www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 25 lip 2025 19:05

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 854 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 86  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 13 lip 2008 13:51 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
Elenora napisao:
o ljudi koliko se ja vama divim!!!

sa molitvama sv.Brigite...

možda to moje divljenje vama i mene jednom ponuka da ih počnem moliti, ali moj je problem da kad nešto "moram" (moram svaki dan) onda... je to meni nekako odbijajuće i samo se mogu Vama diviti....

svaka čast i neka Vam Otac blagoslovi svaki dio života.....

hmmm... los stav definitivno... daj zamisli kakva ce ti biti placa za te molitve... nema li veceg uzitka recimo ja molim 12 godina docekati dan kada ce ti se uza obitelj obratiti.... joj jedva cekam taj dan... kada ce napokon veci dio toga sjesti na svoje mjesto... :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 lip 2008 13:56 
Odsutan

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Svečano objavljujem da mi je danas zadnji dan molitve!

Hvala Isusu!
predivno mi je bilo, bilo je i teško, ali nikada to ne bi zamjenila za ništa drugo, niti jednu minuticu provedenu časteći Isusovu muku!

Sada se bacm na 7 Molitava sv. Brigite, njih bi rado s Gospinom pomoći do kraja života molila.

Hvala Isuse! Ljudi preporučam molitve Sv. Brigite svakome, predivno, kada jednom usred tih molitva shvatiš da ti je Isus tako blizu, i tu ljepotu čašenja njegovih udaraca.

Elenora, nemoj se dvoumiti počni moliti, Gospodin će ti dati snage!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 lip 2008 14:12 
Odsutan

Elenora napisao:
o ljudi koliko se ja vama divim!!!

sa molitvama sv.Brigite...

možda to moje divljenje vama i mene jednom ponuka da ih počnem moliti, ali moj je problem da kad nešto "moram" (moram svaki dan) onda... je to meni nekako odbijajuće i samo se mogu Vama diviti....

svaka čast i neka Vam Otac blagoslovi svaki dio života.....

o draga Elenora, nemoj se dvoumiti ni sekundu! Moli tri-četiri dana i osjetit ćeš, kao što je aleluja rekla, veliku prisutnost Isusovu, njegovu radost, pogotovo kad znaš da je on rekao da mu je radost biti sa sinovima ljudskim, i znaš da on tebe gleda i ti je tu, da te grli i da te voli i… pa jednostavno… mene preplavi neki velik osjećaj Njegove prisutnosti, predivno je, i vidiš njegovu muku i plačeš a misliš : «kako si velik Gospodine! Dao si svoj najsveći život za nas, a mi te nismo dostojni. :cry: :cry: »
I osjetiš kako ti on odgovara: «pa ti si moja mala ovčica i moje najdraže dijete, pa ja bi stalno trpio zbog tebe.»
I kad se sjetiš njegove muke i duhovne i fizičke znaš da on tebe stvarno voli…i onda mu želiš zahvaljivati do kraja svoga života na tome i užasno sam sretna zbog toga što je on tu i što me jača, vodi i ljubi… mene ponekad samo spopadne radost njegovog silaska k meni i onda se samo tresem od suza radosnica… ma nemogu opisat kakav je osjećaj, kad ga se sjetim sve me samo prožme riječima slave za mog Isusa :D :D :D :D :D :D :D :D
Molim te, probaj… bit će ti puno bolje… BTB :grlim te: :grlim te:

BRAVO I HURA ZA ALELUJU!! BTB :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 lip 2008 14:16 
Odsutan

Aleluja napisao:
Svečano objavljujem da mi je danas zadnji dan molitve!

Hvala Isusu!
predivno mi je bilo, bilo je i teško, ali nikada to ne bi zamjenila za ništa drugo, niti jednu minuticu provedenu časteći Isusovu muku!

Sada se bacm na 7 Molitava sv. Brigite, njih bi rado s Gospinom pomoći do kraja života molila.

Hvala Isuse! Ljudi preporučam molitve Sv. Brigite svakome, predivno, kada jednom usred tih molitva shvatiš da ti je Isus tako blizu, i tu ljepotu čašenja njegovih udaraca.

Elenora, nemoj se dvoumiti počni moliti, Gospodin će ti dati snage!

čestitam, sad ti je duša mirna, još jednom bravoooo

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 lip 2008 14:19 
Odsutan

Aleluja čestitam!!!

a curke.. znam da bi bilo super ih moliti... onda mislim da bih zapostavila Krunicu Gospinu a počela sam moliti i Krunicu Krvavih suza Marijinih...

nekak se tu nalazim... neznam..možda još nije moje vrijeme za svetu Brigitu..

ali ova vaša svjedočenja sigurno će mi pridonjeti jedan dan da ih se uhvatim.. pa da se uža familija obrati...

ali i za Krunicu je Gospa rekla da je najveće "oružje" protim zloga.. i tu joj se utjećem za zaštitu i obraćenje obitelji..

možda nije još moje vrijeme :cry:

Bog Vas blagoslovio!!! :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 lip 2008 14:22 
Odsutan

Elenora napisao:
Aleluja čestitam!!!

a curke.. znam da bi bilo super ih moliti... onda mislim da bih zapostavila Krunicu Gospinu a počela sam moliti i Krunicu Krvavih suza Marijinih...

ali ova vaša svjedočenja sigurno će mi pridonjeti jedan dan da ih se uhvatim.. pa da se uža familija obrati...

ali i za Krunicu je Gospa rekla da je najveće "oružje" protim zloga.. i tu joj se utjećem za zaštitu i obraćenje obitelji..

tako je, ako osjecas da jos nisi spremna nemoj ni ulaziti u takav pothvat jwer ako odustanes bit ces tuzna

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 lip 2008 14:27 
Odsutan

Thompsonovac napisao:
Elenora napisao:
Aleluja čestitam!!!

tako je, ako osjecas da jos nisi spremna nemoj ni ulaziti u takav pothvat jwer ako odustanes bit ces tuzna

tako je... daj gospodinu vremena i kad osjetiš da to želiš i da ti je muka Isusova prirasla srcu i da ju moraš častiti, e tek onda. Samo, nemoj imati tako negativan stav... polako, nikad ne reci nikad i ako poželiš molit, ja sam sigurna da će tebi Duh Sveti dati snage da nastaviš čitavu godinu i to najvećom pobožnošću.
BVB :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 lip 2008 21:35 
Odsutan

Draga Eleonora, vjeruj mi ja se isto dvoumila i hoću neću pa to je ipak 15 militvi pa hoću li moći pa kako ću i to i časoslov molitit...i na kraju i zaboravila na Sv. Brigitu dok jednom nisam slučajno ušla u Verbum tražeći poklon za prijateljicu i paf vidim ja Molitve Sv. Brigite cijena 5 kn....i kupila ih i počela moliti i baš lijepo, nekada je baš teško ali truditi ću se ne odustati, njih molim navečer, a jutro posvetim Gospinoj krunici. :D ...samo sam sada malo Časoslov zanemarila :oops: Eleonora želim ti reći da se u opće ne forsiraš...bitnije od svega je da se moli sa srcem i od srca... To je Bogu najvažnije... :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: BVB

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 lip 2008 00:17 
Odsutan

Sunašce drago, baš mi je drago da si počela moliti 'Molitve sv.Brigite' :D
Bit će kušnji ali samo ustraj u molitvi...imam i ja kriznih dana kad molim s manje žara ili mi se ne da, pa izmišljam isprike al mi ne pada na pamet odustati!!! Prekjučer sam ih molila kasno navečer i kad sam završila su me prošli takvi trnci... :D uglavnom bio je to 'pohod' Duha Svetoga...točno sam osjetila kako sam dobila blagoslov... :D predivan osjećaj...

Budite ustrajni u tim molitvama,dragi moji... I nemojte odustati...BVB :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 lip 2008 06:24 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Silne su te molitve i mnoge se milosti po njima dogadaju ako ih molite sa razmatranjem zarom svoga srca.U tim su molitvama prikazane sve Isusove muke koje je prosao na svome kriznome putu i one nas na to podsjecaju.Te nas molitve ucvrscuju u vjeri i jos vise sjedinjuju s nasim Gospodinom.Svima ih preporucam moliti.Ja ih molim vec trecu godinu za redom i sto ih vise molim sve me vise privlace.Molite i vjerujte da ce biti sve onako kako pise. :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 854 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 86  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]