www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 21 srp 2025 13:34

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 3341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177 ... 335  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 06 svi 2009 21:40 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
Moj dobri Isuse molim te za sve one koji te trebaju, budi im utociste, snaga i utjeha u svim njihovim patnjama i bolima, a posebno te molim za one kojima je molitva jako potrebna a nikoga nemaju da se za njih pomole. Samo Ti znas njihove patnje i zato Te molim budi im na pomoci.
Hvala mojdobri Isuse :grlim te: .

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 svi 2009 19:49 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Isuse, više puta naš je život poput Tvoga križnog puta. Ima dana kada nam je lijepo, kada nam sve uspijeva, kada smo radosni, ali i dana koji su nam teški i žalosni, kada ne vidimo ni smisao našeg postojanja. Baš smo tada jadni! Neki puta znamo biti krivo osuđivani, a neki puta smo mi oni koji nepravedno osuđuju druge.
Hodajući s Tobom na križnom putu, shvatili smo da je Tvoj križni put škola u kojoj se uči biti vjeran Bogu unatoč svemu što nas zna zadesiti, da je Tvoj križni put otkriće ljubavi koju Bog ima prema čovjeku, da je Tvoj križni put škola dobrote darovane svakom biću, da je Tvoj križni put škola koja nas poučava biti Tvojim vjernim učenicima.
Isuse, naš nebeski Učitelju, nikada ne želimo zaboraviti Tvoj križni put po kojem smo dobili vječni život i spasenje. Hvala Ti na mukama podnesenima i za nas!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 svi 2009 07:13 
Odsutan

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Predobri Bože molim Te za našu sestru Višnju i sve koji su teško bolesni,pomozi im molim Te.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 svi 2009 11:44 
Odsutan

Boze molim te za Visnju, ona nam je tako dragocjena i potrebna svima nama, daj joj zdravlja smajlic22

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 svi 2009 13:30 
Odsutan

abandonnee napisao:
Pomolimo se za ovu bebicu.Mislio sam da nece doci do ovoga
da se bori za zivot kad sam danas citao,medjutim jeste nazalost.
Prikazat cu je i na Misi.Ko moze neka isto ucini.
:cry:
LINK

NA BLAGDAN svetog Dujma Odjel pedijatrije splitske bolnice, napustila je dvomjesečna djevičica, koju je pomahnitali Antonio H. bacio iz kolica na beton, na kupalištu Bene na Marjanu.

"Naše su emocije neopisive, ne znam što bismo, najradije bismo skakali od radosti. Cijelo ovo vrijeme imali smo nevjerojatnu podršku od znanih i neznanih. S nama su pokušali u kontakt stupiti i hrvatski vojnici u Afganistanu. Ljudi na internetu davali su nam podršku, tako da smo imali osjećaj da sve te ljude poznajemo", kazao je Slobodnoj Dalmaciji razdragani otac djevojčice, koju su svi na Odjelu pedijatrije nazvali Malena.

"Najgore je iza nas"

"Bit će tu još puno kontrola, ali najgore je iza nas. Nisu nam rekli da je stavimo pod 'stakleno zvono’", dodao je, a na njega se nadovezala i majka djevojčice, koja je rekla kako su oni kao roditelji ponovno shvatili radost života te da joj je proteklih 20 dana bilo najtežih koje je proživjela u životu.

Otac djevojčice opisao je Slobodnoj kako je on doživio i proživio napad na svoje dijete, rekavši kako se on te subote našao na poslu i kako inače radi van Splita. "Supruga me u jednom trenutku nazvala na mobitel i samo mi rekla: ‘Kreni prema Prvoj pomoći, molim te vozi polako i budi smiren’", ispričao je otac djevojčice.

Svaki dan po jedno čudo

Iako je mislio kako se ništa strašno nije dogodilo, jer je glas njegove supruge bio smiren, pravi ga je šok dočekao tek u Hitnoj. Ipak stručnost liječnika i vrhunska bolnička oprema, ulijevali su povjerenje da će sve dobro završiti, nastavio je otac te dodao kako se malena pet dana nakon napada probudila iz kome i kako se nakon tog svaki dan zaredom događalo po jedno čudo, jer je odbacila respirator, počela jesti te ju je i majka počela dojiti.

Preuzeto sa:index.hr

Napadnuta beba s Bena čudesno se oporavila i izašla iz bolnice

:r086:

Slava tebi Isuse,sto sam ti obecao ispunit cu za ovu malu sestricu kad sam klecao i molio da je ozdravis!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 09 svi 2009 09:37 
Odsutan

Zahvaljeno je: 3 zahvala
Hvala ti slava Gospodine!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 svi 2009 11:03 
Odsutan

Zahvaljeno je: 3 zahvala
Za našu voljenu sestru Višnju molim milost Milostivi. Hvala ti i slava u vijeke. amen!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 svi 2009 19:09 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Žuljevi praznih ruku
"Bez mene ne možete učiniti ništa!" - posvješćuješ nam danas, Gospodine. A mi smo uvjereni kako toliko dobra činimo ne gubeći ni djelić vremena. Usuđujemo se reći da "puno činimo".
Tom našem "puno" ti suprostavljaš svoj pravorijek - "ništa". Sve što činimo, pa taman i nadvisivalo snage naše, ako je bez tebe - ništa je. Da, puno toga možemo bez tebe, ali sve što je bez tebe - ništa je. Doista najumornije ruke nisu žuljevite ruke, nego prazne ruke - one koje čineći puno ne donose ništa. Ko suha grana su koja trsu snagu odnosi ne donoseći ploda.
Prinosimo TI nase molbe,HITNE MOLITVE ,za sve zapisane nakane,i za Maron,Anabell,Stjepane,Ninu22,Danijelu,Michaelu ,cijelu moju obitelj i sve one koji Tvoju pomoc traze..
Blagoslovi, Gospodine, žuljeve naše i daj nam snagu života svog da djela naša plodom tvojim urode. Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 svi 2009 21:19 
Odsutan

Podijelio: 3 zahvala
Zahvaljeno je: 6 zahvala
Za našu sestru Višnju :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 svi 2009 11:30 
Odsutan

Gospodine,i u boli si nam blizu,
milsimo na tvoje trpljenje i smrt na krizu.
Molimo te Gospodine pokloni nasoj dragoj
sestri Visnji zdravlje!
Gospodine ,daj da razumijemo da putovi
koje si nam namijenio nisu uvijek zeljeni
i ocekivani,ali su uvijek putovi naseg spasenja.Amen

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 3341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177 ... 335  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]