www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 27 lip 2025 23:05

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 854 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 86  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 28 sij 2011 10:02 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
CETRNAESTA MOLITVA

ISUSOVA SMRT NA KRIZU

Isuse, Jedinorodeni Sine Ocev, odsjaju i sliko njegove Biti, sjeti se kako si se ukratko i ponizno preporucio svome Ocu kada si mu rekao: "Oce moj, u Tvoje ruke predajem duh svoj!"
Tijelo ti je bilo ranam rastrgano, Srce slomljeno i Ti si izdahnuo, pun milosrda za nas, samo da nas otkupis.
Kralju svetaca, po zaslugama tvoje Predragocijene smrti ojacaj me i pomozi mi da se oduprem zlom duhu tijela i krvi, da umrem svijetu i zivim samo u Tebi! Molim Te, primi u casu smrti moju hodocasnicku prognanu dusu, koja se vraa k tebi! Amen!
Oce nas, Zdravo Marijo...

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 28 sij 2011 10:11 
Odsutan

PETNAESTA MOLITVA

ISUSOVO POSLIJEDNJE SVEPROLICE KRVI

Isuse, pravi plodni trse, sjeti se kako si obilno i velikodusno prolio svu svoju Krv iz svoga Tijela, kao grozde pod tijeskom! Od udaraca vojnikovih koplja potekla je iz Tvojeg probodenog Srca Krv i Voda, tako da u njemu nije ostala niti jedna jedina kap. Bio si uzdignu na Krizu kao kitica mirhe. Njezno ti je Tijelo uvenulo, sokovi tvoje utrobe su presahnuli, srz se tvojih kostiju osusila.
Po zaslugama tvoje gorke Muke i po tvojoj prolivenoj Predragocijenoj Krvi, molim Te dobri Isuse, primi moju dusu kada budem u smrtnoj borbi! Amen!
Oce nas, Zdravo Marijo...

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 28 sij 2011 10:17 
Odsutan

ZAKLJUCNA MOLITVA

Moj blagi i vjerni Isuse, raspeti Otkupitelju, rani moje srce da mi pokajnicke suze boli i ljubavi budu hranom dan i noc! Svega me obrati k sebi da ti moje srce bude vjecitim stanom, da ti se moje vladanje svidi i da ti kraj mojeg zivota toliko omili da me poslije moje smrti primis u Nebo, da Te zauvijek slavim sa svime svetima! Amen!

POMOLIMO SE!
Gospodine Boze, koji si blazenoj Brigiti objavio po svomSinu nebeske tajne, daj nama, svojim slugama, po njezinom poboznom zagovoru, da se veselo radujemo pri objavi tvoje vjecne slave! Po istom Kristu Gospodinu nasemu! Amen!
Zdravo Marijo...

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 28 sij 2011 10:20 
Odsutan

Ako netko slucajno ili s odobrenim razlogom ne uspije izmoliti jedan ili dva dana moze to nadoknaditi drugi dan moleci onoliko koliko je put izostavio molitvu. Molitva se moze moliti u vise puta kroz dan! Nadam se da ce netko kreniti sa mnom u jednu godinu molitve! Eto, BVB!
P.S Oprostite ako ima pogresaka :lol:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 28 sij 2011 12:47 
Odsutan

Ja Aleksandra od danas 28.01.11god do 28.01.12 zavjetujem se da cu ustrajno i srcem moliti ove molitve.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 28 sij 2011 17:22 
Odsutan
Novoregistrirani korisnik

Zelim ti od svega srca da uspijes u tome :grlim te:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 07 vel 2011 09:56 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 1 zahvala
Molitve sv. Brigite - životopis, krunica, molitve link
15 molitava svete Brigite link
Viđenja svete Brigite link
Objave svete Brigite link
7 molitava sv. Brigite link
Objave svete Brigite (engleski) link
:b112:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 08 vel 2011 13:27 
Odsutan

Bog svima! Ja pocela prije 11dana s 15molitvi i prvi dan mi je bilo tesko moliti i sad su mi te molitve taaaakooo drage i slatke! Trudim se svim srcem moliti i nadam se da cu izdrzati! Uspila sam i muza nagovoriti da oboje molimo i reka je da oce od 14.2 na dan naseg vincanja! Nadam se da ce i on uspiti! Ipak mislim ako smo 2 da je lakse jer se mozemo podrzavati ako jedno malo zaostaje! Ali imam jedno pitanje... Jeli kusnje pocnu odma, jesu li obavezne, dali svako ko moli ima te kusnje?? Ja sam tako strasljiva da se nadam da nece doc. I kakve budu te kusnje? Ja uvik molim Isusa da me zastiti svojom Presvetom Krvlju ik da mi dopusti da u miru molim pa je za sad sve ok?? Hvala unaprid za odgovore! BVB!!! :grlim te:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 16 tra 2011 22:52 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 123 zahvala
Zahvaljeno je: 121 zahvala
Dragi moji,

ne znam po koji već put, ponovno sam počeo moliti ove čudesne molitve. Molim ih od 02.04. ove godine.
Svima koji imaju poteškoća u molitvi preporučio bih da pročitaju knjigu od Rajka Bundala "Pogled u krajeve srca". Tu ćete naći odgovor i dodatnu snagu za molitvu. Autor knjige je sjajno opisao kakve je on poteškoće imao dok je molio molitve sv. Brigite.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 10 svi 2011 18:43 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Želim ti da uspiješ u tome. I ja sam počela prije malo više od mjesec dana. Nadam se da ćemo obje ostati ustrajne :)

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 854 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 86  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]