www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 25 lip 2025 17:42

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 870 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 87  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 04 stu 2009 13:56 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 4 zahvala
tonela napisao:
da dragi naggar..to je istina...očvrsnuti...
znam ja naggar da si ti zadužen za veselje na forumu :lol: ....al evo da nebi naša tuga skrenula puno u krivom pravcu(kao što sam mogla ja),treba uzdići one duhovne vrijednosti iznad materijalnih....

ne skreće tuga nikuda.
Jer je njoj brak svetinja. Bez obzira što njega fizički nema i bez obzira što ne nosim vjenčani prsten (njegov i moj su zajedno u jednoj kutijici).
Nisam inatljiv tip, da ne kažem nisam glupa da izbijam klin klinom. To sigurno ne.
Tuga moli za dijete, sebe, brak, pa čak sam molila i za tu ženu (jer ima lošeg muža) i za vas.

Kroz molitvu i pisanje s vama sam dobila mir. Imam još kriza, pogotovo navečer. Ali vidim kako me ljudi bojažljivo gledaju, ne znaju jer bi me pitali ili ne bi. A ja se smješkam. :lol:

naggar, legendo. :lol:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 stu 2009 14:24 
Odsutan

Možda misle da sam luda. :lol:
Meni ova tema iznimno puno znači, neka vrsta dnevnika. :wink:
Moram vam reći da sam neke misli ispisane ovdje povjerila samo vama i dragom Bogu.

Prijatelji, obitelj su tu ali ne mogu više ni pričati o tome s njima.
Uglavnom, najteži dio sam savladala, čitali ste sa mnom sve, od krajnjeg očaja, zabluda, nadanja, tuge do kakvog takvog mira.

Fascinirate me svojim odgovaranjem, možda je i ime teme privuklo puno pažnje ali po stoti put ponavljam: BESKRAJNO SAM VAM SVIMA ZAHVALNA.

Molim za vas. :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 stu 2009 14:37 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Zahvaljeno je: 0 zahvala
tugo moja :grlim te:
nisam mislila ništa loše....samo ti želim reći ...dešava se...nisi sama...ima nas još...postoji sretan završetak...
znam da ti je brak svetinja...da nije nebi te Gospodin doveo do ovoga foruma...ništa se u životu ne događa slučajno,ništa...
vjerujem da ćeš uz pomoć Božiju postići ono što najviše priželjkuješ u svom srcu....

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 stu 2009 14:41 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

naggar napisao:
tuga napisao:
Ali ne zbog nekog osvajanja nekoga nego zbog same sebe.

..ajde ..pa malo vježbaj i osvajanje..
..čisto da ostaneš u formi.
..ak bude zatrebalo..
:lol:

Hej :) ..znam ja da je ovo šala, ali nije baš u Kristovu duhu.. :p59:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 stu 2009 15:33 
Odsutan

Predraga "tuga" - ja sam ti se javila kratko na početku ove teme... par dana me nije bilo na TT... pa sad vidim da je tvoja priča identična mojoj po svemu. Tvoj muž kao da je neki brat blizanac mom mužu! Meni ti je situacija trajala mjesecima, a da nije htio priznati što se događa, zašto me tjera od sebe... zašto mi govori da me ne voli .... i da ništa nema smisla ....... toliko sam se naplakala, toliko sam smršavila ... hahaha baš kao i ti. Toliko paralela bi mogla povući.

Ti sama tu više ne možeš ništa napraviti, ni da se sređuješ, ni šminkaš, ni da izlaziš s nekim drugim, tako da on vidi da ti imaš svoj life... nije on sada ni sam sebe svjestan, on je u mraku - a ti, što prije prepustiš stvar u Božje ruke, to će se prije početi rješavati.... ali bez ikakve rezerve prepusti svoga supruga Bogu! I blagoslivljaj ga (svog muža) svaki tren kad ga se sjetiš, blagoslivljaj ga svim srcem ... protiv blagoslova ti nijedno zlo ne može ništa. Samo ga žarko i s velikom vjerom u Krista blagoslivljaj... to je moćno oružje protiv zla, a tvoj suprug je upao u zamku onoga, koji je protiv ljubavi i obitelji. Ja ti samo mogu reći iz vlastitog iskustva, da sam kroz taj križ toliko svojih grijeha spoznala, da sam se ja sama toliko Gospodinu približila da mi je svaki trenutak u mislima i da se nikada ne želim od Njega odijeliti. Uz pomoć Kristovu sam oprostila (nije bilo preko noći, i to je bio proces), rasla sam polako u vjeri i u nadi. A moj oprost je rezultirao njegovim obraćenjem.

Suosjećam s tobom, Bog te blagoslovio, vidim da si na pravom putu, razborita si. Ne daj se; uhvati Krista za ruku i naprijed s Njim - nikad sama! Sestrice moja u Kristu, ne boj se, molit ću Gospodina da se On proslavi u tvojoj obitelji. :grlim te: :grlim te: sestrinski zagrljaj tebi i tvom anđelu

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 stu 2009 16:19 
Odsutan

vidim nisam sama. :grlim te: na sreću ili žalost što si kroz to morala proći a ima vas još, da ne nabrajam.
i kako si nastavila? tj. da li je bolji?

Odbijam o tome i razmišljati jer između ostalog se bojim uz izgubljeno povjerenje da ne prolazim sve još jednom.

interesantno kako različito definirate to famozno sređivanje.
iskreno, radim to zbog sebe. bolje se osjećam, a usput sam skužila da me promatra. ne da ga zavodim jer on je već zaveden.

Shvatila sam i ja da sam griješila i bila "hladna", vidla sam da se nešto događa ali se nisam znala s tim nositi.

Dijete i ja smo tu u svom domu a sve ostalo prepuštam Bogu uz molitvu.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 stu 2009 16:31 
Odsutan

hej ma pusti to sa sređivanjem...trebale bi mi biti uvijek sređene...
pa nećeš se valjda zapustiti...samo se ti sređuj,naravno za svoj gušt i za sebe...da si ti osjećaš bolje...
ali što, isto nam je ugodno kad malo škicnu...i koji komplimentić.. zar ne?:wink:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 stu 2009 18:14 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
tuga napisao:
vidim nisam sama. :grlim te: na sreću ili žalost što si kroz to morala proći a ima vas još, da ne nabrajam.
i kako si nastavila? tj. da li je bolji?

Odbijam o tome i razmišljati jer između ostalog se bojim uz izgubljeno povjerenje da ne prolazim sve još jednom.

interesantno kako različito definirate to famozno sređivanje.
iskreno, radim to zbog sebe. bolje se osjećam, a usput sam skužila da me promatra. ne da ga zavodim jer on je već zaveden.

Shvatila sam i ja da sam griješila i bila "hladna", vidla sam da se nešto događa ali se nisam znala s tim nositi.

Dijete i ja smo tu u svom domu a sve ostalo prepuštam Bogu uz molitvu.

..dobro..recimo bila si " too cool"...
..ali rečeno je u dobru i u zlu..

..pa to je brak..a ne bordel.. :lol:
..da mu moraš titrat..ko gejša...svaki dan od jutra do navečer... :lol:

..tak da ne okrivljuj sebe..
..za te sitnice.,. :lol:

..a što se tiče sređivanja..
..pa svak voli da mu je žena uredna i sređena.. :lol:

..nije fora u " tvom sređivanju" da ti budeš
..sređena zbog nekog..
..sređuješ se zbog sebe..

.. čovjek se sređuje i kad ide u crkvu..
..monarsi..časne sestre...svi vode vrlo uredan život..
..čovjek može biti skromno obučen..ali opet SREĐEN,,
..ko bobončić..
..mada sam osobno..šlampav.. :lol:
..teorija je teorija..moram je se držat..

..i Bog je stvorio prirodu...vrlo urednu, lijepu, fascinatnu..
..zašto takva ne bi bila i jedna žena..
,..da ti stane dah...kad je vidiš.. :lol:

..normalno..bez atributa..požude..

.. :lol:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 stu 2009 21:05 
Odsutan

trebam vremenaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... :a1250:
previše mi je svega, zbunjena sam.

molila sam i suze su mi krenule, ali ne one suze očajne, nego sam se prepustila osjećajima i dragom Bogu da me uputi dalje.

Prepuštam sve njemu, On zna što je najbolje i neka me vodi. :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 stu 2009 21:11 
Odsutan

čitajući neka vaša iskustva opet sam danas počela razmišljati o pomirenju, kako bi to bilo i sl.
a ne želim ni razmišljati o tome.bojim se o tome razmišljati a trenutno to ni ne bih htjela. niti on, možda je tako i bolje.
sve ima svoje zato i razlog zašto se dogodilo.

Molila sam za nas, njega i sve ljude koji su upleteni u ovu situaciju, teško mi je jako zbog njegovih roditelja koji su divni ljudi i njegove majke koja jako pati zbog ovoga. :twisted:
Sutra vodim maloga kod njih na par sati i odmah odlazim iako sam tamo kao doma jer je prerano za razgovore i samo bi se baka rastužila. Ostavljam im njihovu srečicu neka uživaju s njim..

a dani leteeeeeeeeeeeeeeeee... 8)

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 870 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 87  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]