www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 22 lip 2025 10:57

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 269 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 27  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 16 pro 2009 14:20 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Prekrasna svjedocanstva!!! :D
Daju mi nadu i snagu da se cvrsce pouzdam u Isusa koliko god napasti imala, da vjerujem u Bozju ljubav.
Hvala ti Boze za učenika koji je Tebi rekao "da" i tako mnogima prenio Tvoje darove! Blagoslovi njega i njegovu obitelj i sve one kojima on pomaze. :a1250:
Dok sam citala, osjecala sam se posramljeno. Nije ni cudo sto mislim da si me zaboravio kad Ti ne vjerujem dovoljno, dovoljno da znam da si u stanju uciniti ovo sve, da si uz nas u sve dane do svrsetka svijeta. :( Hvala ti Boze moj sto nevjernim Tomama poput mene otvaras oci! :oops:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 16 pro 2009 17:58 
Odsutan

Evo Elice odgovora.Ako ti znaš kako ja izgledam a recimo druga osoba nezna a obje trebate molit za mene koja će lakše molit i brže doć do rezultata a recimo obje imate dar zastupničke molitve i potrebnu vjeru?Puno je lakše kad u duhu vidim osobu jer lik joj poznajem i brže dođem do ispunjenja molitve.BTB

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 16 pro 2009 18:06 
Odsutan

Prije 4 godine u našoj bolnici jedna uposlenica je dobila miome i polipe u maternici i tražila je snimak i njena doktorica je hitno tražila operaciju ali ona radi sa mojom sestrom i moja sestra je pitala dali hoćeš da se neko moli za tebe da ozdraviš?Ona je rekla da želi i ja sam došao kod njih na posao.Kad sam počeo molit žena padne u duhu i počivala je cijelu molitv nekih 15 minuta i nakon toga ustala i ja kažem idi sad snimat nema više mioma a niti polipa.Za nekoliko dana njena doktorica nije htjela da je pregleda i snimi ali je našla neku drugu doktoricu i ova je rekla snimak je super ti nemaš nikakvu bolest maternica je zdrava potpuno.Aleluja

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 16 pro 2009 18:16 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Hvala na odgovoru :D - znači, ipak ima veze s molitvom znamo li kako neka osoba izgleda...Tad smo povezaniji s tom osobom i kao da je osjećamo bliskije, pa samim time i naša molitva postaje žarča...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 16 pro 2009 18:24 
Odsutan

Prije 5 godina u Ražancu kod časnih klanjateljica sam držao molitveni susret i u molitvi sam doživio nešto što me stvarno zaprepastilo.Na vratima sam stajao a pored mene časna i jedna djevojčica koja je imala oko 7 godina.Dok sam molio da Bog uzme naše terete jednu ženu je sila Božija podigla sa stolice u tom sjedećem položaju i podigla je 2 metra i okrenula je iznad glava ostalih i spustila je naglavačke do poda ispred stolice ali bila je u sjedećem položaju i plakala je tiho.Nakon susreta se žena pojavila i tražila razgovor i rekla je da nemože zatrudnit i da je ta djevojčica njezina što je bila pored mene i da ima nešto u maternici i zbog toga nemože zatrudnit.Dođe poslije nje jedna starija žena Venka i kaže ja sam nosila ovratnik od prometne je stradalo 5 kralježaka i sad dok si molio ja sam osjetila vatru i trnce kako silaze niz kralježnicu i osjetila sam da sam ozdravila skinula sam ovratnik i mogu normalno micat glavom na sve strane bez boli.A ova prva je za nekih 2-3 mjeseca zatrudnila i ozdravila.Poslije je rodila i treće i pokrenula se obitelj.Muž je počeo molit i ić na mise i sad svi slave Boga zajedno.Aleluja.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 16 pro 2009 18:32 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 8 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
Hvala Bogu ! Aleluja!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 16 pro 2009 19:26 
Odsutan

Zahvaljeno je: 2 zahvala
pišiiiii dragi čovječe, milina za čitati...

pitanje: a što je sa psihičkim bolesnicima, duhovnim zarobljenicima??

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 16 pro 2009 20:57 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 8 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
ja samo dok citam,sva protrnem i dobijem snagu i volju ! Hvala Bogu !

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 16 pro 2009 21:10 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

I ja isto protrnem na ova svjedočanstva. Nema toga na svijetu koliko Božja ljubav i Blagoslov pomognu i koliko podignu ljudski duh. Hvala Bogu zdrava sam, koliko znam, a mogu misliiti koliko ljudima znači i kakvo je iskustvo kada ih Božja ljubav ozdravi kada su bolesni. Hvala ti Bože!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 16 pro 2009 23:42 
Odsutan

Zahvaljeno je: 2 zahvala
Brate učeniče, Bog te blagoslovio! Ova tvoja svjedocanstva mi daju snagu!

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 269 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 27  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]