www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 24 lip 2025 17:09

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš uređivati postove ni odgovarati na postojeće].  [ 70 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 08 pro 2012 02:47 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
"Nitko ne može zakonito izricati zaklinjanja nad opsjednutima, osim ako je od mjesnog ordinarija dobio posebnu i izričitu dozvolu.
Neka mjesni ordinarij dade tu dozvolu samo prezbiteru koji se odlikuje pobožnošću, znanjem, razboritošću i neporočnošću života." (ZKK 1172)

Vrh

PostPostano: 08 pro 2012 02:58 
Odsutan

nedostojni napisao:
..Prošle godine upoznao sam Davora. Svjedočila mi je jedna osoba. Prvo sam bio nesiguran i bilo me strah da nije kakav iscjelitelj,ili lažni prorok,ali kako mi je svjedočila ta osoba nisam prepoznao ništa protivno Crkvi,i odlučio sam doći do Davora. Po toj osobi mi je poručio da imam nešto na sebi i da je to zloduh. O slava ti i hvala Gospodine Isuse, jer si točno znao što mi treba reći. To me je isprva zbunilo,kakav je to sad nauk,pa nisam ja opsjednut,ja to ne želim,ja sam normalan,ali uzeh Novi zavjet pa pročitah kako su Isusu donosili mnoge bolesnike i opsjednute i iz mnogih je izgonio zle duhove. Pa ako ih je bilo onda mnogo,ima ih i sada mnogo.

Nije dozvoljeno promovirati osobu koja izgoni zloduhe, a nema tu dozvolu od strane Crkve. Molim vas da prestanete pisati takve protukatoličke tekstove ili ćemo temu u potpunosti izbrisati.

Vrh

PostPostano: 08 pro 2012 06:13 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
..najbolje riješenje za ove bezbrojne svjedoke..koji se javljaju ko gljive nakon kiše jest

..NEMOJTE UOPĆE ČITATI TO
NITI KOMENTIRATI

]..NEMOJTE UOPĆE ČITATI TO
NITI KOMENTIRATI[/b]

NITI KOMENTIRATI[/b]

NITI KOMENTIRATI[/b]

NITI KOMENTIRATI[/b]

Vrh

PostPostano: 08 pro 2012 08:41 
Odsutan

Zahvaljeno je: 2 zahvala
Pa lijepa su svjedočanstva, ja ne znam šta se svi žestite. Ako su i izmišljena, lijepo su izmišljena i cijenim trud autora. Vidim da se poziva na Misu i ispovijed i to je za svaku pohvalu!
Očito da ima nekih težih slučajeva opsjednuća pa su potrebni neki posebno nadareni egozorcisti. Ja ne tvrdim da je to ovaj Davor, ali može bit i da je...svjedočanstva su stvarno srčana!

Vrh

PostPostano: 08 pro 2012 09:20 
Odsutan
Novoregistrirani korisnik

Pozdrav svima!
Evo da se i ja priključim.
Već par dana čitam što pišete i jedna stvar mi nije jasna..
Što vi zapravo želite postići ,vi koji toliko pišete o vašem Davoru?
Želite promijeniti (na pomalo nasilan način) razmišljanja drugih forumaša?

p.s.
ako ste toliko sigurni u tog čovjeka, ne trebaju vam onda ničije potvrde koje vi stalno pokušavate dobiti...

Vrh

PostPostano: 08 pro 2012 09:52 
Odsutan
Novoregistrirani korisnik

zelimbitiponizna napisao:
nedostojni napisao:
..Prošle godine upoznao sam Davora. Svjedočila mi je jedna osoba. Prvo sam bio nesiguran i bilo me strah da nije kakav iscjelitelj,ili lažni prorok,ali kako mi je svjedočila ta osoba nisam prepoznao ništa protivno Crkvi,i odlučio sam doći do Davora. Po toj osobi mi je poručio da imam nešto na sebi i da je to zloduh. O slava ti i hvala Gospodine Isuse, jer si točno znao što mi treba reći. To me je isprva zbunilo,kakav je to sad nauk,pa nisam ja opsjednut,ja to ne želim,ja sam normalan,ali uzeh Novi zavjet pa pročitah kako su Isusu donosili mnoge bolesnike i opsjednute i iz mnogih je izgonio zle duhove. Pa ako ih je bilo onda mnogo,ima ih i sada mnogo.

Nije dozvoljeno promovirati osobu koja izgoni zloduhe, a nema tu dozvolu od strane Crkve. Molim vas da prestanete pisati takve protukatoličke tekstove ili ćemo temu u potpunosti izbrisati.

Mi nikoga ne promoviramo osim Gospodina Isusa Krista Kralja i Svevladara koji se proslavlja u silnim djelima svojim, a sasvim je nebitno preko koga to čini. Kao što reče jedan forumaš, zar je bitno kako se zove magare na kojem je Isus jahao.. Sluge smo beskorisne..Reče sveti Josemaria Escriva: Kad Bog odabire, onda uvijek odabire najneprikladnije sredstvo, upravo zato da se vidi da je djelo Njegovo.

A kad se već bio približio obronku Maslinske gore, sve ono mnoštvo učenika, puno radosti, poče iza glasa hvaliti Boga za sva silna djela što ih vidješe: "Blagoslovljen Kralj, Onaj koji dolazi u ime Gospodnje! Na nebu mir! Slava na visinama!" Nato mu neki farizeji iz mnoštva rekoše: "Učitelju, prekori svoje učenike." On odgovori: "Kažem vam, ako ovi ušute, kamenje će vikati!" LK 19,37-40

Vrh

PostPostano: 08 pro 2012 11:07 
Odsutan

Zahvaljeno je: 2 zahvala
Iz ovih svjedoočanstava proizlazi da su to sve bili teško opsjednuti ljudi koji su već pokušavali sa Misom, postom i duhovnim obnovama pa se nisu do kraja izliječili...problem bi bio da su direktno došli do tog Davora pa da ih je ovaj odvlačio od Mise. Ali oni su njemu došli kao posljednjem sredstvu i očito da im je dobro kad tako pišu......
....neka neko nagovori padra Smiljana da točno kaže što to ne valja i neka se ljudi suoče pa da se vrag istjera na čistinu...

Vrh

PostPostano: 08 pro 2012 11:38 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
ANTE KATOLIK napisao:
Iz ovih svjedoočanstava proizlazi da su to sve bili teško opsjednuti ljudi koji su već pokušavali sa Misom, postom i duhovnim obnovama pa se nisu do kraja izliječili...problem bi bio da su direktno došli do tog Davora pa da ih je ovaj odvlačio od Mise. Ali oni su njemu došli kao posljednjem sredstvu i očito da im je dobro kad tako pišu......
....neka neko nagovori padra Smiljana da točno kaže što to ne valja i neka se ljudi suoče pa da se vrag istjera na čistinu...

Ante, ma o čemu ti pišeš.. Davor je znači "posljednje sredstvo", čak i iznad Svetih Sakramenata??!!

Zadnja izmjena: vincenta; 08 pro 2012 11:53; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

PostPostano: 08 pro 2012 11:44 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Poštovana moderatorice "Zelimbitiponizna" , molim Vas da mi odgovorite na postavljeno pitanje, jer nije lijepo da skrećete sa teme, a zaboravljate očitovati se na itekako Vam važno postavljeno pitanje, nakon Vaše neutemeljene opaske.

A te Vaše prijetnje o isključivanju , su neukusne, jer nije ovo Vaš forum i nemojte misliti da se Vas nemože isključiti.

Prestanite sa takvim neukusnim i prijetećim postovima, jer ponavljam ovo NIJE VAŠ FORUM, nego je javni i nitko osim Samuela pa i Vas do sada nije bio nepristojan. Proučite si malo zakone elektroničkih medija, i zakone Lijepe Naše, prije nego se tako nastavite razgovarati !

Hvala!

Vrh

PostPostano: 08 pro 2012 11:47 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
jedna mama je napisala i ovo:

jedna mama napisao:
Na žalost, ovdje me više nećete naći i neću moći čavrljati sa vama ne zato što ne želim, već zato što sam jedna 24h zauzeta mama koja briše noseve, ukakane guze, kuha juhicu i miksa kašice.

Bog Vas blagoslovio i VAŠE i NAŠE (netko nas je tako podijelio), važno je da u dubini duše znamo da put kojim idemo je upravo onaj koji smo sami odabrali i koji je ZA NAS onaj pravi, put Isusa Krista.

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš uređivati postove ni odgovarati na postojeće].  [ 70 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]