www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 23 lip 2025 22:08

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 1634 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 164  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 06 pro 2011 09:12 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Nađi vremena za tišinu. Nađi vremena za pustinju. Dopusti svojoj duši da otvori iznutra bravu tvog srca, otvori vrata Kristu. Otvori vrata molitvi srca, kako bi molitva postala razgovor s Bogom. I uđi u molitvu slušanja, i slušaj kako ti Gospodin govori. Tako pripravljaš put svom Gospodinu koji dolazi.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 06 pro 2011 11:06 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 152 zahvala
Zahvaljeno je: 118 zahvala
SAMO TVOJA LJUBAV MOŽE
UČINITI DA SVE PROCVIJETA
SAMO TVOJA LJUBAV MOŽE
UPALITI NOVA SVIJETLA
SAMO TVOJA LJUBAV BOŽE

:D :D

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 06 pro 2011 21:34 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 06 pro 2011 22:19 
Odsutan

Zahvaljeno je: 2 zahvala
Blagoslovljeni oni čija su srca otvorena očišćenju i pripravna primiti Duha Svetoga radi preoblikovanja, oni će biti pobožanstvenjeni i zvat će se sinovima i kćerima Svevišnjega. Oni će se zvati bogovima po sudioništvu!

Blagoslovljeni oni koji su namirisani milošću, a njihov miomiris poput vrsnog tamjana njihovom nazočnošću namiriše moje ikone, oni će baštiniti moje Kraljevstvo!

Blagoslovljeni oni koji primaju mojega Duha Svetoga i postanu pridruženi baštinici mojega Kraljevstva, obasjavajući druge mojim riječima i mojim znanjem, i dajući mogućnost ostalima u svijetu da razumiju nauk Crkve! Oni će se zvati suradnicima mojega Kraljevstva, jer će oni vladati sa mnom.

Blagoslovljeni oni čija se vjera otkriva u djelima milosrđa i u služenju Svevišnjemu! Njihov glas odjekuje poput melodije, časteći moju Kuću! Oni će primiti puninu mene samoga i bit će pokriveni milošću Duha Svetoga! Čak i nakon svoje smrti njihovo će tijelo prorokovati (njihov rad će se čitati).

Blagoslovljeni oni koji dopuštaju mojemu Duhu Svetomu da upravlja njima i da ih tjera u moj tor. Oni će oblikovati jedno Tijelo i zauvijek će biti sjedinjeni s Nama, s Trojedinim Bogom!

Blagoslovljeni oni koji nakon što su bili ukorjenjeni u odvratnost, dopuste Duhu Svetomu da ih vodi u metanoju, iskorjenjujući sve zlo u njima, dopuštajući mu da se izlije u njih i duboko unutar njihova srca, oživljavajući mrtvu supstancu (dušu).
Poput ruža u proljetnim danima oni će pupati i cvasti, jer će biti dio novog i svetog kraljevskog svećenstva! Da, oni će se zvati narodom Božjim, koji će mi pjevati pohvale zato što sam ih doveo u moju čudesnu svjetlost!

Blagoslovljeni oni koji su za moju ljubav dobrovoljno žrtvovali svoje vrijeme i sebe kako bi išli u bitku vašeg vremena, koji su se borili protiv zlih sila, uvojačili kao vojnici. Milost Duha Svetoga poduprijet će ih i ispuniti ih snagom, svrstavajući ih u rang s nadmoćnim arkanđelima Mihaelom i Rafaelom!

Blagoslovljeni popravljači pukotina, koji su se za moju ljubav odrekli svojih strasti i svega što ih je držalo zatočenicima ovoga svijeta, i koji su po milosti Duha Svetoga, postali suradnici mojega Božanskog plana.Uljepšavajući moju Kuću, njihova duša i njihovo cijelo biće postat će poput veličanstvene katedrale!

Blagoslovljeni oni koji su naučili žeđati za mnom i željeli zagrliti me i posjedovati me! Oni su otkrili Čudo čudesa, a to je: Poznavati me i shvatiti me u mojoj slasti!

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 07 pro 2011 07:58 
Odsutan

HVALA TI ISUSE :D

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 07 pro 2011 10:47 
Odsutan

Alojzije Stepinac, 5. studenoga 1940.

(u svom dnevniku)
"Svijet ide uistinu u propast ako ga čudesnim načinom ne spasi ruka Božja. Pobijedi li Njemačka, biti će grozan teror i propast za male narode. Pobijedi li Engleska, ostat će na vlasti masoni, Židovi, prema tome nemoral, korupcija u našim zemljama. Pobijedi li SSSR, onda je đavao dobio vlast nad svijetom i pakao. Dakle, kuda ćemo Gospodine nego k Tebi podići oči?"

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 07 pro 2011 21:35 
Odsutan

Ljudima nemozes vjerovat, ni kada kazu svoje ime,
jos manje kada kazu: "Platit cu ti sutra...",
a najmanje kad govore o stvarima dubokim i visokim.
Nitko nista nezna, osim Sina Bozijega, ni o smrti,
ni o onome sto nas ceka poslije smrti.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 07 pro 2011 21:35 
Odsutan

Ljudima nemozes vjerovat, ni kada kazu svoje ime,
jos manje kada kazu: "Platit cu ti sutra...",
a najmanje kad govore o stvarima dubokim i visokim.
Nitko nista nezna, osim Sina Bozijega, ni o smrti,
ni o onome sto nas ceka poslije smrti.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 08 pro 2011 09:15 
Odsutan

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Zdravo, Kraljice, majko milosrđa, živote, slasti i ufanje naše zdravo.

K tebi vapijemo prognani sinovi Evini.

K tebi uzdišemo tugujući i plačući u ovoj suznoj dolini.

Svrni, dakle, odvjetnice naša, one svoje milostive oči na nas

te nam poslije ovoga progona pokaži Isusa, blagoslovljeni plod utrobe svoje.

O blaga, o mila, o slatka Djevice Marijo.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 09 pro 2011 09:40 
Odsutan

(malo copy od naše Kiki :grlim te: )
♥...Bog te voli… Nije zaboravio tvoju bol, Nije zaboravio tvoju obitelj… Imaj nadu, nada je u imenu Boga, imenu gospodina Isusa Krista… Nada je kada usporediš svoju patnju s vječnom, nemjerljivom ljubavlju i milošću Božjom. Izajia 40, 31 kaže: ''Al' onima što se u Jahvu uzdaju snaga se obnavlja, krila im rastu kao orlovima, trče i ne sustaju, hode i ne more se'' Ne trebamo svoje okolnosti da se promijenimo… Ne trebamo ruke i noge… Ti trebaš krila Duha Svetoga… I letiš jer znaš da te Isus podiže… Nemoj odustat od Boga, jer Bog neće odustat od tebe…♥ :)) BVB +

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 1634 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 164  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]