www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 27 lip 2025 00:34

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 854 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 86  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 24 ruj 2009 07:26 
Odsutan
Novoregistrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Puno hvala na odgovoru !!!! :b41:
.....a, smijem li znati šta se to tebi dogadjalo....čisto me interesira....ak ne zelis ne moras napisati.....Pozz i BB + smajlic13

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 24 ruj 2009 07:42 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Zahvaljeno je: 1 zahvala
MIRELA napisao:
Puno hvala na odgovoru !!!! :b41:
.....a, smijem li znati šta se to tebi dogadjalo....čisto me interesira....ak ne zelis ne moras napisati.....Pozz i BB + smajlic13

a bilo je svega... pomicanje lampe sama od sebe (najcesce prilikom molitve)... pa posudica sa tamjanom mi se pred zdravim ocima takoder pomaknula na moje zaprepascenje... lupkanje po kuci... zvuk kao da se predmeti micu...

ugl... svega je bilo... i ja pametan se isao sa time opterecivat... i nisam mogao naci mira nikako... strah se bio u mene uvukao i nisam ga se mogao osloboditi... jer sam 24h samo o tome razmisljao... pa uletis u zacarani krug... zbog toga nisam ni spavao kako spada...

isao sam na klanjanje i molio sam da me Gospodin oslobodi toga straha... i oslobodio me... i vise se ne opterecujem sa time...

shvatio sam da mi je sotona sa svime punio glavu i tako strah i nemir unosio u srce...

najbolje ti je da egzorciziranom vodom blagoslovis kucu pritom moleci Oce nas, Zdravo Mariju, Slava Ocu i Vjerovanje... i nemaj straha... jer to tjera sigurno davole iz te prostorije... par puta blagoslovi prostoriju u kojoj si takve stvari dozivjela i vidjet ces da ce se sve rjede i rjede dogadati....

kao sto rekoh u prijasnjem postu... nemoj se opterecivati sa time jer ne mozes shvatiti sto se to dogada oko tebe... a i nije bitno... dovoljno je da znas da je Gospodin prisutan i da te brani tvoj andeo cuvar... a za ostalo se ne trebas brinuti... ni opterecivati :wink: :wink: :wink:

i za kraj pjesma :r086: :r086: :r086: :r086: :r086: :r086: :r086:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kR-Txtzulzw[/youtube]

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 24 ruj 2009 10:27 
Odsutan

da i meni je bilo slično,ali ja sam se trzala na svaki pokret...i nisam mogla mjesec dana spavati bez svjetla...bila sam ko paralizirana...a inače nisam baš plašljiva i teško me uplašiti....
tek polako,polako sam počela ne obazirati se...i onda mi je prošao :shock:
a i malo humora u tim danima jako dobro dođe... :D

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 24 ruj 2009 11:20 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
anapaula napisao:
da i meni je bilo slično,ali ja sam se trzala na svaki pokret...i nisam mogla mjesec dana spavati bez svjetla...bila sam ko paralizirana...a inače nisam baš plašljiva i teško me uplašiti....
tek polako,polako sam počela ne obazirati se...i onda mi je prošao :shock:
a i malo humora u tim danima jako dobro dođe... :D

mislim da se u Bolobanicevoj knjizi procitao da se to zove sotonsko uznemiravanje...

evo jedne smijesne situacije... u tom razdoblju zivota ja kazem starom da stalno neke cujem... non stop neka lupkanja po cijeloj kuci... on na to meni kaze... ma to si ti umisljas... ne obaziri se... u tom smislu nesto... da bi nakon nekog vremena ja i on gladali fino tv i odjednom kao da nesto lupi po vratima... kao rukom... stari mene za zaprepastenjem pogleda... i nije mu jasno kaj se to sad desilo...

ali fala dragom Bogu to je proslost postala :wink: :wink: i ne valja o tome puno razmisljati i glavu razbijati

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 24 ruj 2009 16:40 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 15 zahvala
Zahvaljeno je: 32 zahvala
evo sada kada ste o tome pisali, sjetila sam se da se i meni tako čudne stvari događale,samo ne kao vama,već više kao da sam osjetila nečiju prisutnost.Nekakav strah se bio uvukao u mene i nisam smjela zaspati bez upaljene lampe.Poslije sam jednostavno prestala misliti na to,i sada me baš briga.Inače u stanu koji sam kupila je umro jedan mladić od predoziranja,i ja sam poškropila cijeli stan egzorciranom vodom,i molila i palim tamjan s vremena na vrijeme.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 ruj 2009 07:50 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

kad sam išla kupovati knjižicu tih molitvi. uzela sam još tri , za moje prijateljice,dvije su odustale nakon tjedan dana, a ova treća kaže da joj je jako teško to moliti, i misli da su to snažne molitve dok ima toliko napasti, jer je jaka u vjeri, čita svkodnevna čitanja, redovito ide na misu i pričest, a i meni je bilo teško moliti, čak sam i preskočila koji dan,ali od kad sam našla ovaj forum, i preporučila se u vaše molitve, nemam problema, s veseljem ih molim.Neka vas sve dragi Bog blagoslovi :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 29 ruj 2009 16:18 
Odsutan

Bog sa svima vama!Čitam vaše postove o molitvama sv.Brigite .....i moram vam reć da jedva čekam 1.1o (prekosutra,napokon!)....tada počinjem sa molitvama,jer do sada nisam imala vremena i baš sam sretna zbog toga,molitve mi se jako sviđaju! :P

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 29 ruj 2009 16:47 
Odsutan

i ja ću isto tada početi moliti te molitve... po 11. put

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 29 ruj 2009 18:56 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

i ja ću isto tada početi moliti te molitve... po 11. put........nisi sam i ja sam počimao i odustao :twisted: :twisted: :twisted:

Ali da vam kažem moja supruga moli več 9 mjeseci ona je toliko narasla u vjeri toliko je Bog milosti iskazao njoj i meni da smo se čudili i još se čudimo....ali to je sve u planu božjem.........

Zato svi koji možete molite veoma su jake molitve i zato su napadi veliki ali Bog da milost i sve se izdrži ja nisam izdržao ali morat ču početi moliti... :shock: :lol:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 29 ruj 2009 20:10 
Odsutan

Podijelio: 15 zahvala
Zahvaljeno je: 32 zahvala
Joj,ja sam isto probala,par dana i ne ide..Nešto mi priječi,a ne znam što.Molitve su mi prekrasne,ali ponavljanje mi baš ne ide.
Probat ću opet od 01.10. da probam opet kao i vi,možda mi ovaj put uspije.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 854 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 86  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]