www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 28 lip 2025 19:59

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 854 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 86  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 29 sij 2012 11:25 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Samo ne odustajte! Hrabro... Kusnje su prolazne... Ne daj se smesti! Drago mi je za obe!! :grlim te: :grlim te:
BVB

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 29 sij 2012 12:51 
Odsutan

Molim ove molitve nekih mjesec dana :D , do sada nisam imao nikakvih napasti kao što neki kažu da imaju , nego baš suprotno, radujem se vremenu koje odredim za molitvu jer se u tim molitvama nekako sjedinim sa Isusovim mukama što je ujedno i njihov smisao, svima bih preporučio jer su stvarno lijepe molitve i plodovi se jako brzo vide. BVB :wink:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 29 sij 2012 18:13 
Odsutan

Ja isto molim oko mjesec dana ~ poceo dan kasnije nego sto je marin poceo (ja u subotu na staru godinu)
I evo imao sam 2 puze od 1 dan, koje sam odmah nadoknadio sljedeci dan
nemam nikakve napasti za sada
molimo svi zajedno... ne odustajmo

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 15 vel 2012 09:42 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 15 zahvala
BVB

Ljudi, ustrajte, vjerujte da ce vam se isplatiti!! Ja sam poceo sa 12 molitava Sv. Brigiti 2008. godine, mozda vise iz nekog dokazivanja da ja to mogu jer mi je receno da je jako tesko...
i bilo je tesko, s puno napasti, jednom sam kasnio ako se dobro sjecam i 20-tak dana!!
Ali isto tako mi se dogodilo puno lijepih a nekih i cudnih stvari, tad mi nije bilo jasno ali znam da se dogadalo sve u Bozje ime... Iskreno, poceo sam zivjeti uz ove molitve i uistinu sam ozivio...
Sve su mi se kockice u zivotu poslozile i bio je to potpuni zaokret u mom zivotu, promijenio se moj dotadasnji nacin zivota...
nakon sto sam uspio izmoliti 12 molitvi, napravio sam pauzu od par dana i krenuo sa 7 molitava Sv. Brigiti, koje i danas molim i mislim da nisam preskocio niti jedan dan!!

Osjecam prisustvo Krista i Majke Marije i svakodnevno sve vise i vise rastem u vjeri i nadam se da ce tako i ostati uz Boziji blagoslov :a1250:

U nekim drugim temama, vjerojatno vam nebi imao sto za reci, ali ovdje vam pisem iz vlastitog iskustva i zelim vam dati poticaj da ustrajete i koliko god bilo tesko vjerujte da cete biti nagradeni....

...jer sve se vidi....

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 15 vel 2012 15:18 
Odsutan

Evo meni i muz zavrsija sa 15molitvi jucer na nasu godisnjicu braka! A puno toga lipog nam se dogodilo sad na zavrsetku. Dobili smo puuuno odgovara na pitanja koja su nam kocila zivot. presretni smo oboje!
Svakom svjetujem ove molitve. Ja sam pocela i sa 7molitava od 2.1.12 i bas sam sritna...
BVB i da snage da pocnete i uspijete!!! :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 15 vel 2012 15:23 
Odsutan

Da, upravo tako..
Ispricavam se na lapsusu mom gornjem postu..
naravno da je rijec o 15 molitvi a ne 12... :oops:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 15 vel 2012 22:24 
Odsutan

Podijelio: 137 zahvala
Zahvaljeno je: 64 zahvala
Evo i ja sam na današnji dan završila svoj zavjet :) I mogu vam reći da sam sretna, osjećam neki mir!
Želim i vama svima da ustrajete i da ne odustajete! Bilo je lakših i težih dana...napasti..Bilo je dana kada sam se s mukom molila i mislila da moje molitve nisu dostojne, da je bolje da se toga ostavim..al' sve su to kušnje. Kroz ovu godinu dana, događale su se neke velike stvari u mome životu..predivne, koje je mogao samo dragi Bog učiniti...kao i one za koje sam mislila da ne mogu izdržati, da ću izgubiti zdrav razum, al' dragi Bog mi je dao snage.
Početkom godine, mama me zatražila ove molitve jer je željela i ona početi..što me jako obradovalo..Također, i moj brat je počeo s ovim molitvama. :)
Prije par godina sam počimala pa odustajala i ovaj put sam ustrajala...a sada planiram početi sa 7 molitava, i to odmah od sutra :)
Svima vama koji ste počeli i koji će te početi, želim snage i ustrajnosti...neka vas prati Božji blagoslov! :grlim te:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 17 vel 2012 21:49 
Odsutan

BVB

Ljudi, ustrajte, vjerujte da ce vam se isplatiti!! Ja sam poceo sa 15 molitava Sv. Brigiti 2008. godine, mozda vise iz nekog dokazivanja da ja to mogu jer mi je receno da je jako tesko...
i bilo je tesko, s puno napasti, jednom sam kasnio ako se dobro sjecam i 20-tak dana!!
Ali isto tako mi se dogodilo puno lijepih a nekih i cudnih stvari, tad mi nije bilo jasno ali znam da se dogadalo sve u Bozje ime... Iskreno, poceo sam zivjeti uz ove molitve i uistinu sam ozivio...
Sve su mi se kockice u zivotu poslozile i bio je to potpuni zaokret u mom zivotu, promijenio se moj dotadasnji nacin zivota...
nakon sto sam uspio izmoliti 15 molitvi, napravio sam pauzu od par dana i krenuo sa 7 molitava Sv. Brigiti, koje i danas molim i mislim da nisam preskocio niti jedan dan!!

Osjecam prisustvo Krista i Majke Marije i svakodnevno sve vise i vise rastem u vjeri i nadam se da ce tako i ostati uz Boziji blagoslov :a1250:

U nekim drugim temama, vjerojatno vam nebi imao sto za reci, ali ovdje vam pisem iz vlastitog iskustva i zelim vam dati poticaj da ustrajete i koliko god bilo tesko vjerujte da cete biti nagradeni....

...jer sve se vidi....

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 18 vel 2012 13:54 
Odsutan

dragi brate, daj budi konkretniji! Ako možeš, u čemu vidiš promjene u svom životu? Što se vidi? Hvala, BB

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 18 vel 2012 18:37 
Odsutan

He,he,he, gdje je nestao onaj post o duplerici...?!?...ja se ponadao... 8)

Prije molitvi Sv. Brigiti sam zivio od danas do sutra... Bog je uvijek bio prisutan u mom zivotu, ali nekako sa strane... Isao bih na misu tu i tamo, poneku nedjelju i za bitne i velike blagdane, molio povremeno...
Poceo sam moliti vise iz nekog dokazivanja da ja to mogu, jer sam vjerovao u sebe, da cu to i uspjeti...
Bilo je dosta tesko, ne mogu reci da nije, nije se lako disciplinirati i svaki dan moliti, pogotovo kad to dotad nije bilo slucaj.... Raznorazne napasti, od onih sitnih tipa umora, zijevanja, dekoncentracije, pa do onih vecih lijenosti, alkohola, nezainteresiranosti... Procitas stranicu a nemas pojma sto si procitao, to mi se i sada zna dogoditi, ali se onda natjeram da citam ispocetka i opet ako treba, sve dok ne uhvatim kako treba...
Tijekom molitvi sam upoznao divnu curu koju sam u meduvremenu ozenio i s njom osnovao obitelj,(a u tom vremenu sam i zavrsio sa 15 molitava i odmah nakon par dana nastavio sa 7 molitava Sv. Brigiti), rijesili smo stambeno pitanje, i zaposlio se na puno boljem poslu nego sto sam ga dotad radio i nasao sam unutarnji mir koji mi puno znaci i puno lakse mi se boriti sa svakodnevnim situacijama, sada neusporedivo lakse molim i zadrzavam koncentraciju... Na Svetu Misu idem 1-2 puta tjedno, nekad i cesce, molim jos neke molitve i uzivam u zivotu..Nadam se da cu uz Boziji blagoslov ustrajati i rasti u vjeri jos vise i vise....
Eto, dugi nadam se da sam ti uspio barem malo pribliziti neke milosti koje su mi se dogodile moleci ove molitve! BTB

....i da Bog sve vidi i sigurno ce vas sve nagraditi...

BVB

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 854 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 86  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]