www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 25 lip 2025 21:06

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 870 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 87  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 05 sij 2010 12:36 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Draga moras moci oprotiti tek tada ces naci svoj mir svog srca .. jer Ljubav koja voli ne poznaje i unatoc krizu i muci mrznju!
Ne oprostiti znaci okovati se lancima i ne moci koracati, vjerujem da to ne zelis unatoc ciloj ovoj tvojoj situaciji.
Molim za TEBE , Malenoga i molim za Njega da se OBRATI!
BVB!
:grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 sij 2010 13:17 
Odsutan

Zahvaljeno je: 4 zahvala
Htjela bi da ništa ne znam, da ništa ne čujem i da ništa ne osjećam.
Nisam zatrovana mržnjom nego jednostavno sam postala tako osjetljiva da me sitnice izbace iz takta i onda samo suze...

Kako osoba nema nimalo morala barem što se djeteta tiče ako ništa drugo?

Tvoja misao, nema obraćenja za njega on je u nekom drugom svijetu koji nema nikakve obaveze niti spoznaje čak ni o tome kako dijete živi i od čega...
A emocionalni dio za koji brinemo i nadoknađujemo moja mama, brat i ja da ne pričam.
To me naravno najviše brine. :twisted:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 sij 2010 13:20 
Odsutan

Sad znam kako je to kad ljudi kažu da ih duša boli.
Na poslu ima toliko kompliciranih stvari, telefoni zvone neprestano, toliko stresa oko mene i još me sve to muči.
A kraj tome svemu se ne nazire ni u tragovima.

Kako ljudi postanu tako zlobni? Otkud ta mržnja i prezir?

O Bože dragi pomozi..

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 sij 2010 13:32 
Odsutan

Po svome iskustvu mogu reći...da kad ti je teško i patiš....razmišljaš o svojim bolima i strahovima...vrtiš se u krug i preispituješ....na sebe navlačiš još boli...zračiš ranjenošću...i nesigurnošću...gledaš na sebe kao žrtvu i život i svi ostali te tako tretiraju!

Sve je pitanje odluke, odluči...od ovog trenutka...nisam žrtva...nego ona koju je Bog spasio iz još većeg zla! Ja sam pobjednica...počinjem novi život...evo simbolično....baš u Isusovim godinama :D . Reci si da si jača no što misliš...i svaki dan...si po nekoliko puta ponavljaj da će sve biti dobro! I hoće!....Sve kreće od riječi i misli! U samoj Bibliji...piše: "U početku bijaše riječ!"...to je najveća stvaralačka snaga!

Znam da je teško..svi se mučimo....i imamo padove....ali snaga riječi i misli i dalje stoji i zato....se počni osjećati drugačije i sve će se događat drugačije!!!! Vjeruj u to!

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 05 sij 2010 17:11 
Odsutan

Dragi Bog nam je dao predivan dar a to je nasa SLOBODNA VOLJA.
S tim darom mozemo kako hocemo. Mozemo odluciti vjerovati ili ne vjerovati.
Mozemo odluciti oprostiti ili ne oprostiti.
Mozemo odluciti gledati naprijed ili gledati natrag.
Mozemo pogledati u Nebo ili u zemllju.
Sve je stvar odluke. Odluci se za osmijeh, za ljubav iako mislis da je nema jer ,,Vjera je jamstvo za ono cemu se nadamo, dokaz za one stvarnosti kojih ne vidimo,, Heb 11, 1 :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 sij 2010 19:22 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 5 zahvala
Zahvaljeno je: 68 zahvala
tuga napisao:
Htjela bi da ništa ne znam, da ništa ne čujem i da ništa ne osjećam.
Nisam zatrovana mržnjom nego jednostavno sam postala tako osjetljiva da me sitnice izbace iz takta i onda samo suze...

Kako osoba nema nimalo morala barem što se djeteta tiče ako ništa drugo?

Tvoja misao, nema obraćenja za njega on je u nekom drugom svijetu koji nema nikakve obaveze niti spoznaje čak ni o tome kako dijete živi i od čega...
A emocionalni dio za koji brinemo i nadoknađujemo moja mama, brat i ja da ne pričam.
To me naravno najviše brine. :twisted:
Draga sestro,nije da nema morala.Nego radi i protiv sebe,nešto se je gadno zainatio i želi da patiš i da ga moliš da se vrati,želi se osiječati važnim i da ga se moli!!To zna prijeći u bolesno iživljavanje nad vlastitom obitelji!!!On sigurni želi svu pozornost i potvrdu da se bez njega nemože pa da ga se na koljenima moli,i kad vidi da ništa od toga biva sve gori!!!!Jesam li blizu!!!Znam iz nekakvih iskustava bližnjih,ali ne u toj mjeri!!!Danas smo preponosni,i teško nekome možemo reći oprosti,i to nas toliko razara,do toga da budemo jako izopačeni.I što je najgore to svi drugi vide samo mi sebe sami opravdavamo!!!!!!!!!!!!Mir Kristov sestro,i bit će sve u redu,vidjet ćeš,Bog i krivudavim crtama ravno i ispravno piše!!!!!!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 sij 2010 19:53 
Odsutan

Trape ne smatram se žrtvom i to što ja pišem ovdje to su moje misli, vjeruj ne dam da to netko vidi, iskreno razgovaram s najboljom prijateljicom, ne želim čak ni mami govoriti jer onda je njoj jako teško.

Ma gledaj, koliko god prošlo vremena to je meni još uvijek malo da bi mogla reći : MA SVE JE U REDU, KAO DA NIŠTA NIJE BILO.
Bolje jesam, imam boljih i lošijih dana.
Ali sve vezano za dijete i tu totalno nebrigu koja ide do toga da ga UOPĆE PO PAR DANA NI NE NAZOVE, jer se meni sveti to je meni prestrašno.

I upravo je o tome Samuel govorio.
Ma ne budem molila ja nikoga, možemo mi bez njega, a ZNAM da misli da ne možemo i da ću puknuti, ali ne...
Baš si dobro napisao: BOLESNO IŽIVLJAVANJE..

Kako se možeš ne javiti vlastitom djetetu? a ne javljam se na mob ja kad on zove nego dijete i on neće nazvati.
To govori sve o njemu.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 sij 2010 20:10 
Odsutan

Podijelio: 5 zahvala
Zahvaljeno je: 68 zahvala
tuga napisao:
Trape ne smatram se žrtvom i to što ja pišem ovdje to su moje misli, vjeruj ne dam da to netko vidi, iskreno razgovaram s najboljom prijateljicom, ne želim čak ni mami govoriti jer onda je njoj jako teško.

Ma gledaj, koliko god prošlo vremena to je meni još uvijek malo da bi mogla reći : MA SVE JE U REDU, KAO DA NIŠTA NIJE BILO.
Bolje jesam, imam boljih i lošijih dana.
Ali sve vezano za dijete i tu totalno nebrigu koja ide do toga da ga UOPĆE PO PAR DANA NI NE NAZOVE, jer se meni sveti to je meni prestrašno.

I upravo je o tome Samuel govorio.
Ma ne budem molila ja nikoga, možemo mi bez njega, a ZNAM da misli da ne možemo i da ću puknuti, ali ne...
Baš si dobro napisao: BOLESNO IŽIVLJAVANJE..

Kako se možeš ne javiti vlastitom djetetu? a ne javljam se na mob ja kad on zove nego dijete i on neće nazvati.
To govori sve o njemu.
Draga sestro,više se bojim za njega nego za tebe!!On nije dobro,duševno i psihički,kasnije možda prijeđe i na fizički.To znaju muški često raditi,taj muški odvratni ponos,pa i preko vlastitog djeteta.Kladim se da mu je teško,i da biježi i od sebe,i od telefona.Ali kad tad će se stijerati u kut,samo moli za njega,da shvati da je on krivo postupio i da se raskaje.Ništa s Božje strane ne potiče da bježiš od vlastitog djeteta,već sam Sotona nadahnjuje lažnom pravednošću i samosažaljenjem.Ne ispunjavaj srce mržnjom,već ljubavlju prema rasipnome sinu,sinu koji ti je muž,i koji nezna kuda ide,zbog ćega i tko ga nadahnjuje,moli se da mu Bog otvori oči,i tvoje srce da zalijeći da možeš primiti raskajanu dušu.Samo On rane povija i zacijeljuje u potpunosti!!!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 sij 2010 07:59 
Odsutan

Kad se normalno ponašam i želim da razgovaramo šta ćemo i kako ćemo dalje s tom situacijom ne valja, kad šutim ne valja, kad sam ljuta ne valja.

Došli smo do toga da ne možemo ni komunicirati normalno.
Ustvari ne komuniciramo uopće.
A objasnila sam mu da je to za dijete neophodno, da on to ne osjeti, ali gospodin je došao na ideju da upozna dijete s tom ženom.
Šta da vam kažem, pogodio me tamo gdje boli i ja sam planula.
Kako da upozna dijete s njom, koja se odrekla svoje dvoje djece?

Neće sigurno ispravljati svoje greške na mom djetetu.
I nakon toga je puklo.
Dijete nam ima 6 godina i ne razumije u potpunosti situaciju, zbunjen je i onda da ga još dodatno zbunjujemo. Ma nema šanse.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 sij 2010 08:07 
Odsutan

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
tuga napisao:
Kad se normalno ponašam i želim da razgovaramo šta ćemo i kako ćemo dalje s tom situacijom ne valja, kad šutim ne valja, kad sam ljuta ne valja.

Došli smo do toga da ne možemo ni komunicirati normalno.
Ustvari ne komuniciramo uopće.
A objasnila sam mu da je to za dijete neophodno, da on to ne osjeti, ali gospodin je došao na ideju da upozna dijete s tom ženom.
Šta da vam kažem, pogodio me tamo gdje boli i ja sam planula.
Kako da upozna dijete s njom, koja se odrekla svoje dvoje djece?

Neće sigurno ispravljati svoje greške na mom djetetu.
I nakon toga je puklo.
Dijete nam ima 6 godina i ne razumije u potpunosti situaciju, zbunjen je i onda da ga još dodatno zbunjujemo. Ma nema šanse.

..NE PLANUJ.. :lol:

..ti stalno misliš da je tvoj ex dragi..ista osoba...
...NIJE...jer da je..bio bi s vama...

..ON je ...stranac.. u tvom gradu..

..ŠTO se tiče upoznavanja vašeg sina s tom šocom..
..to se mora dogoditi i sa tim se moraš pomiriti..
..i ne smiješ tu kuriti vatru...

..Jer ..ako oni žive zajedno...
...mali će nekad biti kod njega..
..pa je mora upoznati..

..a ti ne smiješ sada djete strašiti..
..s " tetom vješticom"

..Prihvati...realnost...
..i skoncentriraj se na posao..

..jer od toga će ti ovisiti kruh budućnosti..
..tebe i tvog sina..

..i odrekni se iluzija..
..da ćeš s ex dragim nešto
..pametno popričati...

.bar ne još sada...dok je..
..stanje..usključalo..

.pozz.. :lol:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 870 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 87  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]