www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 18 lip 2025 18:18

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 203 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 21  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 21 pro 2013 22:00 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Ima da ga Bog prosvjetli hehe..:)

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 21 pro 2013 22:57 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 1 zahvala
Zahvaljeno je: 14 zahvala
angel777 napisao:
Svaka čast pero kvržica.
Vidim da od srca želiš pomoći Kartuzijancu, postom molitvom i iskrenim suosjećanjem. Žao mi je što courage ima onako grubo mišljenje al eto...
Nikakav psihijatar ti ne može pomoći već jedino dragi Bog u kojeg si trenutno izgubio povjerenje. Razumijem tebe i tvoje boli koje su bacile u veliku kaljužu.
Svi mi nekad dođemo u situaciju kad Križ postane nesnošljiv.
Evo, predlažem da svi sa ovog foruma izmolimo večeras i sutra bar jedan iskreni Očenaš za Kartuzijanca pošto on trenutno u ovakvom stanju očaja i udaljenosti od Boga nije trenutno sposoban!
A ti, Kartuzijanac, javi nam se u ponedjeljak i vidit ćeš da će ti Bog dati nadu i izlaz iz ovog blata u koeg si upao. Mislim da na ovom forumu ima dosta ljudi čije se molitve uslišavaju. Pomozimo bratu!!!!!
I molim te nemoj biti kukavica, pokušaj očistiti svoje srce i primiti Boga pa ćeš moći ponijeti sve Križeve svog života. To ti govorim iz svog iskustva iz svoje životne havarije u koju sam upao. (bolest u obitelji, smrt bračnog druga....)
DRŽI SE !!!

Ljudi hvala vam od srca, molite za mene stvarno mi je potreba, evo taman sam dosao sa ispovjedi.
Molim vas molite za mene, kasnije kada se oporavim kad dodem sebi, kada me Bog prosvjetli i pokaze mi put... za svakoga od vas posebno cu se moliti i postiti.
Evo znam da je bilo ruznih rijeci, vas koje sam povrijedio oprostite mi ako mozete... znam da sam prevrtljiv cas uz Boga cas Mu okrecem leda... ali velike napasti imam, nije izgovor nego stvarno tesko pronalazim svjetlo u ovome zlu koje me obuzelo.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 21 pro 2013 23:04 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 5 zahvala
Zahvaljeno je: 68 zahvala
Citat:
Hvala ti ali nema smisla... nemam nista... a da zahvalim?! Mogu samo zahvaliti ovako jer je to sve sto imam...
Boze hvala ti na kalvariji od zivota, hvala ti sto ne znam sto u praksi znaci rijec sreca, mir, zadovoljstvo, ljubav, pohvala... hvala ti na mnogim verbalnim ponizenjima koje sam dozivio, hvala ti na svim fizickim ponizenjima koje sam dozivio kao dijete, hvala ti na samoci, sto svi bjeze od mene, hvala ti na curi koja mi je unistila zivot s kojom sam toliko dugo bio a ona nije dostojna sada cestitat mi rodendan i Bozic a obratila se, hvala ti na neimastini, hvala ti na bezposlicarenju, hvala ti na depresiji, hvala ti na okretanju leda, hvala ti na pustim klevetama koje se govore po gradu o meni, i na kraju hvala ti sto drugima radis u zivotu cudesa a mene niti pogledati ne zelis... i hvala ti sto si me priblizio sebi da ti mogu pljunuti u facu i otici u pakao i jos... hvala ti sto si umro za druge ali za mene nisi trebao ako si za mene... e pa onda umro si uzaud. HVALA TI ISUSE, VOLIM TE MNOGO.
Jeli ovako dobro? :a1250:

Več dugo sam bio na forumu, ali iskreniju molitvu nisam čuo!!
Ma koliko ona nekome ružno zvučala, ova je molitva doista srcem u razočaranju i tuzi upučena Bogu!! Ova molitva je sve samo ne ravnodušna!! Možda je cinična i sebična, ali je iskrena i vjerujem da Bog osjeti tugu i razočaranje u tebi.
Ali prijatelju, negdje postoji zapreka kojom priječiš blagoslov u svome životu!! Ne blagoslov onakav kakav ti želiš, blagoslov pun ovosvjetovnog hedonizma i smoljublja, ovozemaljske sreće i "ljubavi"!!
Ovom molitvom si puno rekao Bogu i drugima, ali najviše sebi. U ovoj molitvi naći češ svoj život, jer toliko puno govori o tebi i tvome životu, u njoj se vidi tvoja sreća i nesreća, tvoj blagoslov i prokletstvo!!
Na tebi je moj prijatelju da to prepoznaš, i da iskreo prihvatiš iz nje sve ono što ona govori, ali iskreno da ju prihvatiš i primiša, kao što si ju uputio!!
Ima za tebe sreće u iskrenom kšćanskom životu!! Vidi se da se pomakao sa mrtve točke i da si mnogo napredovao.
Ma koliko nekom zvučalo čudno, ali ja osobno prepoznajem istinsku žudnju u tvojim riječima, ma koliko one sad zvučale sebično iz ove molitve. Ali vjeruj, da si jedan od najiskrenijih vjernika, sa najotvorenijim srcem, bez imalo patetike i prenemaganja u svome životu, ma koliko on sad izgubljen i nekim hulnički izgledao!!
Samo nastavi tražiti, i ne prestaj kucati, nekad češ se srušiti pred vratima umoran od kucanja, ali vjerujem da Bog drži za bravu da ju otvori, ali čeka da neki teret sam zbaciš sa sebe. Vjerujem da ti se ne sprema dati ono što ti želiš, ali vjeurjem da je spreman dati Mir i Spokoj, ma koliko ti se on činio u nekoj osobi i osobama, ali ga tamo nema!!
Nitko bez križa i teške muke ne dolazi gore, pa nećeš ni ti!!
Toliko od mene!! Mir s tobom!! :grlim te:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 21 pro 2013 23:06 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

ma hajde..ma jak je on..nije ni svjestan..zasto bi mu Bog dao kriz koji nebi mogao nositi..:)

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 21 pro 2013 23:10 
Odsutan

Da definitivno sad sam procitao vlastitu molitvu... ni sam je ne razumijem sada, ni sam sada ne znam u kakvom stanju sam je napisao...

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 21 pro 2013 23:17 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

svakako nisi prvi koji se tako Bogu obratio..naslusao se i gorih stvari..s moje strane..

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 21 pro 2013 23:21 
Odsutan

iza velike patnje dolazi velika nagrada sto god znacilo pa da znacilo :) ali eto unatoc svemu nagrada mi je Bog i vi koje mi je poslao...

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 21 pro 2013 23:28 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Nisi sam znas..nikad pa ni tad :) Ma najvecu nagradu koju ti Bog moze dati ce ti dati sigurno jer si mu dijete :) A nas Otac je jako velikodusan :)

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 21 pro 2013 23:29 
Odsutan

Podijelio: 5 zahvala
Zahvaljeno je: 68 zahvala
Kartuzijanac napisao:
Da definitivno sad sam procitao vlastitu molitvu... ni sam je ne razumijem sada, ni sam sada ne znam u kakvom stanju sam je napisao...

Tražiš Boga??
Eno GA, raspet je u tvojoj fizički i duhovno bolesnoj majci!!
Eno Ga, raspet je u tvome duhovno i grijesima opterečenom bolesnom ocu!!
En Ga, rapet je u tvome psihički i duhovno bolesnom bratu!!
Eno Ga, rapet je u tvome malom potrebitome bratu za utjehom!!

On nije u idealnoj vezi i ovozemaljskoj sreći s nekim da im bude lijepo, On najprije raspet krvari otkupljujući ljude pomoću svoje Žrtve i Krvi onih koji Ga takvog slave u svome životu, navješčjući da postoji život poslije ove doline suza. Treba te da budeš utjeha potrebitima u ovome životu, da Mu pomogneš spasiti trenutno svoje najbilže koji su najpotrebitiji u ovome trenutku. Jer nije te stvoro samo zbog samog sebe da uživaš u ovozemaljskoj ljubavi s nekim. Vjerujem da se nisi slučajno rodio baš u toj obitelji, jer svaka obitelj i svako pokoljenje treba nekog da ih otkupljuje i da se moli za svoje pretke i one koji dolaze poslije njih, da se raskinu lanci tlačenja i grijeha koji vas pritišću.
Tvoje poslanje nije ovozemaljska sreća, nego imaš daleko veči cilj kao brat i sin, kao sluga Raspetoga da sudjeluješ u otkupljenju duša koje idu putem zla i nesreće!!
Možda te sam Sotona prepoznaje kao nekog tko je u svome pokoljenju poslan da raskine te lance, možda te toliko i napada, baš preko neke djevojke da i sam postaneš otpad, možda mu "smrdiš" na posvečenje za svoje bližnje!!
Mnogo se moj prjatelju toga valja iz ovoga svega i puno su tu veči ulozi od tvoje ovozemaljske srće sa nekom dijevojkom.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 21 pro 2013 23:36 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Kakva istina :)

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 203 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 21  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]