www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 19 srp 2025 20:39

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 3341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183 ... 335  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 28 svi 2009 15:42 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
anapaula napisao:
hvala ti magda,ja ne mogu s nikim pričati o tome,nitko ne razumije,pa moram malo vas ugnjaviti :oops:
nemam snage,jučer sam imala tako lijepu molitvu i zaspala sam s krunicom a kada sam se pobudila kao da me snašlo zlo sa svih strana,i cijela sam sad zbunjena.ne mogu se obraniti,o Bože moj što je ovo odjedanput?

Opet otidji na Misu i odjedanput ce nestati. :)

Pomolicu se za tebe veceras.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 svi 2009 16:26 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 46 zahvala
O DRAGOCJENA ISUSOVA KRVI
O dragocjena Isusova Krvi, ti si bila prolivena da cijelom čovječanstvu pokažeš
svoje milosrđe! Mi smo sada jako blizu tebi. Izlij se na nas u svome neizmjernom
obilju! Evo naše glave, naših ruku, naše volje, pameti, sjećanja, misli, želja
i nagnuća, naših aktivnosti, naše vanjske i unutarnje osjećajnosti!
Operi nas od svega onoga što je prljavo; izbriši naše mrlje, ozdravi ono što je u
nama bolesno; obrati nas i preobrazi svojom snagom, da mognemo ostati
sjedinjeni s tobom. O neizmjerna čistoćo, očisti nas, ukrasi nas, nahrani nas,
blagoslovi i spasi nas! Amen.

anapaula napisao:
dragi moji,pomozite mi molim vas,ja ovo ne mogu sama. ja nemam snage,sad sam se izgubila. počela sam ići na misu preko tjedna i više moliti i otada kako da se svo zlo sjatilo na moj brak,a bilo je sve u redu.dođe mi da odustanem,ne znam se boriti,ništa ne vidim,želim se vratiti na staro.zbilja zlo zna gdje smo najtanji i gdje treba udarati., pa je sad sve pošlo malo predaleko. !

Draga Anapaula, BOG TE BLAGOSLOVIO CUVAO U MIRU I LJUBAVI!
Tesko je covjeku nositi svoj kriz kada nema snage..Svi mi kroz zivot prolazimo kroz slicno,nemamo snage, padove i uspone, jace i slabije vjere..Sve je to uredu..Jedino moras znati,da ti Bog nikada nece nesto dozvoliti da te snadje,a da ti to ne mozes izdrzati..Krizeve koje nosimo,ON tocno zna da mi to mozemo nositi..Zato draga,budi strpljiva i ustraj..Prikazi Isusu sve svoje patnje,i PREPUSTI GOSPODINU SVE SVOJE PUTOVE I ON CE TE VODITI...
ON uvjek ima rijesenje za sve,i ON uvjek bolje zna od svih nas sta je za nas najbolje...

Citat:
oprostite ako ovo ne spada pod hitne molitve,ali ako itko može neka se malo pomoli,jer su mi ovakvi napadi preteški, itužna sam i :twisted: i gubim mir. o Bože pomozi nam, ovu svoju bezvrijednu patnju posvećujem tebi Bože za spas duša u čistilištu ako ti išta vrijedi.molim te vrati nam naš mir,neka bude još jači

Da,ovo spada u Hitne Molitve,i ovo je Lanac Hitne Molitve,gdje molimo svaki dan...Na ovoj temi molimo od kada je otvorena svaki dan...
Sve druge teme Hitne molive mole se jedno vrijeme i onda prestaju,a ovdje je dovoljno da kazemo ZA NAKANE HITNE MOLITVE...

Netko neka izmoli 1 Oce Nas,ili samo zdravo Mariju,ili neku drugu molitvu...Oni koji Mole Krunicu,ako prikazu Vjerovanje,ili jednu Desetnicu za ove nakane mnogo je ucinio...

Ja od kada pisem ovdje,a to se moze vidjeti u mojim postovima,moje Molitve su sve uslisane....Naravno da treba proci jedno vrijeme da bi se ostvarile..jer i potrebe su razlicite,pa tako i uslisanje molitve je razlicito...Covjek ne smije gubiti nikada nadu,i vracati se u kusnjama na staro,ili proslost..

Clanovi trebaju sami traziti od Gospodina da im pomogne,i da uslisi njihovu molbu,recimo kao ti sada...

Ne boj se, slicno sam napisala i ja prije nekoliko tjedana,bila sam skroz klonula...i Bog mi daje snage dovoljno da mogu ici dalje...
Samo moli i Uzdaj se u Gospodina.! Bog okrece sve na dobro onome ,koji mu vjeruju:grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 svi 2009 17:17 
Odsutan

Podijelio: 15 zahvala
Zahvaljeno je: 32 zahvala
Evo i ja sam jutros kada sam se probudila bila skroz u bedu.Iz nekog meni nepoznatog razloga,ništa lijepo nisam mogla da pomislim.Svaka moja misao kao da je bila prekinuta u startu s nečim drugim,posao,obaveze,neka razmišljanja čudna.Došla sam na posao umorna kao da nisam cijelu noć spavala,i onda sam otišla na forum TT.Dobila sam poruku od drage sestrice i njene riječi su me vratile natrag iz onog bespuća gdje sam zapala.Pomolila sam se dragom Isusu i zahvalila Bogu na ovom forumu i na svima vama gdje uvijek mogu naći riječi podrške.
Posebno hvala tebi draga Rebeka na divnim molitvama koje nam pišeš,svaka tvoja napisana riječ mi je kao melem na ranu.

Hvala vam svima još jednom od srca što ste tu.

Volim vas sve i molim za vas

smajlic22

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 29 svi 2009 07:56 
Odsutan

BOŽE BLAGOSLOVI SVE NA OVOM FORUMU

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 29 svi 2009 08:11 
Odsutan

I ja svaki puta kad sam na Sv Misi i u Krunici stavljam sve nas TT-ovce u molitve .Vjerujem da Gospodin uslišava naše prošnje onako kako je za nas najbolje iako mi često odmah to ne razumijemo.
Dragi moji molite za mene da dobijem Duha radosti i da se obnovi moja volja za život .
Dođi Duše Sveti i dotakni svakog člana našeg Foruma i naše obitelji i obrati naša srca koja su često tako tvrda i ne znaju ljubiti .

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 29 svi 2009 08:30 
Odsutan

Dragi moji ja danas imam puno prošnji ,eto dolazi blagdan Duhova pa sam očito dobila milost da otvorim srce.
Moja molba je za mog župnika koji je vrlo marljiv i dobar čovjek i brine se za našu Crkvu koju je izgradio i tako nam je lijepa ,no nedostaje u njoj pravog Duha ljubavi i zajedništva.
Sve je tako ukočeno ,mnogi se bojimo župnika i njegove reakcije ako nešto predložimo .
Žao mi je da ne možemo uspostaviti pravi kontakt ,mnogi su se i udaljili iz župe a ja bih tako voljela da se svi radujemo u Domu Gospodnjem .
Gospodine predajem ti našeg župnika i sve župljane ,pošalji Duha Svetoga u naša srca da se iskreno ljubimo i radujemo .
Dotakni moje dubine i dubine srca svih vjernika i mog župnika jer Ti si Gospodine u našim dubinama ,našeg bića i naše dubine se vole iako izvana sve izgleda da nije tako ,no Tvoja je LJubav razlivena u našim srcima i najdubljim dubinama našeg bića.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 29 svi 2009 19:41 
Odsutan

danijela napisao:
Moja molba je za mog župnika koji je vrlo marljiv i dobar čovjek i brine se za našu Crkvu koju je izgradio i tako nam je lijepa ,no nedostaje u njoj pravog Duha ljubavi i zajedništva.
.

Molitva

Bože naše braće i naših sestara, ne možemo i ne želimo te posjedovati i zadržati te samo za sebe. Pomozi nam da jačamo naš smisao za zajedništvo i da što veći broj ljudi okupljamo oko zajedništva tvojega stola.To te molimo po Isusu Kristu, koji želi da budemo ribari ljudi. Amen.

Slika

Citat:
Dragi moji molite za mene da dobijem Duha radosti i da se obnovi moja volja za život .

MOLIMO ZA SVE CLANOVE TT...

"Dođi, Duše Sveti, dođi, Duše Tješitelju, dođi i utješi srce svakog čovjeka, koji plače u očaju.

Dođi, Duše Sveti, dođi, Duše istine i ljubavi, dođi i napuni srce svakog čovjeka, koji bez ljubavi i istine ne može živjeti.

Dođi, Duše Sveti, dođi, Duše života i radosti, dođi i daruj svakom čovjeku puninu zajedništva s Ocem i Sinom, u životu i u vječnoj radosti, za koju je stvoreno i određeno ljudsko srce.

Amen."

papa Ivan Pavao II.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 29 svi 2009 20:13 
Odsutan

Molimo za Ljubicu,zenu pedesetih godina,koja je jako bolesna i potrebna joj je nasa molitva...

MOLITVA SVETOM JOSIPU ZA SRETNU SMRT
Slavni sveti Josipe, za onu neiskazanu sreću koju si imao na zemlji kada
su kod tvoje smrti bili prisutni Isus i Marija i u smrtnoj te borbi pomagali,
jačali i tješili: molimo te ponizno, isprosi i Ljubici tu milost na smrtnome času
junački odbiti bijesne navale nečistoga duha i blaženo umrijeti. Uzvišeni
branitelju umirućih, budi joj u pomoći u tom strašnom času; isprosi joj
milost u tvojemu naručju uzmoći izustiti slatke i utješljive riječi: Isuse,
Marijo i Josipe, u vaše ruke predajemo srce i dušu Ljubice! Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 29 svi 2009 20:25 
Odsutan

Podijelio: 15 zahvala
Zahvaljeno je: 32 zahvala
[quote="rebeka"]Molimo za Ljubicu,zenu pedesetih godina,koja je jako bolesna i potrebna joj je nasa molitva...

[b]MOLITVA SVETOM JOSIPU ZA SRETNU SMRT
Slavni sveti Josipe, za onu neiskazanu sreću koju si imao na zemlji kada
su kod tvoje smrti bili prisutni Isus i Marija i u smrtnoj te borbi pomagali,
jačali i tješili: molimo te ponizno, isprosi i Ljubici tu milost na smrtnome času
junački odbiti bijesne navale nečistoga duha i blaženo umrijeti. Uzvišeni
branitelju umirućih, budi joj u pomoći u tom strašnom času; isprosi joj
milost u tvojemu naručju uzmoći izustiti slatke i utješljive riječi: Isuse,
Marijo i Josipe, u vaše ruke predajemo srce i dušu Ljubice! Amen.[/b][/quote]

:a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 svi 2009 16:23 
Odsutan

Slika

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 3341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183 ... 335  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]