www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 18 lip 2025 12:50

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš uređivati postove ni odgovarati na postojeće].  [ 228 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 23  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 05 ruj 2013 20:43 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 5 zahvala
Zahvaljeno je: 68 zahvala
Da si smješan, jesi!!!
Idemo u krug, a ti mijenjaš jako brzo raspoloženja vidim, što je dokaz, da si preživčan, i da ne želiš biti takav.
Ali sat po sat se bori i ne očajavaj!!
Samo naprijed, i mani se jezičina i djevojaka kojima nije stalo!! Ima neka druga iza nje, samo ti gledaš sa prvog kada u daljinu a Bog za 193 848 484 kata!! :D

Vrh

PostPostano: 05 ruj 2013 20:47 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 1 zahvala
Zahvaljeno je: 14 zahvala
rebeka napisao:
Kartuzijanac brate,ajde bez uvrede da ti odgovorim..Oprosti mi na ovakvom pisanju..

Ali,taj tvoj Bog je zbilja jadni...Zasto Ga toliko mucis,kad te i onako ne slusa??Pustiga ,kad ti i onako nije pratioc..u zivotu..Sta ceti netko ,a nemas nista od Njega..??
Citam ti postovove i vidim kako si uporam,i kako si zacrtao pojedine stvari..Vazno ti je sto drugi rade,sta drugi govore,i sta drugi imaju..I ti bi htio nesto od toga,ali sam nisi nacisto sta zelis..

Pusti Boga neka se malo odmori,kad si i onako s alkoholim i porocima sklopio prijateljstvo..Ti brkas ,i uvjek imas neko opravdanje ..za sebe..Ti stalno navodis sta ti zelis od Boga,a gdje si naveo "volju Bozju" ...
Katolik ne moze bez kriza,i kriz ima svoju vrijednost i smisao...i tocno znamo zasto?

Zato ostavi Toga Boga , ne Muci sebe i Njega..Mozda ces lakse ostvariti svoj cilj bez njega..???

Pa da trebao bi Ga izbrisati iz svog zivota, mozda bi procvjetao i poceo da zivim " punim plucima ".
Ovako samo nekakve zapovjedi ne smijes ovo, ono i kad muku mucis da nekako izguras da to postujes... On ti dode i nagradi te mukom, boli i patnjom. Nema sta divan je Taj Nas Bog.
Zasto vecina vas ima stav o Bogu kao o nekom tlačitelju i mučitelju.
Bog zeli ono sto mi zelimo ni manje ni vise, zeli da budemo sretni a ne da nas svaki dan nagraduje Krizevima!!

Vrh

PostPostano: 05 ruj 2013 20:50 
Odsutan

Samuel napisao:
Da si smješan, jesi!!!
Idemo u krug, a ti mijenjaš jako brzo raspoloženja vidim, što je dokaz, da si preživčan, i da ne želiš biti takav.
Ali sat po sat se bori i ne očajavaj!!
Samo naprijed, i mani se jezičina i djevojaka kojima nije stalo!! Ima neka druga iza nje, samo ti gledaš sa prvog kada u daljinu a Bog za 193 848 484 kata!! :D

:b112: :b112:
Nevjerovatno ali dajes mi nekakvu nadu... trebas dobiti priznanje prijatelju.
Napravio si u meni nesto sto ni Taj velicanstveni Bog nije uspio... ili je? :roll:

Vrh

PostPostano: 05 ruj 2013 20:51 
Odsutan

Podijelio: 5 zahvala
Zahvaljeno je: 68 zahvala
Ako naš Bog grli i ljubi svoj križ, a bio je bez grijeha, tko smo mi da se žalimo!! Rekao je da ga slijedimo!!
Mi smo tvoji mali Šimuni Crienci!!! :D :D

Slika

Vrh

PostPostano: 05 ruj 2013 20:56 
Odsutan

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 46 zahvala
Moj Bog je drugaciji od tvog Boga,..i ne zelim Ga mijenjati..Zahvalna sam mu za sve u zivotu...bas ,ovakvo kakvo jest..Ja sam isto grijesnica,i ja padam ,ali bez Boga ne bi izdrzala sve ovo sto u zivotu prolazim...S Njim imam razloga da budem radosna ..ON je moj ,put,istina i zivot..

Braco,maleni moj :grlim te: ,zivot je borba..Hoces s Bogom ili bez Boga,nikada ne trazi uzor u drustvu i svijetu...nego budi svoj ,bidi ono sto jesi ,a jesi ono sto si sposoban da uradis...i odlucis..!

Vrh

PostPostano: 05 ruj 2013 20:57 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Kartuzijanac napisao:
Ne znam kako svi skupa imate volje trpit kretena kao sta sam ja divim vam se svima a divim se i Bogu kako ima volje s menom ovakvim. Zasto ne napravi da me izbrise s lica zemlje postedi muke sebe i mene.
Ali sto je najzalosnije i u ovakvom stanju i dalje molim brigitine molitve nisam odustao.
Ili sam ispaljen na mozak, ili nada umire posljednja.
Kako kaze sv. Pavao idem nadom protiv svake nade... komican sam sam sebi postao :a1490:
Molite za mene da me Bog postedi ove muke i patnje i da me pozove k Sebi.
To je jedino sto sada zelim. :a1250:

Neznam ko je napisao ove riječi koje dole stoje "Bog je nepokrenuti pokretač svega" da li si to nekoga citirao ili si ti to sam napisao, ali shvatam njihovu bit, to znači da je Bog Stvoritelj kojeg nije stvorilo neko drugo biće nego "ON JESTE OD VJEČNOSTI, KROZ VJEČNOST I ZA VJEČNOST" te niko nije pokretač Božijeg postojanja nego je Bog pokretač svega što je stvorio. Za Boga se kaže da je Stvoritelj, Otkupitelj i Branitelj, jedini izvor postojanja i spasa.

Vrh

PostPostano: 05 ruj 2013 20:57 
Odsutan

Samuel napisao:
Ako naš Bog grli i ljubi svoj križ, a bio je bez grijeha, tko smo mi da se žalimo!! Rekao je da ga slijedimo!!
Mi smo tvoji mali Šimuni Crienci!!! :D :D

Slika

Lijepo prijatelju, sve je to lijepo.
Ali zar Bog ne zeli da budemo sretni a ne nesretni?
Zar Bog ne zeli da zivimo puni plucima, a ne da se gusimo u smogu i dimu?

Vrh

PostPostano: 05 ruj 2013 20:58 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
@Kartuzijanac

Što, u konačnici, želiš od Boga? :l30:

Vrh

PostPostano: 05 ruj 2013 20:58 
Odsutan

julian89 napisao:
Kartuzijanac napisao:
Ne znam kako svi skupa imate volje trpit kretena kao sta sam ja divim vam se svima a divim se i Bogu kako ima volje s menom ovakvim. Zasto ne napravi da me izbrise s lica zemlje postedi muke sebe i mene.
Ali sto je najzalosnije i u ovakvom stanju i dalje molim brigitine molitve nisam odustao.
Ili sam ispaljen na mozak, ili nada umire posljednja.
Kako kaze sv. Pavao idem nadom protiv svake nade... komican sam sam sebi postao :a1490:
Molite za mene da me Bog postedi ove muke i patnje i da me pozove k Sebi.
To je jedino sto sada zelim. :a1250:

Neznam ko je napisao ove riječi koje dole stoje "Bog je nepokrenuti pokretač svega" da li si to nekoga citirao ili si ti to sam napisao, ali shvatam njihovu bit, to znači da je Bog Stvoritelj kojeg nije stvorilo neko drugo biće nego "ON JESTE OD VJEČNOSTI, KROZ VJEČNOST I ZA VJEČNOST" te niko nije pokretač Božijeg postojanja nego je Bog pokretač svega što je stvorio. Za Boga se kaže da je Stvoritelj, Otkupitelj i Branitelj, jedini izvor postojanja i spasa.

Ta mi je misao dosla jos dok me Bog gledao u molitvama, dok Mi je pruzao svoju ruku i brinuo za mene :grlim te:

Vrh

PostPostano: 05 ruj 2013 21:00 
Odsutan

rebeka napisao:
Moj Bog je drugaciji od tvog Boga,..i ne zelim Ga mijenjati..Zahvalna sam mu za sve u zivotu...bas ,ovakvo kakvo jest..Ja sam isto grijesnica,i ja padam ,ali bez Boga ne bi izdrzala sve ovo sto u zivotu prolazim...S Njim imam razloga da budem radosna ..ON je moj ,put,istina i zivot..

Braco,maleni moj :grlim te: ,zivot je borba..Hoces s Bogom ili bez Boga,nikada ne trazi uzor u drustvu i svijetu...nego budi svoj ,bidi ono sto jesi ,a jesi ono sto si sposoban da uradis...i odlucis..!

:grlim te:
Oprosti ali ne vjerujem u Boga tlačitelja i mučitelja. To nije moj Bog. A siguran sam ni tvoj! :?

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš uređivati postove ni odgovarati na postojeće].  [ 228 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 23  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]