www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 14 srp 2025 22:29

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 3341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 235, 236, 237, 238, 239, 240, 241 ... 335  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 19 svi 2010 12:25 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
dragi moji,neki znaju a neki ne da sam prije 4 mj izgubila bebu i imala sam carski,a sad pustih komplikacija,prije dva dana su mi otkrili da mi je desni jajnik povecan na 6 cm,a u njemu cista od 5 cm,koja nije vodena nego ima pregrade i neobicne tvorbe,sad trebam izvaditi marker da nedaj boze nebi bilo zlocudno i usto imam i upalu crijeva,trbuh me boli vec 2 tj,a na kolonoskopiju za 8 dana,i uz to sve pojavi mi se na ljevoj strani hernija,morat cu ubrzo na operaciju jajnika a za ovo drugo jos se nezna...tako se bojim :twisted: :twisted: :twisted: zasto mi se ovo sve dogadja,O MOJ ISUSE DAJ MI SNAGE,jer uz sve ovo imam i napade panike,srce mi se uzlupava i dolazi mi do nesvjesti,molim vas da ako tko ima volje da se pomoli za mene...da dobijem snage i da mi vjera bude cvrsca,i u subotu sam trebala ici u medjugorje i sad neznam bili trebala ici s obzirom na nalaze neznam dali mi je to pametno,sto vi mislite? :cry: ljudi moji jako sam tuzna i neznam kako da ovo sve shvatim,sta BOG trazi o mene i zasto ovoliko ruznog u kratko vremena,blago vama sto imate toliko vjere u NJEGA ja se trudim i pokusavam sto vise da rastem u vjeri ali stalno kad taman mislim da mi je vjera ojacala stize test i padnem...a jos sam tako ranjena

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 svi 2010 17:59 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 46 zahvala
anna zd napisao:
dragi moji,neki znaju a neki ne da sam prije 4 mj izgubila bebu i imala sam carski,a sad pustih komplikacija,prije dva dana su mi otkrili da mi je desni jajnik povecan na 6 cm,a u njemu cista od 5 cm,koja nije vodena nego ima pregrade i neobicne tvorbe,sad trebam izvaditi marker da nedaj boze nebi bilo zlocudno i usto imam i upalu crijeva,trbuh me boli vec 2 tj,a na kolonoskopiju za 8 dana,i uz to sve pojavi mi se na ljevoj strani hernija,morat cu ubrzo na operaciju jajnika a za ovo drugo jos se nezna...tako se bojim :twisted: :twisted: :twisted: zasto mi se ovo sve dogadja,O MOJ ISUSE DAJ MI SNAGE,jer uz sve ovo imam i napade panike,srce mi se uzlupava i dolazi mi do nesvjesti,molim vas da ako tko ima volje da se pomoli za mene...da dobijem snage i da mi vjera bude cvrsca,i u subotu sam trebala ici u medjugorje i sad neznam bili trebala ici s obzirom na nalaze neznam dali mi je to pametno,sto vi mislite? :cry: ljudi moji jako sam tuzna i neznam kako da ovo sve shvatim,sta Bog trazi o mene i zasto ovoliko ruznog u kratko vremena,blago vama sto imate toliko vjere u NJEGA ja se trudim i pokusavam sto vise da rastem u vjeri ali stalno kad taman mislim da mi je vjera ojacala stize test i padnem...a jos sam tako ranjena

Dobri sv. Ante! Ti si uvijek uslišavao one koji su se s pouzdanjem k tebi utjecali. Žarko te molim za nasu sestru anna zd... Isprosi joj zdravlje za kojim toliko žudi i koje joj je toliko potrebno!Zagovaraj je i one ljecnike koji ju ljece i koji cu je operisati ,i zastiti prilikom operacije .
Ako to ipak nije Božja volja, onda joj izmoli olakšanje trpljenja i snagu da kršćanski i s Isusom nosi svoj križ.
Ti, koji si u svom zemaljskom životu bio prijatelj onih koji su patili i velikodušno im pomagao ljubavlju i čudesima, štiti i nasu sestru od bolesti, a u njoj krijepi i tješi tako da bi postale izvor zasluga za život vječni. Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 24 svi 2010 17:54 
Odsutan

Stavljam u nase nakane jednog Svecenika u nase Hitne Molitve..

Molitva za svete svećenike
O Isuse, naš Veliki Svećeniče,
čuj moje skrušene molitve za tvoje svećenike.
Posebno Ti u nakanu stavljam ,jednog svecenika..
Daruj mu duboku vjeru,
svjetlu i čvrstu nadu,
gorljivu ljubav
koja će sveudilj rasti
tijekom njegova posvećenog života.
U osamljenosti ga utješi,
u tuzi ga ojačaj,pogotovo sada kada treba Tvoju pomoc..
U promašajima mu istakni da patnjom pročišćava dušu
i pokaži mu
da ga Crkva treba da ga duše trebaju
da je potreban za rad na otkupljenju.

O mila Majko Marijo,
majko svećenika,
prigrli sinove bliske tebi
po svom svećeničkom redu
i jer primiše snagu
da nastave Kristovo djelo
u svijetu koji ih tako silno treba.
Utješi ih,
obraduj ih,
okrijepi ih,
i osobito im pomozi,
živjeti i braniti ideale,posvećenog celibata.
Amen.
+ John Joseph kardinal Carberry

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 svi 2010 20:40 
Odsutan

Za jednog svecenika..koji treba nasu molitvu..

MOLITVA NAŠOJ GOSPI OD SVEĆENIKA

Djevice Marijo, Majko Krista-Svećenika,
Majko svećenika svega svijeta,
Ti si osobito zavoljela svećenike,
jer oni su žive slike
Tvoga Sina Jedinca.

Kroz sav svoj zemaljski život pomagala si Isusu,
a pomažeš mu i dalje u nebu.
Žarko te molimo,moli za svećenike!
Posebno ovoga sto Ti ga stavljam u Tvoje ruke..
"Moli Oca Nebeskog
da pošalje radnike u žetvu svoju".

Moli da bismo uvijek imali svećenike
koji će nam dijeliti svete Sakramente,tumačiti nam Evanđelje Kristovo,
i poučavati nas da postanemo
istinska djeca Božija!

Djevice Marijo, Ti sama isprosi od Boga Oca
svećenike kakvi su nam potrebni;
i budući da Tvoje Srce može sve od Njega dobiti,
izmoli nam,o Marijo
svećenike koji će biti Sveti!
AMEN

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 svi 2010 22:59 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Moja seka nažalost sutra U 17 h ima zakazan tretman kod jednog bioenergetičara, suradnika od "poznatog" Domančića koji je došao u Zadar. MOLIM VAS PRIDRUŽITE MI SE U MOLITVI DA SE TAJ TRETMAN NE ODRŽI. ZAJEDNO SMO JAČI. HVALA VAM OD SRCA. :twisted: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 25 svi 2010 23:10 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

MOLITVENA NAKANA VOJSKE BEZGREŠNE

"O Bezgrešna, molimo te za tvoj zagovor.. da nas tvoja ljubazna nazočnost, Bezgrešne Djevice, podrži u našim dnevnim naporima i u poslanju Crkve."

Molim te Blažena djevice Marijo učvrsti vjeru u Ani i podari joj snagu da dođe u Međugorje..

Otvori joj srce i ispuni ga vjerom u Isusa Krista našega..

Amen! :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 26 svi 2010 10:33 
Odsutan

Daria1987 napisao:
Moja seka nažalost sutra U 17 h ima zakazan tretman kod jednog bioenergetičara, suradnika od "poznatog" Domančića koji je došao u Zadar. :

Barbara napisao:
Molim te Blažena djevice Marijo učvrsti vjeru u Ani i podari joj snagu da dođe u Međugorje.. Otvori joj srce i ispuni ga vjerom u Isusa Krista našega..

Posvetna molitva Srcu Marijinu...
Prinosim...
NINU-ANU-SVECENIKA-MIRJAM -I SVE OSTALE NAKANE OVDJE.H.M.

O precisto Srce Marijino,prepuno dobrote,pokazi svoju ljubav,pred nama.
Tvoga Srca plamen,o Marijo,neka sidje na sve ljude…
Mi Te beskrajno volimo.
Utisni u nasa srca pravu ljubav da ceznemo za Tobom.
Marijo,blaga i ponizna srca ,sjeti nas se kad sagrijesimo.
Ti znas da svi ljudi grijese.
O daj nam po Tvome precistom i majcinskom Srcu ozdraviti od svake duhovne bolesti.
O daj da uvjek mognemo gledati dobrotu Tvoga majcinskog i obratimo se po plamenu svojega srca.Amen
!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 01 lip 2010 20:11 
Odsutan

Podijelio: 12 zahvala
Zahvaljeno je: 62 zahvala
Mogli bi večeras nešto izmoliti za poplavljena područja u Slavoniji da što manje kiše napada.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 01 lip 2010 20:48 
Odsutan

johnny 5 napisao:
Mogli bi večeras nešto izmoliti za poplavljena područja u Slavoniji da što manje kiše napada.

Gospodine Boze ,Spasitelju svega svijeta molimo te da pogledas na
poplavljena područja u Slavoniji da što manje kiše napada
Molimo te budi na pomoci svima,koji su pogodjeni vremenskim nepogodama..koji su potrebi i koji Tvoju pomoc traze..
Budi milostiv ,i neka Tvoja milost vodi sve one koji mogu pomoci i biti na raspolaganju u pomoci svome bliznjemu..u ovoj neizvjesnosti...poplavljenih podrucja..
Gospodine Isuse Kriste,smiluj se i uslisi nase molbe,podrzi nas Svojom miloscu ,kako bismo nasom molitvom ,bili uz one koji starahuju u ovim trenutcima...
Hvala Ti Gospodine Isuse Kriste,hvala...Amen

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 lip 2010 13:00 
Odsutan

Gospodine Isuse, smiluj se po zagovoru Tvoje Majke Marije i Tvoga poočima Josipa, koji su ostali također bez doma nakon Tvoga rođenja i živjeli kao izbjeglice u Egiptu, i ovoim ljudima koji su zbog poplave ostali bez doma. Gospodine oprosti mome narodu grijehe abortusa i psovke, pošalji nam svoje svete ađele, pošalji nam Svoju Majku da nas štiti i obrati nas! Slava Ti ISUSE! Amen, Aleluja

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 3341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 235, 236, 237, 238, 239, 240, 241 ... 335  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]