www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 25 lip 2025 23:55

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 3341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 335  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 19 vel 2008 00:58 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 13 zahvala
Zahvaljeno je: 9 zahvala
:a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 vel 2008 07:38 
Odsutan

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
Isuse,ti si govorio onima koje si ljubio:"Ja sam s tobom.Ne boj se!"Stoga te molim,udijelim našem bratu Kristijanu,povjerenje u Tebe,da može prihvatiti teškoće,nositi i boriti se s križevima svog života!

Gospodine svrni svoj milostivi pogled, na ono što se trenutno događa u Ivaninom i Kristijanovom životu...vodi svojom mudrošću liječnika i sve one koji brinu o njezinim potrebama,udijeli joj ozdravljujuću snagu,neka joj se opet vrati zdravlje i snaga,mir i spokoj duši njenoj...

A mi svi koji znamo za ovu situaciju,iskreno Ti zahvaljujemo,na svemu,te neka se u svemu vrši volja Tvoja-moj Gospodine!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 vel 2008 07:48 
Odsutan

-anna- napisao:
Upravo sam dobila porukicu od svoje pratiteljice...

Molitva za 10 mjesečnu Graciju koja je rođena sa srčanim problemima i koja je kritično... Mama Snježana moli da se uključi što više molitelja...

:twisted:

Oče nebeski, Bože milosrdni, zajedno sa Srcem Tvoga Sina Isusa Krista i sa Srcem Majke Marije.. molim te da budeš u pomoći ovoj maloj bebici... moli te da izliješ obilje svoga blagoslova na nju i da joj budeš od trajne pomoći... molim te i za njezine roditelje da im pružiš snagu da sve mogu izdržati.... molim te da se sve dobro završi :twisted:

Gospodine Isuse,Ti si pozivao djecu d a dođu k Tebi,kako bi na njih stavljao ruke i blagoslivljao ih...molim Te da sada staviš svoje ruke na ovo milo dijete,na našu Graciju,da olakšaš patnje i boli,kako njoj,tako i njenim roditeljima, kojima si maloga anđela podario im na čuvanje...

Znaš moj Isuse,Ti na nebu imaš dosta anđela,molim Te,ostavi nam Te anđeliće da budu i ovdje s nama u ovoj suznoj dolini,kako bi Te,jednom kad poodrastu,hvalili i slavili i radosnim srcem Ti zahvaljivali na svim milostima koje im daruješ...Isuse,usliši molbe naše!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 vel 2008 07:53 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Gospodine, usliši naše molitve... :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 vel 2008 07:54 
Odsutan

Antonela napisao:
:twisted: :twisted:
Molim vas za vašu molitvu, jer 14.02. mi je preminula teta :twisted: :twisted: , a sprovod je u ponedjeljak...pa eto molim vas da je se sjetite u svojim molitvama :a1250:...

Uz iskrenu sućut Tebi,spominjem se Tvoje tetke u molitvi,te neka joj Gospodin bude milostiv,sve propuste oprosti,a sve dobro obilato nagradi!Pokoj vječni daruj joj Gospodine,i svjetlo vječno svijetlilo joj!

Slika

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 vel 2008 08:12 
Odsutan

moya napisao:
Tko može da se sjeti u molitvi naše sestre asaravan..u potrebi je...BVB

Moj Bože,Ti si nas prvi ljubio...Tvoja ljubav prema nam dovela Te do toga da si za nas trpio trnje,čavle i križ na Kalvariji...molim Te za moju sestru assaravan,pomozi joj da spozna i prihvati sve svoje teškoće,brige i probleme, i daj joj snage u svim njenim potrebama,vodi je, budi joj potpora i podrška....pogledaj na njezine suze koje peru njene umorne oči,primi Te suze Gospodine kao njen iskreni dar Tebi,je r Te ljubi,jer Te žudi,no ponekad izgubi se u svemu tome,kao i svi mi...primi taj njezin skromni dar,dar siromaha koji Ti dariva ono što Ti trenutno može dati...Blagoslovi je moj Isuse,čuvaj i sačuvaj u svemu!Molim Te!!!

Slika

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 vel 2008 08:16 
Odsutan

berno napisao:
Molim vas spomenite se mog oca u svojim nakanama. Svako malo je pijan po nekoliko dana, tako je bilo i ovaj vikend. Jutros je otišao na posao i pobjego kući sa volim firme u kojoj radi. Šef je došao kući i istukao ga. A on i dalje pije.

Gospodine,pogledaj,smiluj se i učini da sve bude na koncu na dobro!

Slika

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 vel 2008 08:28 
Odsutan

Isuse Ti si ljubav,Ti si ljecnik svih nas,svrni svoj pogled na nasu dragu sestru Asarvan i pomiluj ju,jer sada si joj potreban,sada ju ljeci Isuse i brisi njene suze.Isuse i sve ove druge nakane primi rasirenih ruku i ljeci sve i cini sve kako je volja Tvoja.Amen

ISUSE UZDAMO SE U TEBE

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 vel 2008 22:11 
Odsutan

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Dragi moji, svima vam se zahvaljujem , koji ste se pomolili za moju tetu. :grlim te:

Naime, to mi je bilo još jedno neobično iskustvo,jer ostala sam s pokojnom tetom sama u sobi nekakvih 20-ak minuta. U prvi tren sam doživjela šok i nisam mogla doći sebi, ali nakon izvjesnog vremena,kao da sam to prihvatila i sve je bilo lakše. Gledala sam u nju i nisam uopće imala osjećaj da je umrla, već da spava. U početku mi je bilo teško, jer nisam jaako dugo vidjela matvog čovjeka i da mi je još k tome rodbina. Ali moram posvjedočiti da mi je Bog ulio toliko snage da nisam mogla doći sebi. Gledala sam ju, moilila sam se pokraj nje, i imala osjećaj da spava, spava u Kristu. Jedno teško iskustvo, ali opet toliko lagano, da niti sama nisam mogla vjerovati u to,još sam i ja druge tješila :b206: !!!!!!!

Možda su neki od vas imali takvo iskustvo, ali meni je ovo prvi put.

Isuse, HVALA TI za ovakvo iskustvo, jer sam osjetila tvoju djelotvornu moć, kojom čak i smrt pretvaraš u nešto NOVO, NOVI ŽIVOT!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 vel 2008 22:23 
Odsutan

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Prikazujem večeras Berninog oca u molitvama za obitelji...neka ga Gospodin izliječi i neka se proslavi u Njegovom životu...
neka ga Gospodin dovede k sebi i neka ga oslobodi od poroka...
po zagovoru Blažene Djevice Marije

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 3341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 335  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]