www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 26 lip 2025 21:11

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 870 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 87  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 21 stu 2009 08:19 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Gospodine molim te zaštiti ovu majku i njeno dijete - izlij svoj blagoslov na njih. Neka ih štite njihovi anđeli čuvari od svakoga zla. Daj im snage da izdrže sve napasti, a onda ih Gospodine - ponizno te molim - obilno nagradi!

Tugo u mojim si molitvama :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 stu 2009 09:42 
Odsutan

Zahvaljeno je: 4 zahvala
Dijete je lijek.
Dijete bezuvjetno voli.
Dijete vida rane.
Dijete me smiruje.

I to dijete kako malo bilo ZNA i OSJEĆA da mi je potrebno.

Dijete i On.

Njemu se predajemo i Njega molimo.

smajlic22

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 stu 2009 14:48 
Odsutan

Znam da postoji razlog što se ovo događa i mislim da smo svi iz ovoga povukli neku pouku. Neki možda i nisu, nekima je svejedno. sad.

Nemojte misliti da sad očajavam i sl. ali kaže mi kum kako je bio jučer u toj rupi gdje se sve to odvija. Kaže da mu se zgadio život kako to sve izgleda.
Njegov komentar je bio Sodoma i Gomora.
Gadilo mu se piti iz čaše koliko je sve citiram :okuženo: :lol:

A oženjenih ko u priči. :cry: To je kao neki njihov klub.
Prestrašno.
Ma da ti se ogadi sve a ne samo muž. Kako to ljudi žive?
Jer to neki paralelni svijet?

Nek im svima dragi Bog pomogne jer sami sebi ne mogu.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 stu 2009 20:06 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 46 zahvala
tuga napisao:
Znam da postoji razlog što se ovo događa i mislim da smo svi iz ovoga povukli neku pouku. Neki možda i nisu, nekima je svejedno. sad.

Nemojte misliti da sad očajavam i sl. ali kaže mi kum kako je bio jučer u toj rupi gdje se sve to odvija. Kaže da mu se zgadio život kako to sve izgleda.
Njegov komentar je bio Sodoma i Gomora.
Gadilo mu se piti iz čaše koliko je sve citiram :okuženo: :lol:

A oženjenih ko u priči. :cry: To je kao neki njihov klub.
Prestrašno.
Ma da ti se ogadi sve a ne samo muž. Kako to ljudi žive?

Nek im svima dragi Bog pomogne jer sami sebi ne mogu.

“Gospodin se obazre i upre pogled u Petra, a Petar se spomenu rijeci Gospodinovih kako mu ono rece: “Prije nego se danas pijetao oglasi, zatajit ceš me tri puta.” Izidje, te gorko zaplaka.” Luka 22,61

MEDITACIJA

Naša se srca zatvaraju ako nad nama stražare. Naša se srca otvaraju ako nas razumiju. Kad je Petar pogledao u oci Isusa, vidio je u njima ranjenu ljubav koja kao da mu govori – sada znaš punu realnost onoga što si ucinio. To je Petra potaklo na suze pokore, a ne da ocajava placuci, jer je u rani koju je on nanio Isusu uvidio oproštenje. I ljubav. I Srce Isusovo inspirira nas da se udubimo nad prijateljstvom što ga Isus nudi nama, grešnicima. Ono se nije promijenilo. I od sada, podajmo sve svoje brige ovom Božanskom Srcu.
MOLITVA
Bože, otvori moje oci da uvidim dubinu mog grijeha i vodi me natrag u radost kuce Oceve, jer Ti u Tvojoj ljubavi ne želiš da se sjecam onoga što si Ti spreman da mi oprostiš.

SVETO SRCE ISUSOVO, U TEBE POLAŽEM SVOJE POUZDANJE I MOLIM TE MILOST…
(ovdje navedi milost koju želiš zadobiti)

Samo Tvoja ljubav Boze..
http://www.tebe-trazim.com/content/view/26/29/

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 stu 2009 20:10 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Draga, Gospodin nikad nije dao križ onome tko ga nije mogao nositi...zamisli... On vjeruje u nas, zna da nam taj križ može dati, jer mi znamo da je On uz nas i da ćemo ga ponijeti, a Njegova ruka će biti tu da nas digne kad padamo...ajde Tugice, uz tebe smo...molimo za te...i tvog bebača...i mislimo na vas-to vrijedi nade- jel´da? Hajde, draga, ne daj se...nemoj da te pogađa što ti netko govori i pljuje po tebi...moja mama uvijek kaže-"nije važno što govori nego tko govori"... ako i njegovi roditelji nemaju razumijevanja za tebe u ovoj situaciji, ne očajavaj-vjerojatno se ni oni još u svemu tome nisu snašli, a on je ipak njihovo dijete. Znaš onu staru "svoje se meso ne jede"...samo ti nama piši ,mi ćemo se svi truditi proći ovo uz molitvu s tobom. BVB-tebe i tvoje nadraže!!!

:b206: :b206: :b206:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 stu 2009 20:12 
Odsutan

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
tuga napisao:
to ljudi žive?

.

..pa ti napravi svoj paralelni svijet LJUBAVI.. :lol:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 stu 2009 20:22 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
tuga napisao:
ja više ne mogu, ne mogu...

u rasulu sam skroz.. još su me sad i njegovi roditelji napali i na fino izvređali. a tako sam si s njima bila dobra cijelo vrijeme.
ispala sam čak i sponzoruša koja je ulovila njihovog sina u mutnom.
ma ne vjerujem..
prije toga me tu muž naribao...

Dobro jer ti ljudi misle o tome kak se ja mogu brinuti o ovom djetetu dok me svi stalno napadaju.

Dok mislim da ne može biti gore oni opet i opet napadaju. sad ih je sve više. :

"Put dobra ima ime: naziva se ljubav. U njoj se može naći ključ svake nade, jer svakoj istinskoj ljubavi korijen je u samome Bogu."

Riječi čovjeka koji upravo svojim životom svjedoči nadu u križ Kristov, nadu u čovjeka, za kojega s pravom možemo reći da odgaja i riječju i djelom, a to je Papa Ivan Pavao II.: "Put dobra ima ime: naziva se ljubav. U njoj se može naći ključ svake nade, jer svakoj istinskoj ljubavi korijen je u samome Bogu."Ja bih dodala put odgoja ima ime: naziva se ljubav. Bez ljubavi nema odgoja, nema ni dobra, nema ni čovjeka ni čovječnosti. Ljubav je sudac svega, preobrazuje svaku ljudsku ljubav, izdiže se nad sve što je ljudsko, dolazi do Boga. Zato topli poziv s Apostolom;
"Težite za ljubavlju!" (1Kor 14,1), jer ljubav je temelj svega, a osobito odgoja."

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 stu 2009 23:33 
Odsutan

željka napisao:
Draga, Gospodin nikad nije dao križ onome tko ga nije mogao nositi...zamisli... On vjeruje u nas, zna da nam taj križ može dati, jer mi znamo da je On uz nas i da ćemo ga ponijeti, a Njegova ruka će biti tu da nas digne kad padamo...ajde Tugice, uz tebe smo...molimo za te...i tvog bebača...i mislimo na vas-to vrijedi nade- jel´da? Hajde, draga, ne daj se...nemoj da te pogađa što ti netko govori i pljuje po tebi...moja mama uvijek kaže-"nije važno što govori nego tko govori"... ako i njegovi roditelji nemaju razumijevanja za tebe u ovoj situaciji, ne očajavaj-vjerojatno se ni oni još u svemu tome nisu snašli, a on je ipak njihovo dijete. Znaš onu staru "svoje se meso ne jede"...samo ti nama piši ,mi ćemo se svi truditi proći ovo uz molitvu s tobom. BVB-tebe i tvoje nadraže!!!

:b206: :b206: :b206:

ma ne dam se ja. samo se na to sad sve treba naviknuti.
početak kraja je tu taman u vrijeme blagdana.
ma ako sam sve izdržala budem i to.
ni prva ni zadnja.
jedna škola više, bilo je lijepo dok je trajalo.
Trebalo mi bude vremena da i u glavi prekinem sve veze i naoko male sitnice....

ma samo mi treba vremena..

hvala vam svima na molitvama, divni ste :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 22 stu 2009 09:20 
Odsutan

Nedjelja. Misa i obiteljski ručak. Dan kad su svi na okupu.
Prošlo je mjesec dana. Mama me zove na ručak jer zna da sam sama.

Ne ide mi ovo navikavanje,
Ne mogu moliti da ne plačem, inače više suza nema, ali kad kleknem suza suzu goni. Srce mi se stegne.

Druga žena kreće na rastavu pa "potiče" i njega, dijeli mu savjete kako i kuda da krene. Jer sam ja rekla da ne pokrećem ništa.
Druga žena pristaje na to da suprug brine o djeci, brine ju alimentacija, daje sporazumnu rastavu.

Što reći?

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 22 stu 2009 11:17 
Odsutan

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
tuga napisao:
Nedjelja. Misa i obiteljski ručak. Dan kad su svi na okupu.
Prošlo je mjesec dana. Mama me zove na ručak jer zna da sam sama.

Ne ide mi ovo navikavanje,
Ne mogu moliti da ne plačem, inače više suza nema, ali kad kleknem suza suzu goni. Srce mi se stegne.

Druga žena kreće na rastavu pa "potiče" i njega, dijeli mu savjete kako i kuda da krene. Jer sam ja rekla da ne pokrećem ništa.
Druga žena pristaje na to da suprug brine o djeci, brine ju alimentacija, daje sporazumnu rastavu.

Što reći?

.Zahvalit se Bogu..na lijepom danu..
..Skuhaj ručak za sebe i djete..
..i uživajte.. :lol:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 870 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 87  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]