ove molitve i posvetiš ih upravo osobi koju si izgubio i emocionalnom zacijeljenju, naravno sve je na tebi a ja samo želim reći da se ne treba nikada predati jer onda padamo u malodušje iz kojega se teško izvući, na kraju krajeva svi umiremo ali za jedan nemjerljivo bolji svijet gdje naša duša konačno nalazi ispunjenje koje je čekala cijeli život, molit ću se za tebe, Btb.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 20 vel 2012 23:16 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
poslije svake kise dolazi sunce... moja iskrena sucut za preminulu osobu...

neka ti sv. Brigita isprosi svetu sutrajnost u molitvi kada opet dobijes poticaj da krenes ;) ;)

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 21 vel 2012 02:19 
Odsutan

Hvala za razumijevanje.
ali nitko mi nije preminuo, već je puno kompliciranije
hm, jedan dio mene, mog srca je umro, sad sam u žalosti
molitva mi je preteška, mislim da ću prije vozit tramvaj nego molit duge molitve
ne znam što ću, sve mi je svejedno, baš mi se fućka za sve u mom jadnom životu
Hvala i na molitvama...
Vjerujem da treba molit ali ja ne mogu

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 21 vel 2012 07:10 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 123 zahvala
Zahvaljeno je: 121 zahvala
dugi napisao:
molitva mi je preteška, mislim da ću prije vozit tramvaj nego molit duge molitve
Hvala i na molitvama...

"Govore: "Mi nemamo vremena za molitvu, moramo raditi, baviti se svojim poslom."
Svakako prijatelju moj, ti trebaš raditi. Ali reci mi što je tvoj najvažniji posao? Nastojati se Bogu sviditi i spasiti svoju dušu: sve drugo dolazi poslije toga. Što inače još činiš ili ne činiš, to mogu i drugi činiti.
No, ako dušu izgubiš, tko će je tada spasiti?
Ne dolazi mi s tim ništavim izgovorima.
Ako uz njih dođeš u Pakao, tada ćeš uvidjeti, što si trebao činiti, a nisi činio - moliti!
Ali tada će biti za tebe prekasno!" sv. Župnik Arški

Dugi vratit ćeš se ti ponovno molitvama sv. Brigite znam to jer sam se i ja tako kao i ti više puta vraćao i opet odustajao.
Pratio sam tvoje pokušaje, mogu se lako identificirati s tobom.
Nema drugog puta brate moj, bez molitve smo izgubljeni.
Dok moliš molitve svete Brigite moraš misliti na druge, na svoj rod koji po njima spašavaš.
Pozvan si na to, da Njemu služiš predano.

Ja evo milošću Božjom završavam jedanaesti mjesec kontinuiranog moljenja molitvi sv. Brigite, a nakon završetka krećem moliti 7 molitvi koje se mole 12 godina.
Ove molitve su mi vjerovatno spasile život i dobio sam velike milosti po njima.
Zato ustraj brate moj, onaj crni ti ulijeva odvratnost prema molitvi, meni je to isto radio, radi svima koji žele biti Božji.
Bog te blagoslovio :grlim te:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 21 vel 2012 07:54 
Odsutan

Podijelio: 137 zahvala
Zahvaljeno je: 64 zahvala
dugi napisao:
Hvala za razumijevanje.
ali nitko mi nije preminuo, već je puno kompliciranije
hm, jedan dio mene, mog srca je umro, sad sam u žalosti
Hvala i na molitvama...

"Ljudski je pasti, ali je anđeoski nanovo se dići." — Sv. Marija Eufrazija Pelletier (1796. – 1868.)

Dragi brate u Kristu, želim ti samo reći da ustraješ, da ne odustaješ od molitve! Istina je da dolaze iskušenja, da molitva nekad postane teška, da ti se nikako ne da...al' ne dopusti zlom da te slomi. I sama sam nekoliko puta počela pa odustala...al' napokon sam uspjela, isplatilo se ustrajati..završila sam s molitvama 15.02. i odmah sutradan počela 7 molitva sv Brigiti. Lijep je osjećaj, neopisiv!
A te teške situacije, komplicirane...kad si u žalosti, kad ti srce isčupaju, kao da je dio tebe umro...to sam isto prošla u periodu moljenja ovih molitvi! Bilo mi je teško, nisam imala volje, tužna i slomljena...al' opet dragi Bog mi je davao snagu! Ako ti možemo pomoći, trebaš podršku, poticaj....slobodno traži! I ja sam uvjerena da ćeš ustrajati! BTB

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 21 vel 2012 09:30 
Odsutan

Podijelio: 16 zahvala
Zahvaljeno je: 56 zahvala
Dragi brate u Kristu,
u sve svoje molitve uključujem i tebe .
Moliću Gospodina da blagoslovi tebe,tvoj život i sve tvoje,
i da ti Mir Svoj donese.

Božji blagoslov tebi i tvojima.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 21 vel 2012 10:05 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 15 zahvala
Dragi brate dugi,
samo jedan post prije mog u ovoj temi, tako zarko pozivas na molitvu, i da nisam molio kad bi procitao tako nesto vjerojatno bi se uhvatio knjizice! :) Zelim ti da se vratis u to vrijeme, procitaj svoj post i sjeti se tog zara s kojim si ga pisao!! i meni je jako zao zbog tvog gubitka ali je samo u molitvi spas i izlaz, pokusaj kreni, koliko ti god bilo tesko iz pocetka isplatiti ce se na kraju, sto je teza molitva i odricanja to su vece milosti kojima ce te dragi Bog nagraditi!! Trazio si da ti napisem svoje svjedocanstvo i s gustom sam to napravio, a ako ono bude i mali poticaj da nastavis ja cu biti presretan, jer je to i svrha svjedocanstva... Kad ti bude trebala pomoc i necisti te bude napadao, slobodno je zatrazi, moliti cemo zajedno!! :a1250:
Vidis koliko je dobrih ljudi odmah skocilo u namjeri da ti pomognu da se vratis na put molitve...

...ja vjerujem da mozes...

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 21 vel 2012 18:15 
Odsutan

Podijelio: 5 zahvala
Zahvaljeno je: 68 zahvala
Dugi, nemoj da nam se pekmeziš tu.
Ne znam koliko jesi ili nisi molio, ali koliko me sječanje služi, prije dvije godine od kad smo raspravljali i pisali koješta, primjetih da nisi onako racionalan i sumnjiv kao prije.
Čak mi se i nisi nešt sviđao i dosta si sličan bio Đoniju 5, ali on je ostao i dalje kako vidim u svom umovanju i sumnjama a ti si se okrenu molitvi.
Vidim u zadnje vrijeme da se dosta trudiš oko molitve, što nemože a da ne bude nagrađeno.
Ja osobno vidim napredak, i ne forsiraj se.
Ja nisam još nikada počeo moliti te molitve, ali početi ću kad vidim da sam redovan u malim svakodnevnim.
A da je molitve sv.Brigite teško započeti i završiti, lijepo je rekao i Bundalo, koji je vodio velike borbe tokom tih molitvi.
Čak mi je ostalo u sječanju, kada je rekao da kao glumac može zapamtiti sate texta napamet, ali molitve Brigite nakon dvije godine nije još uspio!
Sotona tu puno gubi, i upreže sve svoje snage na ih ne završimo.
Osobno mislim da ih savladavaju oni koji često mole i imaju svoj red i stegu. Bez toga ja osobno ne želim započeti!

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 854 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 86  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]