www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 01 srp 2025 06:15

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 3341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 335  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 09 kol 2008 15:44 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
:a1250: :a1250: :a1250: :a1250: :a1250: :a1250: :a1250: :a1250: :a1250: :a1250: :a1250: O Dobri Isuse, molimo Te da tvoja Presveta Otkupljujuća Krv opere tu djevojku od svih okulitnih utjecaja. Isuse, ti si došao zbog bolesnih i iznemoglih -Evo pogledaj Kriste na tu ranjenu i iscrpljenu dušu i donesi joj oslobođenje i MIR!
Isuse, prinosimo na Žrtvenik Tvoje Presvete Ljubavi Elizabetin život - Isuse, molimo Te da da tu dušu još jedanput otkupiš... :a1250: :a1250: :a1250:
Nebeski Oče, Bože naš Svemogući, molimo Te u Isusovo Ime da se smiluješ Elizabeti i da ju ozdraviš kako bi mogla svojim životom svjedočiti Tvoju Beskrajnu i Silnu Ljubav!!!
Majčice, u Tvoje nježne ruke i u Tvoj topli zagrljaj - predajemo ovu našu sestru, prinesi ju Svome Sinu.... i kao što si Mu rekla na svadbi da vina nema -isto tako Te sada molimo da Mu kažeš da duševnog i duhovnog zdravlja nema naša sestra Elizabeta... -Hvala ti Majčice za Tvoj zagovor! :a1250:
Hvala Ti Presveto Trojstvo za novi život iz vode i Duha Svetoga koji će dobiti Elizabeta! :a1250:
- Slavljen budi dovijeka moj ljubljeni Isuse!

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 09 kol 2008 17:00 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

TetaDi napisao:
dobila sam sljedeći mail:

From: ELIZABETA
Date: 28.7.2008 19:35:42
To: zajednica.dobri.pastir@zg.t-com.hr
Cc
Subject: PRINESITE ME NA OTAR I MOLITE ZA MENE!!!!

Molim Vas molite za mene. Jer ne mogu crkveni prag preći, jer kad sam na misi loše mi je, jer imam brdo strahova, jer funkcioniram samo na sedativima, jer imama psihičkih problema koji su došli niodkuda,jer ne spavam već godinama, jer vrištim na molitvama otklinjanja, jer sam slaba i nemoćna, jer nemam snage više ni čitati bibliju ni moliti, jer moje tegobe traju već 5 godina, jer sam već prošla toliko duhovnih obnova i svaki put bi se srušila i izgubila se, tresla se, jer imam 25 godina, a moj mladi život mi se gadi od tolike muke. Svećenici su mi rekli da sam žrtva crne magije ili nečeg okultnog, molite za mene, sad kad ja ne mogu više. Imam sve sakramente, osim ženidbe i bol.pomazanja, bila sam na ispovijedima, molila krunice, molila svojim riječima, ali sad više ne mogu, duh je pao....iako sam Ga predala Kristu, molim Vas molite da me Gospod oslobodi tog zla.

Neka Vas Bog blagoslovi

Ne dozvolimo zlu da nadvlada! Gospodinu je sve moguće, on je El-Shadai, Bog svemogući!
Molimo za Elizabetu!

BVB

Elizabeta, On je tu. neka samo kaže riječ i ozdravit ćeš... molimo za elizabetu, da se Isus slavno proslavi krz nju!!
:a1250: :a1250: :a1250: :a1250: :a1250: :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 09 kol 2008 19:22 
Odsutan

Uh koju glupost ja sada napisa :D:D (Bogu hvala ima edit)
A možda bi joj i pomoglo bolesničko pomazanje

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 kol 2008 18:41 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 152 zahvala
Zahvaljeno je: 118 zahvala
Bolesničko pomazanje služi i za ozdravljenje.. :grlim te:
pričala mi jedna žena nedavno.. imala je jako dugo problema s ranom na vratu ..primila je bolesničko pomazanje i ta rana je zacijelila skroz..

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 kol 2008 23:38 
Odsutan

Podijelio: 13 zahvala
Zahvaljeno je: 9 zahvala
za učenika i sve njegove nakane i potrebe
BVB

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 kol 2008 23:45 
Odsutan

Zahvaljeno je: 4 zahvala
GOSPODINE TEBI JE SVE POZNATO
:a1250: :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 kol 2008 14:56 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Citat:
Molitva za jednu osobu koja je u životu jako puno dala a malo primila. Zove se Suzana i rođena je 1970. godine. Krštena je, krizmana i dobila je bolesničko pomazanje...prošle godine nažalost dijagnosticirana joj je karcinom u uznapredovalovoj fazi... Ništa drugo nije preostalo doli jedino kemoterapije...i to najjače....Trpila je, patila, povraćala, bolilo ju je, često je plakala, a imala je jako malo onih koji su se za nju mogli pobrinuti. Često je bila sama... No, zahvaljujući dragom Bogu nakon svih kemoterapija, njezino stanje se popravilo. Nema bolova, već osam mjeseci, ne pije ništa za bolove, lijepo priča, malo hoda, iako prije nije ni malo.......Samo što ju je uhvatila neka faza, da neće jesti, pa je prekjučer završila na infuziji......Pa eto, jedna molitva, da joj Bog da snage da se ne preda....Da, ta odurna bolest zauvijek zašuti ili nestane iz njenog organizma......Hvala!

Dobri sv. Antune! Ti si uvijek uslišavao one koji su se s pouzdanjem k tebi utjecali. Žarko te molim za bolesnu Suzanu.. Isprosi joj zdravlje za kojim toliko žudi i koje joj je toliko potrebno! Ako to ipak nije Božja volja, onda joj izmoli olakšanje trpljenja i snagu da kršćanski i s Isusom nosi svoj križ.
Ti, koji si u svom zemaljskom životu bio prijatelj onih koji su patili i velikodušno im pomagao ljubavlju i čudesima, štiti i sve nas od bolesti, a u njima krijepi i tješi tako da bi nam postale izvor zasluga za život vječni. Amen.
Napomena: Tko želi obaviti trodnevnicu ili devetnicu u čast sv. Antunu za ozdravljenje bolesne osobe, može za tu prigodu upotrijebiti gornju molitvu nadodavši, svakoga dana, Oče naš, Zdravo Mariju i Slava Ocu te pjesmu "Ak’ čudesa tražiš..." s pripadajućom molitvom.
Za obraćenje grešnika

Sveta Majko Bozja..moli za Suzanu... :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 kol 2008 15:01 
Odsutan

- Pročitati redak iz svetog Pisma uz kratku molitvu: Pimjer:
"Kada Isus dovrši pouku reče Šimunu: "Izvezi na pučinu i bacite mreže za lov:" Odgovori Šimun: Učitelju svu smo se noć trudili i ništa ne ulovismo, ali na tvoju riječ bacit ću mreže.""
Gospodine, ti znaš koliko smo se danas trudili i vidiš da nismo uspjeli postići toliko koliko smo htjeli. Umorni smo i razočarani nad svojim neuspjesima. Ali vjerujemo u Tebe i Tvoju Riječ. Znamo da nas nećeš ostaviti i da će po Tebi svaki naš trud jednom biti blagoslovljen. Ohrabri nas svojom riječju i svojom prisutnošću. Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 kol 2008 15:07 
Odsutan

Podijelio: 152 zahvala
Zahvaljeno je: 118 zahvala
:a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 kol 2008 15:14 
Odsutan

moya napisao:
za učenika i sve njegove nakane i potrebe
BVB

Za nakanu Ucenika..
Milosrdni Isuse, kojega je vlastitost smilovanje i opraštanje, ne gledaj naše grijehe, nego pouzdanje koje stavljamo u Tvoju neizmjernu Dobrotu. Sve nas primi u zaklonište ,posebno te molimo za brata ucenika..Svoga milosrdnog Srca i nikad nikoga ne odbaci. Molimo Te po ljubavi, koja Te sjedinjuje s Ocem i Duhom Svetim.

Oče naš... Zdravo Marijo... Slava Ocu...

Vječni Oče, pogledaj milosrdno na sveukupno čovječanstvo, a posebno na jadne grješnike, kojih je jedina nada Milosrdno Srce Tvoga Sina, našega Gospodina Isusa Krista. Po njegovoj gorkoj Muci, pokaži Uceniku Svoje milosrđe, kako bi mogao na sve vijeke slaviti Tvoju Moć i Snagu. Amen. :a1250:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 3341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 335  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]