www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 20 lip 2025 22:16

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 101 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 02 pro 2008 07:25 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
:grlim te: O DIVNI MOJ BOŽE KOLIKO SI TOGA UČINIO U MOM ŽIVOTU ZAR IMA IŠTA LJEPŠE OD OVIH ZORNICA. HVALA TI ŠTO SI MOG SINA KOJI IMA 8 GODINA DAROVAO TAKO DA NAJVIŠE U ŽIVOTU VOLI IĆI NA ZORNICU. ZNAM DA JE TO TVOJ DAR MENI I MOJOJ OBITELJI JER SAMI TO NE BI MOGLI. KAD UJUTRO NJEŽNO UĐEM U NJEGOVU SOBU, A ON SE BRZO TRGNE I KAŽE JEL IDEMO SADA MAMA. JA KAŽEM DA ANĐELI TE VEĆ ČEKAJU, A ISUS I MARIJA SE SMJEŠKAJU. I TAKO MI U POLA 6 PO MRAKU SJEDNEMO U AUTO I HRLIMO TEBI TATICE NAŠ.
HVALA TI I ZA MOG STARIJEG SINA NJEGA SI TAKOĐER BLAGOSLOVIO DAROM JER ON SE DIŽE U POLA 5 HRLI TEBI SA OSTALO 2O ERO DJECE I PJEŠAČE 3 KM DO NAŠE ŽUPNE CRKVE U KAPTOLU. DA BOŽE NE ŽELI SA NAMA AUTOMOBILOM NEGO PJEŠAČI. O BOŽE, O GOSPO MOJA PA ŠTO SI MI LJEPŠE MOGLA DAROVATI ZA OVAJ BOŽIĆ. HVALA VAM JA ODLAZIM PJEVAJUĆI.

ISUSE VOLIM TE VIŠE OD SVEG DRUGOG VOLIM TE
SVE ŠTO JE U MENI ŽELI PJEVATI ISUSE VOLIM TE.
MARIJO LJUBIM TE VIŠE OD SVEG DRUGOG LJUBIM TE ......

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 pro 2008 10:45 
Odsutan

:lol: KAKO SI MI OPET BOŽE PODARIO RADOST. KAKVE SAMO MILOSTI I LJEPOTU MI PRUŽAŠ SVAKI DAN. HVALA TI ZA SVE ONE KOJI MOLE ZA MENE I ZA SVE ONE KOJI SU KUPILI ČESTITKU (20 KOM) I DAROVALI PRILOG TE SE UKUPNO SKUPILO 760,00 KN IZMEĐU MOJIH SURADNIKA I VOZAČA. HVALA TI BOŽE ŠTO ĆE TI NOVCI SA OSTALIM U ŽUPI OTIĆI NAJPOTREBNIJIMA U ŽUPI KAPTOL. SVE JE TO TVOJ DAR, MALO MOG VREMENA, MOLITVE I TOLIKO RADOSTI U MOM SRCU. HVALA TI ŠTO SI BAŠ MENI DAO DAR SUDJELOVANJA U HUMANIM DJELATNOSTIMA, OKUPLJANJIMA LJUDI OKO TVOGA STOLA I ŠTOVANJE BL. DJEVICE MARIJE. DA BAŠ JUTROS SAM SE TAKO OSJEĆALA SLUŠAJUĆI PROPOVJED O SV. NIKOLI. OH KOLIKO RADOSTI U MOM SRCU.
JER VELIK SI ČINIŠ DJELA VELIKA NITKO NIJE KAO TI
ISUSE NITKO NIJE KAO TI......
DAJEMO TI SLAVU ČAST I HVALU TEBI PODIŽEMO RUKE
TVOJE IME SLAVIMO...... :r086:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 pro 2008 09:33 
Odsutan

Danas dobri moj Tatice ti želim zahvaliti za humanitarnu udrugu u našoj Župi Kaptol. Želim ti reči koliko mi je drago što ću se konačno moći uključiti u donošenje tvojih riječi i djela u domove onih kojima je to najpotrebnije. Hvala ti za sve ljude koji će sudjelovati i one kod kojih ćemo otići. Hvala ti i za našu malu molitvenu zajednicu u selu, hvala što po Marijinom zagovoru i po ovoj hladnoći dovodiš te ljude da molimo za ovaj svijet i naše potrebe.
O Bože Tatice naš hvala ti za svu ljepotu u kojoj mogu sudjelovati, a posebice za moju obitelj

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 pro 2008 07:46 
Odsutan

Draga moja kćeri jučer si bila na životnoj ispovjedi, toliko sam želio dovesti te do svećenika koji tvoju dušu može prepoznati. Sada si konačno uvidjela da i na sebe moraš misliti, da sam te takvu stvorio kakva jesi, posebnu i jedinstvenu, da si lijepa takva kakva jesi, da se nastaviš drugima davati, ali prvo sebe voljeti. Hvala ti što si se odazvala, sada ćeš mi biti još bliža jer više neću dopustiti da te rogonja na taj način kuša. Okreni se svi te vole, svuda si dobro došla, a to ti govore osmjesi na licima ljudi s kojima si na zemlji, a Ja i tvoja Majka Marija se također smješimo i čuvamo te. Blagoslovljena budi idi i dalje po svijetu nosi Isusa moga Sina ljudima, vedri ih kao što si i do sada radila.

HVALA TI BOŽE.

DAJEMO TI SLAVU.....ČAST I HVALU.....TEBI PODIŽEMO RUKE TVOJE IME SLAVIMO.....JER VELIK SI ČINIŠ DJELA VELIKA NITKO NIJE KAO TI .... :lol: :lol:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 20 pro 2008 22:26 
Odsutan

:grlim te: Tatice moj grlim te i zahvaljujem za sve milosti i snagu vjere koju mi daješ ovih dana. Fizički jako sam umorna, ti znaš da radim, pa trčim po kući, krunica večernja u kapelici, humanitarna organizacija, ali duhovno sam najsretnija do sada. Kako to da si mene odabrao i toliko me odabrao? Hvala ti Tatice moj Bože predragi.

Kćeri moja hvala i tebi što širiš moju ljubav ti si jedan od mojih ljiljana u polju, toliko puta te zovem i ti ponekad niti ne čuješ niti ne slutiš, a onda opet kada shvatiš toliko mi se raduješ. Evo i ja i majčica Marija i svi Anđeli i Sveci i Svetice Božje svi bdijemo i grlimo te Božanskom ljubavlju.

Tatice moj hvala ti neka je Blagoslovljeno tvoje ime. :r086:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 24 pro 2008 14:15 
Odsutan

Badnjak sve se smiruje. Večeras išćekujemo tebe mali naš Isuse. Ovi dani su brzo proletjeli, čekali smo te na zornicama, posjetili 12 samaca u našem seocu i darivali ih kolačima i voćem, i tu smo tebe našli obradovao si nam se u svakoj kući. Posjetili smo i najpotrebnije u Župi Kaptol i tamo su se radovali. Fizički umorna, ali duhom puna. Danas mi daješ mir u ovim posljednjim satima prije Božića. Naš novi Župnik je uredio crkvu sve svojim rukama uz pomoć Župljana, ništa cvjećarne nisu radile, jedva čekam da čujem nove pjesme našeg zbora koji će sa kora veselo pjevati. Isuse hvala ti što ću dočekati još jedan Božić, hvala ti za moju obitelj, za sve koji su se na ispovjedi izmirili. Blagoslovi mene malog Jakovljevog crvića daj mi još veću poniznost.....P.S. Čekam te večeras u jaslicama. tvoja Manuela

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 pro 2008 14:23 
Odsutan

:lol: Draga Manuela zar ne vidiš kako je još jedna godina prošla i koliko sam ti milosti dao. Hvala i tebi što širiš moje Evanđelje.

Bože moj hvala ti što mene ovako neznatnog malog crvića i dalje voliš iako svaki dan sagriješim i bičujem tvoga sina. Oprosti mi po ne znam koji puta i imaj još strpljivosti. Hvala Presvetom trojstvu, Mariji, Anđelima i svim Svecima i Sveticama.

Čuvaj u narednoj godini našeg Papu, sve redovnike i redovnice, svećenike i nas obične ljude. Ne dopusti zlo,

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 sij 2009 09:08 
Odsutan

:lol: Dragi Oče ne znam kako bih opisala ljudima radost koju sam doživljavala i još doživljavam rođenjem Isusa u štalici, odnosno u mom srcu. Slušala sam ljude oko sebe gdje govore da im Božić više nije ništa, poklone pokupovali, ispovjediti se nisu mogli jer su bile velike gužve. Kolače kupili, kuću očistili itd. A ja, moje srce se ugrijalo još na prvoj zornici, živjela sam kao da će se Isus mali roditi u mojoj štalici. Trudila sam se dočekati ga punog i čistog srca i uspjela sam. Još i danas sam sretna jer sam ga pronašla u svakom siromašnom ili starom čovjeku kojeg smo posjetili sa ono malo kolača i kave, ali sa puno vjere u srcu. Ti osmjesi Isusa u njihovim srcima hranili su moje srce. Te pjesme na polnoćki koje su izlazile iz mene su bile pune emocija i veselja što mi je Bog na zemlji dopustio takvu milinu. Moju obitelj za blagdanskim stolom poslije polnoćke. Da Bože hvala što si dopustio i nagradio moje molitve obraćenjem moje obitelji. Hvala ti što se moj muž i ja sada volimo Božanskom ljubavlju koja je neusporediva sa navezanom ljubavi. Hvala Bože za svu milost. Ja te volim, dopusti da i dalje pijem sa izvora žive vode. Budi uz mene i pošalji Duha Svetoga. TVOJ JAKOVLJEV CRVIĆ :lol:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 sij 2009 19:27 
Odsutan

Bože moj evo opet ti se mogu obratiti i želim ti zahvaliti za ove TT stranice, za sve koji ju posjećuju blagoslovi ih Bože i pošalji im svoje svete anđele da ih čuvaju od svih napasti, Duha Svetoga da im da sve svoje darove kako bi spoznali što je od Boga.

Majčice hvala ti što nas svaki dan i sekundu zagovaraš kod svog sina, hvala što imaš toliko strpljenja za sve nas. Oprosti što te vrijeđamo, što uvijek ponovno zabadamo koplje u tvoje bezgrješno srce. Hvala ti za sve milosti koje po tvom zagovoru ostvarujemo.

Oče oprosti svima jer ne znaju što čine. :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 sij 2009 20:44 
Odsutan

Hvala Presvetom Trojstvu, Mariji, Anđelima i svim svecima i sveticama. Da s njima je sve lakše. Ovih dana ti znaš da sam bila s tobom Oče naš, a ti si bio sa mnom. Svi smo se molili i bdjeli nad mojim stricom Brankom. Doktori su rekli zločudni tumor na mozgu, platili smo misu, pola Hrvatske se podiglo na molitvu, obitelj postila o kruhu i vodi. Agonija već traje 3 tjedna, jednostavno čovjek za 1 dan postane beba, Branku je tumor pritiskao živac za oči te su mu očni kapci pali i 24 dana je u mraku, osim kad prstom podigne, a to je isto nemoguće jer ga sve boli. Doktori su rekli nema nade. Ja sam znala da je Isus milosrdan i da će se sjetiti svih dobrih stvari iz njegova života te da nas je okupio svojom krvlju i neće dopustiti da čovjek ode u zlo sve dok i jednim djeličkom vjeruje. Samo čudo je da je preživio op. tumora kroz nos, naravno Bog blagoslovio doktore posebno Dr. Smiljanića.
Jučer si me Bože uputio k njemu. Bila sam i vidjela da se totalno prepustio da se ne želi više boriti, ne želi piti niti jesti, a depresija je od zloga. Najveće molitve su da se izmiri s tobom Bože i živim za taj dan, ali živim i za dan kada će se dogoditi i potpuno obraćenje njega i njegove obitelji kada će prestati biti praktični vjernici.
I tako ja sam uz tvoju pomoć Bože uspjela ga nagovoriti da pije vode i malo pomalo uspjelo je, strini je dopustio da ga izmasira i okrene itd. Rekla sam mu moraš se boriti pa čovjeće svi smo u molitvi za tebe.
Došla sam kući već je bilo kasno umorna od posla, hvala Bogu svekrva i muž se brinu za djecu, no noćas nisam spavala nego sam i u snu i u javi molila i tebe Bože i predala ti ga i pečatila Krvi Isusovom. Jednostavno dao si mi da u Duhu spoznam da će moja molitva pobjediti, kao da sam molitvom noćas uz sve tvoje milosti osjetila da je zlo pobjeđeno i da Bog okreće sve na dobro onima koji ga ljube. Jutros mi zvoni mobitel i sestrična javlja znaš tata je noćas bio strašno nemiran, grgljao je i trgao se. No, ja sam osjetila mir Duha svetoga i osjetila sam da si ga istrgao Bože, ali nikome to nisam htjela reči. Popodne su ga posjetili i rekli da je bolje, ali da mi moraju reči što je sanjao. ČUDO: sanjao je da je u tamnom tunelu i što je dalje to ga više vuče u mrak odjednom se sjetio da ne želi ići u tom pravcu okrenuo se prema svijetlu odgurnuo hrpu stijena i ušao u prekrasno svijetlo i mir. Tada se počeo gušiti, probudio se i vidio da se drži za krevet. Njegovi cimeri su rekli da se borio i da su tada pozvali sestru. JER VELIK JE BOG SVET DOBAR I BLAG JER VELIK JE BOG SVI SLAVIMO GA.
Hvala ti Bože što mi dopuštaš da budem svjedokom tvojih milosti i što mi daješ dar da to spoznam, a svi drugi povjerovati će kad tad.

Hvala ti Tatice........ :grlim te:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 101 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]